ne seriiii...naravno da ce napredovat pa decku je samo 19 godina...a to napredovanje znaci najbolji igrac na svijetu a zasad u lionu je vrh iznad njega nikog....toliko pozz iz KalesijeWonderkid je napisao/la:Ne bih se slozio da je Pjanic najbolji, a kamoli ubjedljivo najbolji. Treba on jos dosta da napreduje...
Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
Sem gola i nije trebao nista vise,jer to im jedino i faliloCescinho4 je napisao/la:"Maybe you can pay some of that £260 million to keep your players mouths shut next time."![]()
Najbolji komentar vezan za jucerasnju tekmu...![]()
Sto se tice vaseg slijedeceg protivnika,samo ne Arsenal...Mislim da ukoliko izvucete timove tipa Bayern, Bordeaux, Sevilla,... imate nekih 70% sansi za prolaz, a sigurno da mozete igrati i sa vecim i jacim klubovima.![]()
Lloris, Toule, Licha i Cissokho su vasi najbolji igraci. Posebno bih izdvoio Llorisa. On ce uskoro sigurno biti najbolji golman svijeta, Toule- ogroman borac, Licha nije jucer nesto odigrao, al veoma vazan za tim, a Cissokho me iz dana u dan sve vise iznenadjuje,pozitivno.
@Vecina
Sta vam je? Pjanic je ogromni talenat, al sta je to jucer sem gola uradio?! Lloris i Toule su miljama ispred njega trenutno. Malo objektivnosti vam ne bi skodilo.

Zato Arsenal vazda gleda u ledja ovih drugih sto sve urade ''sem gola''na kraju kad bas treba

Kontas sad @cesco

To je ono malo objektivnosti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Lyonu želim daleko da dogura, al teško. To želim radi Pjanića, momak igra srcem za BiH, al naravno realnost je realnost, još uvjek je Marseille jedini francuski klub koji ima trofej LP!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
ko zna sve je moguce, mozda cak i lyon osvoji ove godineWert je napisao/la:Lyonu želim daleko da dogura, al teško. To želim radi Pjanića, momak igra srcem za BiH, al naravno realnost je realnost, još uvjek je Marseille jedini francuski klub koji ima trofej LP!
Daj Steve, pored Uniteda, Bayerna, haj Bayerna možda mogu izbaciti, hmm, mogu i Arsenal, Štutgart ili Barca, oba tima opasni, al dobro, lopta je okrugla!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
bas zato i moze lyon osvojit^^ jer su tako i govorili o portu i monacu prije par godinaWert je napisao/la:Daj Steve, pored Uniteda, Bayerna, haj Bayerna možda mogu izbaciti, hmm, mogu i Arsenal, Štutgart ili Barca, oba tima opasni, al dobro, lopta je okrugla!

-
- Kontakt:
Daleko je Pjanic jos od Delgada npr. kako je samo juce onaj Delgado igrao ono nije normalno!
Eh Monaco, kolko se sjećam tada su ponizili Werder sa 8:2, ili je to rukomet bio, ma fudbal 

jos su bili chelski otresli ko' slinu, ah happy daysWert je napisao/la:Eh Monaco, kolko se sjećam tada su ponizili Werder sa 8:2, ili je to rukomet bio, ma fudbal

Da, daleko je jedno 9 godina od Delgadasamo rajvosa je napisao/la:Daleko je Pjanic jos od Delgada npr. kako je samo juce onaj Delgado igrao ono nije normalno!
100% sportski i krajnje opušten potpis
Samo da veceras nebunkerisu,al poznavajuci njih hoce. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
70 minuta a mi gubimo 1:0 kod kuce.....Wonderkid je napisao/la:Ma trebala bi biti sigurna pobjeda.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma jbg. Lyon je propao u ligi... Nažalost al tako je...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Gube bodove od slabih ekipa, tako da ništa ove sezone od titule prvaka, to će da osvoji ako Bog da Bordeaux, iako bih ja lično volio da to Marseille uzme.
Da te malo informisem jer vidim da i negledas tabelu:Neutral je napisao/la:Gube bodove od slabih ekipa, tako da ništa ove sezone od titule prvaka, to će da osvoji ako Bog da Bordeaux, iako bih ja lično volio da to Marseille uzme.
1 - Gir. Bordeaux 53
2 - Montpellier 53
3 - AJ Auxerre 52
4 - Olympique Lyon 51
5 - Olym. Marseille 49
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Francuski derbi.................to sam i htjeo...

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ja sam htioBIHfan je napisao/la:Francuski derbi.................to sam i htjeo...![]()
![]()

Imamo tezak Bogme raspored do kraja prvenstva,Monako,HSCM,Bordo,Lille,Auxerre...Mislim da momci moraju zapet do mjesta koji vodi u Ligu Prvaka to nam je glavni cilj trenutno.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Taj cilj nevjerujem da mozete ostvariti pored Marseillea, Bordeauxa, Montpelliera, sad je i Auxerre u formi. Nek vam je sa srećom!BIHfan je napisao/la:Imamo tezak Bogme raspored do kraja prvenstva,Monako,HSCM,Bordo,Lille,Auxerre...Mislim da momci moraju zapet do mjesta koji vodi u Ligu Prvaka to nam je glavni cilj trenutno.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Sretno danas protiv Bordeauxa...Nadam se vasoj pobjedi.
Evo moguceg sastava OL-a ;
Lloris
Reveillere – Cris – Boumsong – Cissokho
Pjanic – Toulalan – Makoun
Govou – Lisandro – Delgado
Allez Lyonnais!!!
Evo moguceg sastava OL-a ;
Lloris
Reveillere – Cris – Boumsong – Cissokho
Pjanic – Toulalan – Makoun
Govou – Lisandro – Delgado
Allez Lyonnais!!!
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.