FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neki se nisu svađali, neki su bili jako prisni sa njima.
@Husika, kod misimovica nam se misljenje razilazi. Ja direktno njega vidim kao tvorca i organizatori jako puno negativnih stvari koje su se desile. Cak sam imao priliku gledati i dokaze, slusati svjedocenja, saznati neke stvari koje ne zna veliki broj navijaca a koje su itekako kontra kluba. Nisam ih znao, sada znam. Meni dosta da formiram stav, posebno kada vidim kako njegov medijski frankenstajn tretira klub . A opet, postujem njegov rad do odredjene granice, iako je u dosta dijelova vise marketing i samoreklama, nego stvarne zasluge.
Ali ok, ti imas svoj stav i to takodje Postujem, bez obzira sto se ne slazemo.
Za vecinu raje znamo ko su, uredno su se predstavili jer nemaju oraha u dzepovima. Mijenjati misljenje je ok, ne znam u cemu je problem. I nemoj etiketirati, mi smo ih zvali i vazd su svi dobrobamjerni dobro dosli. Ok?
Željezničar za život cijeli!
Okej, promijenio si mišljenje, ali ako si bio s nekim dobar, nemoj ih poslije pljuvati kako bi zadovoljio nečiju stranu. Prestanite ih spominjati i to je to. Ne etiketiram ja nikoga, naprotiv.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/klubo ... /200814114
https://sportsport.ba/fudbal/navijaci-v ... ila/370730
Vraćajte navijače majku vam yebem u pichku, svjetskim klubovima je finansijski problem što nema navijača na stadionu iako imaju silne druge izvore od kojih milione uzimaju, a ne bh. klubovima koji jedva kraj s krajem spajaju
https://sportsport.ba/fudbal/navijaci-v ... ila/370730
Vraćajte navijače majku vam yebem u pichku, svjetskim klubovima je finansijski problem što nema navijača na stadionu iako imaju silne druge izvore od kojih milione uzimaju, a ne bh. klubovima koji jedva kraj s krajem spajaju
Ma sve ok ali ljudi su razocarani odnosom. Nije to lako, poistovjete te raja sa necim sa cim nemas stvarne veze, nego te se koristi sto si tu ali iz skoro drugih interesa, onih za opste dobro a ne licnih. Zato su vjerovatno razocarani i ljuti.
A ja sam vec veteran, imam taj luksuz.

Gdje onaj drugi harambasa, jel živ?

Pa gledaj, kad vidiš da neki brod tone, vakat ti ga je napustiti, ali ti ostaneš sa pudlicama i slijepcima koji govore "ma ništa je to", onda tu niko nije kriv, krivi su oni koji nasjednu. Kako sam ja, napisao koji post, vidim pudlice skaču dok si objektivan i automatski ga napustio, da bi mene jedan KANA, za kojeg ću dokumentovati na drugoj temi zašto je po meni licemjer, napisao da "nemam nekog smisla", a među prvim sam se vratio na ovaj forum i održavao temu živom, skupa sa još par forumaša.Bbake je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:47
Ma sve ok ali ljudi su razocarani odnosom. Nije to lako, poistovjete te raja sa necim sa cim nemas stvarne veze, nego te se koristi sto si tu ali iz skoro drugih interesa, onih za opste dobro a ne licnih. Zato su vjerovatno razocarani i ljuti.
A ja sam vec veteran, imam taj luksuz.
Gdje onaj drugi harambasa, jel živ?![]()
Ne javlja mi se nikako, morat ću ga potražiti.

Omark, pazi kako mu se obracas pls 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za Kanu se ne navija,Kana se voli !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E moj Ljozee, dela još nije shvatio ko je.

Kakav članak, vrhunska analiza sa objašnjenim slikama određenih situacija protiv Borca u vidu defanzive, ofanzivne tranzicije i faze napada
Obavezno pročitati.
Izbrišite tačku između pl bih
https://pl.bih.ba/analize-2/analiza-nov ... jeznicara/

Obavezno pročitati.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kako braco reklamira ovaj svoj portalbraco je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:55Kakav članak, vrhunska analiza sa objašnjenim slikama određenih situacija protiv Borca u vidu defanzive, ofanzivne tranzicije i faze napada![]()
Obavezno pročitati.

