Ja imam informaciju da je ponuda prihvacena i da je Fajic juce otisao a cifra je oko 150kRodjeniiBrato je napisao/la:Ova gore cifra sto se spominje je dosla u klub, nasi su poslali cifru koju hoce, nije znatno veca od ove ali u svakom slucaju za transfer igraca od 33 godine koji ce se prodat iz federalne lige ako ovi pristanu na velezovu cifru je sasvim solidan posao... nek je eto Peco od 18 godina i 40k dobar posao koji se odradio prije 3,4 godineHaroni je napisao/la:Znaci ni desetina od onoga sto se bilo nagovjestavalo. Ako ima istine u ovome onda smo los posao uradili. Bolje bi bilo da smo ga sacuvali.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Dobro je sto ce doci Dilaver ako nista
A to za Fajica da je jucer otisao, nije istina nego s u p lj a k i rana u nedostatku info bukbalno izmislja 

-
- Kontakt:
To je Škoric, mocni novinar, sa ss.ba mlatio ciframa, iz kluba niko nije rijeci o ciframa rekao ni zimus ni sada..Mig_Mig je napisao/la:Naravno da je dobro, ali pojedinci nisu trebali letit i baratat ciframa od milion KM.Enigma je napisao/la:Kako bola mozes reci loš posao 250 hiljada za igraca od 33 godine ..nek smo za njegove plate dali 100 hiljada u prosloj sezoni znaci klub u plusu 150 milja ..Dobro je sa si se izdao sto je spomenuo nekoHaroni je napisao/la:Znaci ni desetina od onoga sto se bilo nagovjestavalo. Ako ima istine u ovome onda smo los posao uradili. Bolje bi bilo da smo ga sacuvali.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- prisonbreak
- Kontakt:
Ostaje al u Grckojdrakensang je napisao/la:Dobro je sto ce doci Dilaver ako nista
A to za Fajica da je jucer otisao, nije istina nego s u p lj a k i rana u nedostatku info bukbalno izmislja

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:56, ukupno mijenjano 1 put.
Momak koji mi je ovo rekao je rod sa jednim od uposlenika Veleza ako on laze lazem i jadrakensang je napisao/la:Dobro je sto ce doci Dilaver ako nista
Cifra je 250k za klub ukupno 1M.DembaBa21 je napisao/la:Ja imam informaciju da je ponuda prihvacena i da je Fajic juce otisao a cifra je oko 150kRodjeniiBrato je napisao/la:Ova gore cifra sto se spominje je dosla u klub, nasi su poslali cifru koju hoce, nije znatno veca od ove ali u svakom slucaju za transfer igraca od 33 godine koji ce se prodat iz federalne lige ako ovi pristanu na velezovu cifru je sasvim solidan posao... nek je eto Peco od 18 godina i 40k dobar posao koji se odradio prije 3,4 godineHaroni je napisao/la:Znaci ni desetina od onoga sto se bilo nagovjestavalo. Ako ima istine u ovome onda smo los posao uradili. Bolje bi bilo da smo ga sacuvali.
250k ide menadzeru koji je ugovorio transfer u Saudijskoj
250k ide Fajicevom menadzeru u Bosni i Hercegovini
250k ide Fajicu
250k ide Velezu
Ne kontam kako se ovi ugovori potpisuju al ovo vam je istina.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Izgleda opet supljak, slab ti insiderDembaBa21 je napisao/la:Momak koji mi je ovo rekao je rod sa jednim od uposlenika Veleza ako on laze lazem i jadrakensang je napisao/la:Dobro je sto ce doci Dilaver ako nista
MUSVDG
Ova gore cifra sto se spominje je dosla u klub, nasi su poslali cifru koju hoce, nije znatno veca od ove ali u svakom slucaju za transfer igraca od 33 godine koji ce se prodat iz federalne lige ako ovi pristanu na velezovu cifru je sasvim solidan posao... nek je eto Peco od 18 godina i 40k dobar posao koji se odradio prije 3,4 godine
[/quote]Ja imam informaciju da je ponuda prihvacena i da je Fajic juce otisao a cifra je oko 150k[/quote]
Cifra je 250k za klub ukupno 1M.
250k ide Fajicu
250k ide Velezu
Ne kontam kako se ovi ugovori potpisuju al ovo vam je istina.[/quote]
Kako god čovjek okrene uvijek milion na kraju ispadne
šteta samo što klubu pripada četvrtina. Sad nam trebaju dva klasična napadača i to pod hitno.

