ma kakav ja , ne bavim se a time, treba cure ganjatiA_d_0 je napisao/la:ozb ba jel se zajebavas il si ti il je onaj marseille sto sam ga zezo??dzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Fantasy Liga Prvaka
- Nail for Real
- Kontakt:
Imam ja naka 2 sto igrajuadnan_nanda je napisao/la:ajd pogodi ciji jeNail for Real je napisao/la:Ciji je tim Valencia CF? Vodim 20:35nadam se da nemas puno igraca da ti veceras igraju,inace me nema nigdje
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
e ako me on izbacio noge ima da mu lomim ja nakupio 30 bodova i neko me izbacii...e oplakace...al napravice ado opet ekipu i eto mene...
Pjanic, Papac igraju. Jovetic na klupi
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Joj jesam peh,,juce mi Falcao na klupi,a veceras Gebhart i JovetaBrane je napisao/la:Pjanic, Papac igraju. Jovetic na klupi
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
u mene srecom igraju i pjana i gomis, al ne znam bi li njih stavio ili zanetiaPhill Jackson je napisao/la:Joj jesam peh,,juce mi Falcao na klupi,a veceras Gebhart i JovetaBrane je napisao/la:Pjanic, Papac igraju. Jovetic na klupi
ne brini sigurno imas Gerrarda u sastavu a on ce nakupit pojena kao 3 igraca.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- adnan_nanda
- Kontakt:
dajte taj link gdje pisu ti sastavi,ja nemogu da nadjem nikako,da vidim igrajul kod mene svi
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... index.htmladnan_nanda je napisao/la:dajte taj link gdje pisu ti sastavi,ja nemogu da nadjem nikako,da vidim igrajul kod mene svi
Almunia bolestan. 
- adnan_nanda
- Kontakt:
hvala,neigra mi neki iz AZ pa sam ga i izbacio u uzeo rahimica,ko ga hebe,a ostali svi igrajudzenidm je napisao/la:http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... index.htmladnan_nanda je napisao/la:dajte taj link gdje pisu ti sastavi,ja nemogu da nadjem nikako,da vidim igrajul kod mene svi
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Igraju mi svi danas
Frey , Lucio , Pique , Clichy , Gerrard , Eboue , Hleb , Eto i Torres ... Ocekujem bar 100 poena veceras
Svi su mi poceli sto je odlicno ( hehe ) -.-
Frey , Lucio , Pique , Clichy , Gerrard , Eboue , Hleb , Eto i Torres ... Ocekujem bar 100 poena veceras
kako izmjenu napravit... hitno je...
ne mozes sada brate, samo na kraju i to ako ti igrac igro manje od 60 minWolverine je napisao/la:kako izmjenu napravit... hitno je...
ok. hvaladzenidm je napisao/la:ne mozes sada brate, samo na kraju i to ako ti igrac igro manje od 60 minWolverine je napisao/la:kako izmjenu napravit... hitno je...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
e JBG .. Slabi rezultati slabi poeni 
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
ja sam na onom predictoru sve rezultate pogodio osim olimpijakos az ja stavio x a bio 1 cccccccccccccccccccccc
37 moglo je i bolje da ga ne primi stutgart imao bi 45
igrali mi delpiere i lehman
- the scouser
- Kontakt:
Ciji je tim B_H_F?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
uu ewo dobio sam 18 pts za Fabiana, 7 za Pjanica, 6 za Alvesa, za Cesara 7..imam ukupno 47 pts..:DD:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.