Nesto nikako ni ti ni @sloboda72 (@tuzlac @tuzlacity2017 ...) da odgovorite jeste li ikada u dresu tc setali gradom i sjeli negdje popiti kafu?staragarda je napisao/la:Moj helco,vi dok ste se počeli poredit sa ovom smijurijom od divizije koja ne postoji uopste i niste se okrenuli pitanju zašto je na sjeveru 30 golobradih mladića koje će neko opasno negdje iznabijati ako ovako nastave propali ste ko kauč...kakav bolan crni Beriz...kakve ON veze ima .... vama je grupa na RUBU GAŠENJA....da ste otjerali sve žive i normalne....da vam juče u kopu 200 ljudi navija a pozivala se i kuka i motika da dođe...ja sam ocekivao juče MAKAR 1000 ljudi u kopu kakva je ložiona bila...samo vi nastavite tuđe brige brinuti...na pravom ste putu, vjeruj
FK Tuzla City (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City (opšte diskusije)
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Djete,zelen si ti još za ozbiljne priče...ja kad sam setao u dresu po gostovanjima ti si u pampersu puzao....pitaj ove svoje forumaše ako meni ne vjeruješ...a u dresu TC nisam nigdje pio kafu....jesam pio pivo....što pitaš....sviunapad1010 je napisao/la:Nesto nikako ni ti ni @sloboda72 (@tuzlac @tuzlacity2017 ...) da odgovorite jeste li ikada u dresu tc setali gradom i sjeli negdje popiti kafu?staragarda je napisao/la:Moj helco,vi dok ste se počeli poredit sa ovom smijurijom od divizije koja ne postoji uopste i niste se okrenuli pitanju zašto je na sjeveru 30 golobradih mladića koje će neko opasno negdje iznabijati ako ovako nastave propali ste ko kauč...kakav bolan crni Beriz...kakve ON veze ima .... vama je grupa na RUBU GAŠENJA....da ste otjerali sve žive i normalne....da vam juče u kopu 200 ljudi navija a pozivala se i kuka i motika da dođe...ja sam ocekivao juče MAKAR 1000 ljudi u kopu kakva je ložiona bila...samo vi nastavite tuđe brige brinuti...na pravom ste putu, vjeruj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Svaka čast ako jesi ali dabogda, a ako si ti na onim slikama sto je postavljao mma tu smo negdje s godinama možda imam i godinu dvije visestaragarda je napisao/la:Djete,zelen si ti još za ozbiljne priče...ja kad sam setao u dresu po gostovanjima ti si u pampersu puzao....pitaj ove svoje forumaše ako meni ne vjeruješ...a u dresu TC nisam nigdje pio kafu....jesam pio pivo....što pitaš....sviunapad1010 je napisao/la:Nesto nikako ni ti ni @sloboda72 (@tuzlac @tuzlacity2017 ...) da odgovorite jeste li ikada u dresu tc setali gradom i sjeli negdje popiti kafu?staragarda je napisao/la:Moj helco,vi dok ste se počeli poredit sa ovom smijurijom od divizije koja ne postoji uopste i niste se okrenuli pitanju zašto je na sjeveru 30 golobradih mladića koje će neko opasno negdje iznabijati ako ovako nastave propali ste ko kauč...kakav bolan crni Beriz...kakve ON veze ima .... vama je grupa na RUBU GAŠENJA....da ste otjerali sve žive i normalne....da vam juče u kopu 200 ljudi navija a pozivala se i kuka i motika da dođe...ja sam ocekivao juče MAKAR 1000 ljudi u kopu kakva je ložiona bila...samo vi nastavite tuđe brige brinuti...na pravom ste putu, vjeruj

Sigurno ces i na D sektor kada budete gostovali na Tušnju?