Cifra je 250k za klub ukupno 1M.
250k ide Fajicu
250k ide Velezu
Ne kontam kako se ovi ugovori potpisuju al ovo vam je istina.[/quote]
Kako god čovjek okrene uvijek milion na kraju ispadne

Šta balahaš bezveze. Niti sam izmislio cifru 1.5 M€ nit sam vjerovao u nju. Meni je lično Fajic u 33 god vrijedan više od 150K$ i da znam da smo sigurni s napadom. I pored njega bi smo se trebali pojačat. Ako je vjerovat upravi adekvatna zamjena bi trebala več bit ugovorena, jer je do početka prvenstva ostalo ni manje ni više nego 4 hefte.Enigma je napisao/la:Kako bola mozes reci loš posao 250 hiljada za igraca od 33 godine ..nek smo za njegove plate dali 100 hiljada u prosloj sezoni znaci klub u plusu 150 milja ..Dobro je sa si se izdao sto je spomenuo nekoHaroni je napisao/la:Znaci ni desetina od onoga sto se bilo nagovjestavalo. Ako ima istine u ovome onda smo los posao uradili. Bolje bi bilo da smo ga sacuvali.
-
- Kontakt:
Ko je rekao da je 1.5M eura ??? Ako smatras ljude koji pisi cifre ovdje kao 100% relevantne to je onda tvoj problem. Krace receno, pika se samo ono sto kazu ljudi iz kluba, sve ostalo je toplo hladno. ZivioHaroni je napisao/la:Šta balahaš bezveze. Niti sam izmislio cifru 1.5 M€ nit sam vjerovao u nju. Meni je lično Fajic u 33 god vrijedan više od 150K$ i da znam da smo sigurni s napadom. I pored njega bi smo se trebali pojačat. Ako je vjerovat upravi adekvatna zamjena bi trebala več bit ugovorena, jer je do početka prvenstva ostalo ni manje ni više nego 4 hefte.Enigma je napisao/la:Kako bola mozes reci loš posao 250 hiljada za igraca od 33 godine ..nek smo za njegove plate dali 100 hiljada u prosloj sezoni znaci klub u plusu 150 milja ..Dobro je sa si se izdao sto je spomenuo nekoHaroni je napisao/la:Znaci ni desetina od onoga sto se bilo nagovjestavalo. Ako ima istine u ovome onda smo los posao uradili. Bolje bi bilo da smo ga sacuvali.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:55, ukupno mijenjano 1 put.
.
.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo nisam ja sigurqn da ce Hasanovic biti prva postava ispred Zeljkovica.FSB je napisao/la:ok će ovo izgledati nazad
All-Time First Yugoslav League table

FSB je napisao/la:ok će ovo izgledati nazad
Manev si vec potpisao, polako dok bude zvanično
MUSVDG
-
- Kontakt:
Bice tu hasanovic samo ako se povrijedi ili umori Zeljkovic. Trenutno NEZAMJENJIV zadnji vezni. Najvise je napredovao ovu sezonu.FSB je napisao/la:ok će ovo izgledati nazad
Mostar u srcu Velež do groba !
Imam predosjecaj da bi Hasanovic mogao postat Mostarski Makelele. Rijetkost su danas cisti razbijaci poput N. de Jonga i Gattusa.
Zeljkovic je drugi dio sezone nevjerovatno napredovao ali Hasanovic po mom misljenju ima prednostVolimVelez je napisao/la:Bice tu hasanovic samo ako se povrijedi ili umori Zeljkovic. Trenutno NEZAMJENJIV zadnji vezni. Najvise je napredovao ovu sezonu.FSB je napisao/la:ok će ovo izgledati nazad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.