FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da vas pitam, jel vi stvarno nešto očekujete od ljudi kao što su Čaušević, Mlaćo, Škorić i škvadra s ovog portala? Jel očekujete nešto od Huseinbegovića s Nove TV, Kolara koji je sad na OBN-u čini mi se, Sinana itd. O Adisu Hadžiću i takvim da ne govorim.
Mi što se tiče fudbala, nemamo novinara da valja i da je novinar u pravom smislu te riječi. Nemamo novinara, nemamo komentatatora, nemamo analitičara, nemamo ništa. Pogledaš ove "novinare", život ti se zgadi. Počne tekma, zgadi ti se život kad čuješ Spahu, Džankovića, Kristića, Bahu, Denisa, Ahmetovića i ostale. Hrvati imaju Hodobu, Srbi Viškovića, a ima ih još dobrih. Kreneš poslije da pogledaš neku analizu određene tekme, eto Baljića, koji jedva sjedi na stolici. Pored njega, kloc Nalić, kojeg kad slušaš, rekao bi hibrid Guardiole i Kloppa, a u stvarnosti qarina.
Ovo na koji način rade ovi portali, to može svako od nas. Metni forum, prati redovno, ako iskoči kakva informacija, odmah pripremaj članak i klik 'publish'. Ako ne, ebiga onda, čekaj zvanične informacije od strane klubova.
"Copy paste" novinari..
Mi što se tiče fudbala, nemamo novinara da valja i da je novinar u pravom smislu te riječi. Nemamo novinara, nemamo komentatatora, nemamo analitičara, nemamo ništa. Pogledaš ove "novinare", život ti se zgadi. Počne tekma, zgadi ti se život kad čuješ Spahu, Džankovića, Kristića, Bahu, Denisa, Ahmetovića i ostale. Hrvati imaju Hodobu, Srbi Viškovića, a ima ih još dobrih. Kreneš poslije da pogledaš neku analizu određene tekme, eto Baljića, koji jedva sjedi na stolici. Pored njega, kloc Nalić, kojeg kad slušaš, rekao bi hibrid Guardiole i Kloppa, a u stvarnosti qarina.
Ovo na koji način rade ovi portali, to može svako od nas. Metni forum, prati redovno, ako iskoči kakva informacija, odmah pripremaj članak i klik 'publish'. Ako ne, ebiga onda, čekaj zvanične informacije od strane klubova.
"Copy paste" novinari..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- 19BordoBijeli46
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Nije samo do novinara i dosta do kluba je.
ja sam napravio intervju za Tatarom licno. prijavio ga oni rekli ne moze mora ici preko kluba. da posaljem pitanje njima i oni meni odgovor. meni poslali neke odgovore. ja pitam Tatara jesi ti to rekao on kaze nije.
za Rahmanovica poslao isto bio sve kako treba. ja pitao kakva je razlika izmecu Musemica i Vinka jedan pun emocije drugi nista sta je bolje za tebe.. zbog toga odbili intervju. to je dok je ona zenska bili ne znam jest ona jos tu.
kad ja Tarik Trbic bio nikad problem sve islo super.
ja sam napravio intervju za Tatarom licno. prijavio ga oni rekli ne moze mora ici preko kluba. da posaljem pitanje njima i oni meni odgovor. meni poslali neke odgovore. ja pitam Tatara jesi ti to rekao on kaze nije.
za Rahmanovica poslao isto bio sve kako treba. ja pitao kakva je razlika izmecu Musemica i Vinka jedan pun emocije drugi nista sta je bolje za tebe.. zbog toga odbili intervju. to je dok je ona zenska bili ne znam jest ona jos tu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Presica nakon upada Hordi zla na trening, sat i nesto, mnostvo pitanja novinara, izresetali tada Sabrinu I Kasuma. A danas nijedno, blago receno cudno. Kada dobijas odbijenice i polovicne odgovore, stalne floskule ne mozes ni ocekivati da ti novinari postave koje pitanje. Da, velika vecina novinara u BiH se ne moze nazvati tim imenom, ali ima ih nekoliko koji zaista rade odlicno ovaj posao. Uglavnom i klub se mora otvoriti dosta vise, 70% stvari se ne objavi na zvanicnoj, marketing uzasan.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Predsjednik FK Sarajevo, Damir Kasum, rekao je na današnjoj press konferenciji da proces oko preuzimanja kluba od strane Vincenta Tana i još jednog novog investitora dobro odvija i da će uskoro biti završen.
Kaže, iako je to proces koji traje znatno duže učinjeno je sve da se on završi brzo, te bi kroz tri sedmice mogao biti i kompletiran.
- Situacija u vezi preuzimanja kluba se dobro odvija. Proces sa gospodinom Tanom i drugim investitor. Mi se nadamo da ćemo kroz tri sedmice taj proces završiti i da ćemo tada pozvati da vam predstavimo nove investitore u klubu, rekao je Kasum.