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
bezveze tenzije ja kao navijac fk slobode sam sjedio sa momlom iz cityja na kafi juce niko ga nije diro .pustite srenja zivite zivot
i zajedno se okrenimo da vidimo sta papci iza drine pripremaji jedan smo mi narod
i zajedno se okrenimo da vidimo sta papci iza drine pripremaji jedan smo mi narod
Bio mi je mesar iz Zvornika s nama na tribini.
#integrisani

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- akanirarats
- Kontakt:
Sa tinaSla burazeri?Heller je napisao/la:Bio mi je mesar iz Zvornika s nama na tribini.![]()
#integrisani
Aha.akanirarats je napisao/la:Sa tinaSla burazeri?Heller je napisao/la:Bio mi je mesar iz Zvornika s nama na tribini.![]()
#integrisani
Nullius in verba
- akanirarats
- Kontakt:
CareviHeller je napisao/la:Aha.akanirarats je napisao/la:Sa tinaSla burazeri?Heller je napisao/la:Bio mi je mesar iz Zvornika s nama na tribini.![]()
#integrisani

Bilo je ba dosta ljudi sa strane i sa "strane". Mogo si se i pozdravit 

Nullius in verba
- Beduin
- Kontakt:
Bio sam ja u kopu ovu tekmu i vjeruj @SG da je bilo jos barem 30 jakih momaka tu koji imaju muda do poda, to svi u gradu znaju. A doci cu svaki put dati podrsku momcicima kad vidim da je trebaju, iako nemam vremena i volje kao nekad.
Ali te price o udaranju na svakom koraku, to je forumska spika, uvijek se kroz grad hodalo rahat i siguran sam da ce tako biti i sad. Jedimo si u vrijeme Zmaja od Bosne imao par naselja gdje si hodao k'o po iglama da ne fasujes ako te prepoznaju.
Al otkud Sloboda72 na Sjeveru? Udarili mu reflektori u glavu izgleda pa pomijesao tribine. Ili srce vuce na pravu stranu.
Ali te price o udaranju na svakom koraku, to je forumska spika, uvijek se kroz grad hodalo rahat i siguran sam da ce tako biti i sad. Jedimo si u vrijeme Zmaja od Bosne imao par naselja gdje si hodao k'o po iglama da ne fasujes ako te prepoznaju.

Al otkud Sloboda72 na Sjeveru? Udarili mu reflektori u glavu izgleda pa pomijesao tribine. Ili srce vuce na pravu stranu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma poeenta je da se treba okrenut svojim problemima ba....on brine brigu hodam li ja u dresu TC il kolko navijaci Tuzle imaju zuba u glavi i gdje su ,šta su ....a vamo neznaš šta ti se više raspada dal klub il tribina....a.ua slobodu 72 ne znam....ja ga ne poznajem al čisto sumnjam da je bio na sjeveru..Beduin je napisao/la:Bio sam ja u kopu ovu tekmu i vjeruj @SG da je bilo jos barem 30 jakih momaka tu koji imaju muda do poda, to svi u gradu znaju. A doci cu svaki put dati podrsku momcicima kad vidim da je trebaju, iako nemam vremena i volje kao nekad.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
"staragarda". Okrenuli bi se tzv. navijači Slobode svojim problemima ali su svjesni činjenice da ih niko ništa ne pita, ni njih ni Upravu ni UG. Jasmin preko predsjednika Skupštine upravlja događajima i plasira im po koje obećanje u koje moraju vjerovat. Ako se ko slučajno pobuni po automatizmom se proglasi izdajicom Tuzle. Mobilizacija se izvrši pred susret sa nama jet ih je sramota izgubit od kluba koji je jučer nastao a ozbiljno preuzima primat. Za TC navija sve veći broj građana Tuzle ali što je za pohvalu i ljudi iz svih krajeva s-i Bosne.
Jedini uspjeh zadnje harange protiv boljeplasiranog i uređenog kluba, našta fukarama treba odat priznanje je uništenje renovirane staze na stadionu, te skidanje i paljenje dresa TC nekom momčiću od 13 godina nakon utakmice.
Jedini uspjeh zadnje harange protiv boljeplasiranog i uređenog kluba, našta fukarama treba odat priznanje je uništenje renovirane staze na stadionu, te skidanje i paljenje dresa TC nekom momčiću od 13 godina nakon utakmice.
- akanirarats
- Kontakt:
@Trandjo1983 ´ajde ne laprdaj gluposti.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nisam neka osoba koja se voli raspravljat, tu i tamo volim 'podbost' odredjene likove, a na neistine moram replicirati...tuzla1983 je napisao/la:"staragarda". Okrenuli bi se tzv. navijači Slobode svojim problemima ali su svjesni činjenice da ih niko ništa ne pita, ni njih ni Upravu ni UG. Jasmin preko predsjednika Skupštine upravlja događajima i plasira im po koje obećanje u koje moraju vjerovat. Ako se ko slučajno pobuni po automatizmom se proglasi izdajicom Tuzle. Mobilizacija se izvrši pred susret sa nama jet ih je sramota izgubit od kluba koji je jučer nastao a ozbiljno preuzima primat. Za TC navija sve veći broj građana Tuzle ali što je za pohvalu i ljudi iz svih krajeva s-i Bosne.
Ako vam je preuzimanje primata, svi ovi dobri rezultati, lozenje vaseg gazde sa ulaznicama i ostalim forama, generalna mobilizacija (kao kod nas je bila mobilizacija, a kod vas opsteno onako