Al bolji ovaj tvoj nego onaj moj, sto jest jest

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobar clanak. Malo mi se zamantalo od silnih markiranja i crta, ali ok.braco je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:55Kakav članak, vrhunska analiza sa objašnjenim slikama određenih situacija protiv Borca u vidu defanzive, ofanzivne tranzicije i faze napada![]()
Obavezno pročitati.
U clanku pise da smo igrali 442. Stilic bio napadac sa Juricicem.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bio sam i ja neko vrijeme tamo, pod istim ovim nickom, al je jednostavno postalo previse degutantno
-
- Kontakt:
Ja također poštujem tvoje mišljenje i tvoj stav. Tu smo da konstruktivno raspravimo, ne moramo se nikada složiti ali je od krucijalne važnosti da se uzajamno poštujemo i da zajedničkim snagama guramo naprijed i da nam samo i isključivo Željo bude u fokusu i njegov napredak. Tj koliko je u našoj moći kao "običnih" navijača. Kritika, rasprava, sve to treba da bude prisutno jer znamo da situacija nije bajna. Ako možemo pomoći, to trebamo i uraditi. A nikako doljevati ulje na vatru, podapinjati i "gurati skije." Takvi ovdje nisu dobrodošli.Bbake je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:32@Husika, kod misimovica nam se misljenje razilazi. Ja direktno njega vidim kao tvorca i organizatori jako puno negativnih stvari koje su se desile. Cak sam imao priliku gledati i dokaze, slusati svjedocenja, saznati neke stvari koje ne zna veliki broj navijaca a koje su itekako kontra kluba. Nisam ih znao, sada znam. Meni dosta da formiram stav, posebno kada vidim kako njegov medijski frankenstajn tretira klub . A opet, postujem njegov rad do odredjene granice, iako je u dosta dijelova vise marketing i samoreklama, nego stvarne zasluge.
Za vecinu raje znamo ko su, uredno su se predstavili jer nemaju oraha u dzepovima. Mijenjati misljenje je ok, ne znam u cemu je problem. I nemoj etiketirati, mi smo ih zvali i vazd su svi dobrobamjerni dobro dosli. Ok?
Kada je riječ o drugoj raspravi, ja vjerujem da se čovjek može promijeniti, okrenuti na drugu stranu, shvatiti da je možda nekada griješio i slično. Tako da je, po mom mišljenju, @KANA ovdje i više nego dobrodošao i da ga trebamo poštovati kao starijeg navijača našeg kluba. Čak štaviše, drago mi je što je ovdje sa nama.
@Omar, ljudi grijese, to je ok. Ne znaci da su zlonamjerni, nema potrebe. Uostalom, ponavljam, mi smo ih zvali stari, da napuste ako se ne slazu i vecina je to ucinila. Sada trebamo da im nabrajamo, nema smisla i nije ok. Imaju pravo na svoj stav, prvom meni se moze izvuci svasta ako cemo tako.
Pa @Virtu i ja se krvili, sjecas se hbga. @Kana je brat, odgovorno tvrdim. Garantujem, vjeruj mi.
Pa @Virtu i ja se krvili, sjecas se hbga. @Kana je brat, odgovorno tvrdim. Garantujem, vjeruj mi.
Pa i jeste bio, Second Striker SS sto bi se na PES-u reklo.LjoZee je napisao/la: ↑14 avg 2020, 19:02Dobar clanak. Malo mi se zamantalo od silnih markiranja i crta, ali ok.braco je napisao/la: ↑14 avg 2020, 18:55Kakav članak, vrhunska analiza sa objašnjenim slikama određenih situacija protiv Borca u vidu defanzive, ofanzivne tranzicije i faze napada![]()
Obavezno pročitati.
U clanku pise da smo igrali 442. Stilic bio napadac sa Juricicem.![]()
Bježi @Braco, zamantalo mi se. Mesa cuvao ovoga, Dado markirao ovoga, Hajdar preuzima ovoga. Zamantalo mi se, viša matematika.
Nego, Sloboda ne najavljuje pobjedu, poginuće, pripremljena proslava i ostalo. Mudrost ili nesto drugo?
Nego, Sloboda ne najavljuje pobjedu, poginuće, pripremljena proslava i ostalo. Mudrost ili nesto drugo?

Recite mi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.