Hvala vam za bajku ovu,nadam se do godine opet!
I kad smo bili pred gašenjem naša pjesma vas je pratila i uvijek ce!
Koja god si liga...
Salcin uskoro u crvenom dresugruezi je napisao/la: ↑12 avg 2021, 23:57Tuzno je sto je ispalo ovako a nije moralo...Realno moglo se proci...jako lose odradzen prelazni rok vas je Kostao puno... nebitno, jos ima sanse da se popravi ...dovodite salcina pecu amoaha I 3 stopera obavezno.. zeljkovica vratiti u vezu I bice ok... realno je da dogodine odu radovac I Brandao za njih se moraju dovesti kvalitetni igraci... ljudi vi mozete do titule ne treba vam puno
u 11:30 stavili papir na ulaz rasprodana centralna tribina
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:43u 11:30 stavili papir na ulaz rasprodana centralna tribina![]()
Koliko može ljudi biti na stadionu ?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:43u 11:30 stavili papir na ulaz rasprodana centralna tribina![]()
Vjerovatno max, u mene karta 780 redni broj, a uzeo oko 10:20, a red se uhvatio iza mene.. ne znam mozda neko zna tacno koliko je dozvoljenoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:32Koliko može ljudi biti na stadionu ?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:43u 11:30 stavili papir na ulaz rasprodana centralna tribina![]()
Jer ovi skutori u istom gradu su imali piše 3000 ali ih sigurno bilo oko 4 milje, onda bi i mi trebali imati toliko, a na FB stranici ja mislim nisu ništa napisali da je ograničen broj kao sto su radili prethodne dvije domaće, vidjet ćemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:35Vjerovatno max, u mene karta 780 redni broj, a uzeo oko 10:20, a red se uhvatio iza mene.. ne znam mozda neko zna tacno koliko je dozvoljenoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:32Koliko može ljudi biti na stadionu ?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:43
u 11:30 stavili papir na ulaz rasprodana centralna tribina![]()
ja sam kupio veći broj karata kako bih dao svoj doprinos da idioti koji našim igračima psuju djecu i žure da izađu sa stadiona 10 minuta ranije ne bi došli u poziciju da dobiju kartu. Da imam kakvih ozbiljnih para kupio bih sve sezonske karte. Ogorčen sam na debile ali i na nas koji smo to mirno gledali.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:45Jer ovi skutori u istom gradu su imali piše 3000 ali ih sigurno bilo oko 4 milje, onda bi i mi trebali imati toliko, a na FB stranici ja mislim nisu ništa napisali da je ograničen broj kao sto su radili prethodne dvije domaće, vidjet ćemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:35Vjerovatno max, u mene karta 780 redni broj, a uzeo oko 10:20, a red se uhvatio iza mene.. ne znam mozda neko zna tacno koliko je dozvoljeno
Svaka čast majstore, vidi ovo protiv Rudara stara paščad, par njih prozivaju Radovića, jedan od njih mu govori "Radoviću izađi sam", to ga je ovaj čuo 100% jer je bio uz gol liniju.Babke je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:32ja sam kupio veći broj karata kako bih dao svoj doprinos da idioti koji našim igračima psuju djecu i žure da izađu sa stadiona 10 minuta ranije ne bi došli u poziciju da dobiju kartu. Da imam kakvih ozbiljnih para kupio bih sve sezonske karte. Ogorčen sam na debile ali i na nas koji smo to mirno gledali.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:45Jer ovi skutori u istom gradu su imali piše 3000 ali ih sigurno bilo oko 4 milje, onda bi i mi trebali imati toliko, a na FB stranici ja mislim nisu ništa napisali da je ograničen broj kao sto su radili prethodne dvije domaće, vidjet ćemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:35
Vjerovatno max, u mene karta 780 redni broj, a uzeo oko 10:20, a red se uhvatio iza mene.. ne znam mozda neko zna tacno koliko je dozvoljeno
Počastite i vi nekoga ko ne ide često a zna se ponašati na stadionu![]()
I atmosfera protiv rudara je na centrali bila mrtva citavo vrijeme, moramo malo zivnuti dati podrske momcima ko prije 90 minuta se stajalo protiv rudara su 90 svi sjedili pa nije ni cudo sto smo izgubiliRAdolinaSunca je napisao/la: ↑14 avg 2021, 16:35Svaka čast majstore, vidi ovo protiv Rudara stara paščad, par njih prozivaju Radovića, jedan od njih mu govori "Radoviću izađi sam", to ga je ovaj čuo 100% jer je bio uz gol liniju.Babke je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:32ja sam kupio veći broj karata kako bih dao svoj doprinos da idioti koji našim igračima psuju djecu i žure da izađu sa stadiona 10 minuta ranije ne bi došli u poziciju da dobiju kartu. Da imam kakvih ozbiljnih para kupio bih sve sezonske karte. Ogorčen sam na debile ali i na nas koji smo to mirno gledali.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:45
Jer ovi skutori u istom gradu su imali piše 3000 ali ih sigurno bilo oko 4 milje, onda bi i mi trebali imati toliko, a na FB stranici ja mislim nisu ništa napisali da je ograničen broj kao sto su radili prethodne dvije domaće, vidjet ćemo
Počastite i vi nekoga ko ne ide često a zna se ponašati na stadionu![]()
Ja sam upozorio na to na najljepši način da nije lijepo , kaže starac "kako neću, kako on mene može zivcirati".
Takve i slične povike bi stvarno po meni trebalo sankcionisati!
Ama ljudi toga je vazda bilo i bice ne moze to niko kontrolisati, da nije ljepo to stoji ali sjecam jedne situacije sa tribine jos smo u federalnoj bili cini mi se protiv Toska je bila utakmica momak oko dvatesetak godina star hoce da bije nekog dedu bas zbog prozivanja, psovanja… i to jako ruzno izgleda.*p!p!t@* je napisao/la: ↑14 avg 2021, 18:17I ja bi da pozdravim onoga heroja što je Ćosiću protiv Rudara psovao mater (i čuo ga je Meho), pa do kraja utakmice više pisnuo nije. Sljedeći put pripremi zube na izvolite jer te sreća spasila što je dijete sa mnom bilo, pa se o finoj lekciji radilo, sljedeći put te Allah spasiti neće. Dočekala g.o.v.n.a poraz nakon 21 utakmice pa da majku igračima psuju. E neće moći stoko. Ako nećeš biti podrška slobodno šibe sa tribine kerine raspale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.