Kaže, iako je to proces koji traje znatno duže učinjeno je sve da se on završi brzo, te bi kroz tri sedmice mogao biti i kompletiran.
- Situacija u vezi preuzimanja kluba se dobro odvija. Proces sa gospodinom Tanom i drugim investitor. Mi se nadamo da ćemo kroz tri sedmice taj proces završiti i da ćemo tada pozvati da vam predstavimo nove investitore u klubu, rekao je Kasum.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakve katastrofe od novinara
Jedno **** pitanje ne znas postaviti

Jedno **** pitanje ne znas postaviti

A mozda su ga novinari bojkotovali,jer su i oni obecali transparentnost i otvorenost i opet sutili mjesec dana,a i kada se obrate javnosti sve su to nekakve sablonske izjave.
Edit: slazem se sa ovim prethodno navedenim opisima nasih sportskih novinara.
Edit: slazem se sa ovim prethodno navedenim opisima nasih sportskih novinara.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa normalno je da postoje određeni protokoli i pravila. Logično je da Klub mora biti upoznat, jer da nije tako, zamisli kakav bi cirkus bio da svako priča gdje, šta i kako hoće. Nije to samo kod nas, već u svakom klubu na svijetu.Zukanovic je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:51Nije samo do novinara i dosta do kluba je.
Evo ti svježeg primjera, ako si upratio situaciju s Caktašem u Hajduku. Pola godine je trajala saga, on nije htio izlaziti u javnost, jer bi mu uslijedila kazna od 150.000 kuna.
P.S. Ne odobravam to što su ti poslali odgovore umjesto Tatara samog, to je bezveze.
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa vidi, ne mogu oni njega bojkovati, boli Kasuma qurac hoće li ga pitati ili ne. Njemu još bolje, ranije završio s pressicom, ode za svojim poslom.
Ako su već tražili transparentnost, evo Klub je opet organizovao pressicu, gdje su mogli pitati šta im je volja. Od ekipe, pojačanja, potencijalnog investitora, Tana, Nama, kampa, stadiona, problema s dresovima, o registraciji Ševelja i Lazića, o Bagariću, Jukiću itd.
Znači, šta ti padne na pamet, šta je u žiži interesovanja, šta ovdje zanima raju i po mrežama, znači sve su to mogli popisati i priupitati.
Sad očekujem da sjednu za računar, otvore Word i krenu s sastavljenjem svojih rezimea, analiza, očekivanja i ostalih stvari, uz bombastične naslove i clickbaitove. Ovo prilikom ih sve nabijem na qurac, jer mi nema goreg šljama od njih i njihovog jajarskog karaktera.
Da su oni nešto naštetili i bojkotovali Kasuma, daleko od toga. Naredni put kad budu krenuli pričati o transparentnosti, samo neka izađe Kasum i kaže "što niste pitali ništa prošli put" i pređe na naredno pitanje. Samo neka trlja nos ovim jadovima.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 14 jul 2021, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Do sada je prodano preko 5000 karti.
Aferim!
Aferim!
FK Sarajevo
Ma vala ne branim ni Kasuma, ni upravu. Ali je ovaj odnos novinara skandalozan. Diletantski.
Ono, hajde da odradino ovo, sto krace da traje, pa kuci
Ono, hajde da odradino ovo, sto krace da traje, pa kuci
- FKS -
-
- Kontakt:
Malo jbg
Nisam ocekivao da ce se svih 9500 prodati
Ali ocekivao sam bar 7500
Poslije svega ovoga,samo 5500 ljudi pozelilo stadion izgleda...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa ima fore jos sutra cijeli dan. Dosta raje kupuje bas tada. Bice i raje iz drugih gradova i sl.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 18:19Malo jbg
Ide sutra jos 2000 - 2500 sigurno.
- FKS -
Okej je ovo ja sam se nadao max da ce biti 3k
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
I ja mislim,fan shop radi danas jos sat i poHajdeee je napisao/la: ↑14 jul 2021, 18:21Pa ima fore jos sutra cijeli dan. Dosta raje kupuje bas tada. Bice i raje iz drugih gradova i sl.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 18:19Malo jbg
Ide sutra jos 2000 - 2500 sigurno.
Bit ce i sutra prodaja
A ne znam jesu li u ovih 5500 ubrojane karte za sjever,jer one se ne prodaju u fan shopu
Mislim da ce gore biti bar 7000 sutra
Sto opet hajde i nije lose
Kada pogledamo da je sezona,raja na odmoru
Titula izgubljena
I ovi testovi qurci
I naravno 1.pretkolo nakve Koferencijske lige protiv Moldavaca
7000 bi bilo skroz ok
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 jul 2021, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma jarane ovo stanje oko testiranja je odbilo masu raje. Nevjerovatno kakve gluposti prave samo debili u Vladi Kantonalnoj. Ako bude 7000 to bi bilo odlično, ako se uzme u obzir šta se sve dešavalo u zadnjih 6 mjeseci.