U prosjeku ta liga u 7-8 godina napravi nekog prosječnog igrača.
Jednog su navijači otjerali
Drugi je imao horor kvalifikacije za EURO
Treći sada igra u prosječnoj Belgijskoj ekipi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Taman da sacekamo 77 godina i imati cemo 11 prosjecnih igraca.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:30U prosjeku ta liga u 7-8 godina napravi nekog prosječnog igrača.
Nicim nisi uvridjen a vamo sam krezavi Bosnjo i veze o fudbalu nemam. Ovo je forum, od pocetka price sam bio protiv petrova i evo nazalost opet kazem ispada da cu biti u pravu, covjek ce otici pobjede nece imati ali eto bolje bugar nego bivsi kapitenMoodyHank je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:22Nisi me ničim uvrijedio, samo mi bode oči taj tvoj potpis i način pisanja postova. Slika i prilika krezavog Bošnje koji galami na televizor iz fotelje i misli da se razumije u fudbal. Naravno, podržava Barbareza jer je legenda, iako ovaj nema nikakve reference. Vjerovatno bi volio i Medunjanina vidjeti ponovo u repstaciji.
Je li teško naučiti čovjekovo prezime?HarisZe je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:52Nicim nisi uvridjen a vamo sam krezavi Bosnjo i veze o fudbalu nemam. Ovo je forum, od pocetka price sam bio protiv petrova i evo nazalost opet kazem ispada da cu biti u pravu, covjek ce otici pobjede nece imati ali eto bolje bugar nego bivsi kapitenMoodyHank je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:22Nisi me ničim uvrijedio, samo mi bode oči taj tvoj potpis i način pisanja postova. Slika i prilika krezavog Bošnje koji galami na televizor iz fotelje i misli da se razumije u fudbal. Naravno, podržava Barbareza jer je legenda, iako ovaj nema nikakve reference. Vjerovatno bi volio i Medunjanina vidjeti ponovo u repstaciji.
Njegovo prezime je najmanje bitno, sta ce mo kad ode? Ko je sljedeci?MoodyHank je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:58Je li teško naučiti čovjekovo prezime?HarisZe je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:52Nicim nisi uvridjen a vamo sam krezavi Bosnjo i veze o fudbalu nemam. Ovo je forum, od pocetka price sam bio protiv petrova i evo nazalost opet kazem ispada da cu biti u pravu, covjek ce otici pobjede nece imati ali eto bolje bugar nego bivsi kapitenMoodyHank je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:22
Nisi me ničim uvrijedio, samo mi bode oči taj tvoj potpis i način pisanja postova. Slika i prilika krezavog Bošnje koji galami na televizor iz fotelje i misli da se razumije u fudbal. Naravno, podržava Barbareza jer je legenda, iako ovaj nema nikakve reference. Vjerovatno bi volio i Medunjanina vidjeti ponovo u repstaciji.
Taj jedanesti kad se rodi, prvi ce vec umrijeti.dinoze je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:41Taman da sacekamo 77 godina i imati cemo 11 prosjecnih igraca.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:30U prosjeku ta liga u 7-8 godina napravi nekog prosječnog igrača.
I tako u krug.Maestro je napisao/la: ↑03 jun 2021, 19:14Taj jedanesti kad se rodi, prvi ce vec umrijeti.dinoze je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:41Taman da sacekamo 77 godina i imati cemo 11 prosjecnih igraca.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 jun 2021, 16:30
Svaka cast na postu!obagol je napisao/la: ↑03 jun 2021, 14:32Bio Petev ili Hitzfield na klupi, mi nemamo igrača za nešto više od ovog što sad rezultatski imamo. Mi navijači smo neznalice (to pokazujemo pogotovo na temama o sportu i politici) i iz tog razloga nam je trener krivac za očigledni nedostatak iole kvalitetnih igrača i za nepostojanje sistema u savezu. Omladinske selekcije rasulo, savez u rasulu, liga u rasulu, većina klubova lige u rasulu, omladinski pogoni naših klubova u rasulu. Na osnovu čega da očekujemo rezultate A tima? Zbog toga što imamo Džeku i Pjanića? ferguson je jednom rekao da da bi ostvario rezultat u utakmici moraš imati 8 dobrih i raspoloženih igrača, trojica se mogu prišlepati. Mi imamo trojicu dobrih i 8 koji se šlepaju i od kojih nažalost nemaš boljih. Šta je još gore je da su nama navijačima uvijek glavni krivci ova trojica dobrih zato što nisu bili još bolji a ova osmorica su dobri jer su odigrali u skladu sa svojim mogućnostima i koji put su uklizali na bezveze loptu koja ide u aut. Mi sad imamo igrače za oko 40-og mjesta na FIFI-noj ljestvici i to moramo prihvatiti.
Kakve koristi što ima medije i navijače na svojoj strani?
Ne vjerujem da ce dobiti priliku jer njegov rad ne ide nikako u prilog savezu i to je tacka. Izvlake koje su bile oko iskustva su ocita suplja.dinoze je napisao/la: ↑03 jun 2021, 19:15Ma dobiti ce i Barbarez sansu.
Ali problem je taj sto ni on nece nista sustinski prmijeniti i poslije 4-5 tekmi ce se i njemu hebavati, govoriti da je neznalica, traziti ce se da ide. To je to, nema teorije da bude drugacije. Jos ce Barbarezu dati sljedece kvale za Euro i one se nece plasirati jer nema tima i to je to. Idu plakati idi neznalice itd.
Dobiti ce sansu svi kao i svi igraci koje je forum trazio.
Ali sta poslije Barbareza? Koga onda?