Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
2012 goosebumps
- Shategabri
- Kontakt:
1. Edin Džeko
Pa sto praznih mjesta.
Realno.
Ovo se više neće roditi u BiH. Ovakva tehnika, kontrola lopte na ovu visinu.
Pa sto praznih mjesta.
Realno.
Ovo se više neće roditi u BiH. Ovakva tehnika, kontrola lopte na ovu visinu.
Koševo Zapad
**** ti Roma sve, ti si igrac za Real, Barsu, Bayern, United, Chelsea joj gdje izgubi 6 godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Štaga vrijeđaš ovako?

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ugasiti savez
Kad se BABUKA oprosti od reprezentacije. Nema smisla...
Kad se BABUKA oprosti od reprezentacije. Nema smisla...
Grande Edin! 

Je li ovo rekao 'ko je babo' nakon gola? 
Baboooka najveci

Baboooka najveci

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro je rekao Kolarov da je uvijek mislio da je Edin ljevak a ne desnjak.
Edin lijevom ne masa!
Edin lijevom ne masa!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Brate, kad on nju nastima na lijevu, to je 99% gol, lijeva skoro svaka u cosak, babuka je nas najveci igrac, bez njega smo prosjek.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Stvarno je majstor, ima nekih svojih bubica (više iz nekih priča, da je mahalaš, da pravi sprdnju od repke van terena u smislu da gura raju u stručni štab, zayebaje se na priprema itd), ali kada se naloži i kada mu se igra, a po pravilu je protiv jakih uvijek takav, zaista djeluje kao svjetska klasa.
Kada bi svi bili "mahalaši" kao on, a imali kvalitet kao on, ne bi se mi plaho sekirali
Kada bi svi bili "mahalaši" kao on, a imali kvalitet kao on, ne bi se mi plaho sekirali

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Od Pjanica je kvalitetniji za jednu klasu, a od ostalih za tri.
- Felixians4
- Kontakt:
Mislim da će ispasti ko sa Zlatanom,Švedska usporedive pa i jače rezultate postigla nakon njegovog odlaska, tako bi i vi mogli nakon Džekine ere. "Lako" je biti dominantan ako si klasa i dosta tog ti je podređeno, al prava super klasa postigne rezultat i ne treba imati toliku ovisnost na sebi.
Ne tvrdim da ste imali reprezentaciju za nešto posebno ili da je Edin krivac, no baš u mnogo slučajeva ispostavilo se u raznim klubovima/reprezentacijama i sportovima da je netko većini nezamjenjiv itekako zamjenjiv, ne nužno figura za figuru. Pogotovo što u nogometu pojedinac ma kako dobar bio, puno manje vrijedi nego u recimo rukometu,odbojci,vaterpolu,košarci,futsalu...
Ne tvrdim da ste imali reprezentaciju za nešto posebno ili da je Edin krivac, no baš u mnogo slučajeva ispostavilo se u raznim klubovima/reprezentacijama i sportovima da je netko većini nezamjenjiv itekako zamjenjiv, ne nužno figura za figuru. Pogotovo što u nogometu pojedinac ma kako dobar bio, puno manje vrijedi nego u recimo rukometu,odbojci,vaterpolu,košarci,futsalu...
Buraz Džeko kad se penzioniše treba dan žalosti biti. Nek igra do 50e ako hoće.Felixians4 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 01:47Mislim da će ispasti ko sa Zlatanom,Švedska usporedive pa i jače rezultate postigla nakon njegovog odlaska, tako bi i vi mogli nakon Džekine ere. "Lako" je biti dominantan ako si klasa i dosta tog ti je podređeno, al prava super klasa postigne rezultat i ne treba imati toliku ovisnost na sebi.

"We need to suffer. And we need to fight."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Portugalci braca

Kako kod slavlja reče ko je babo?Raonffa je napisao/la: ↑02 sep 2021, 01:08Stvarno je majstor, ima nekih svojih bubica (više iz nekih priča, da je mahalaš, da pravi sprdnju od repke van terena u smislu da gura raju u stručni štab, zayebaje se na priprema itd), ali kada se naloži i kada mu se igra, a po pravilu je protiv jakih uvijek takav, zaista djeluje kao svjetska klasa.
Kada bi svi bili "mahalaši" kao on, a imali kvalitet kao on, ne bi se mi plaho sekirali![]()

Vala sto se mene tiče nek mu na dresu mjesto Dzeko piše mahalac, sve dok igra moju podršku ima !
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pogledao sam reprizu i još ne vjerujem šta im je radio. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Poprilicno sam siguran da ga Lloris sanja bar jednom sedmicno

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.