075
- TzBulevar87
- Kontakt:
I da, cestitam na pobjedi.
Misljenja sam da vam ekipa ne posjeduje kvalitet za Evropu. Vojo i Crnkic su igracine, ovo ostalo srednja zalost.

075
Protiv Zrinjskog rekoste da su na tribinama ljudi koji su tu zalutali jer im je dosadno,sad su tribinama bili nekakvi politicki "glasaci" ...pomirite se bolan sa cinjenicom da TC ima ko gledat pa makar i te dvije-tri hiljade ljudi sto se skupi.
Mislim smijesno je da trazite svaki put izgovore za dobru popunjenost tribine kad je TC domacin.
Mislim smijesno je da trazite svaki put izgovore za dobru popunjenost tribine kad je TC domacin.
- TzBulevar87
- Kontakt:
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Ma ne cudi od njih.Prvo prozivaju Podrinjce,pa onda prozivaju da su to glasaci PDA,pa onda detaljno pregledaju svakog navijaca da potvrde da ti navijaci imaju zadebljale ruke,maltera pod rukama i sta sve ne.Ne mogu to biti nikako pravi Tuzlaci,samo seljaci po njihovom.slogash je napisao/la:Protiv Zrinjskog rekoste da su na tribinama ljudi koji su tu zalutali jer im je dosadno,sad su tribinama bili nekakvi politicki "glasaci" ...pomirite se bolan sa cinjenicom da TC ima ko gledat pa makar i te dvije-tri hiljade ljudi sto se skupi.

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- TzBulevar87
- Kontakt:
A sta da ti kazem, ti sljedeci put u Pozoriste idi
Bas cudno da se na utakmici psuje. Centar Londona, Minhena pa se psuje od do... al' kome ja da to objasnjavam, ja sta sam obisao velelepnih izdanja po metropolama, ti utakmica svoje Sloge nemas. Bas cudno, niko na cestitku za pobjedu da odgovori, hah! 

075
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Hvala na cestitciTzBulevar87 je napisao/la:A sta da ti kazem, ti sljedeci put u Pozoriste idiBas cudno da se na utakmici psuje. Centar Londona, Minhena pa se psuje od do... al' kome ja da to objasnjavam, ja sta sam obisao velelepnih izdanja po metropolama, ti utakmica svoje Sloge nemas. Bas cudno, niko na cestitku za pobjedu da odgovori, hah!

Bajke nebi komentarisao

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!