OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
Re: OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
Večeras će za finale vjerovatno biti dovoljno 2:07, Lana to može ako je tempirala formu, ako se bude čuvala kao inače na europskim takmičenjima sa slabijom konkurencijom, finale neće vidjeti.
Edit: Sad vidim da je u ovoj mnogo jačoj grupi, valjda će joj to pomoći, na nekim prijašnjim turnirima bi je odvuklo od plana trke i onda bi ostala bez snage nakon 150m u pokušaju da prati, a ona je ipak finisher.
Edit: Sad vidim da je u ovoj mnogo jačoj grupi, valjda će joj to pomoći, na nekim prijašnjim turnirima bi je odvuklo od plana trke i onda bi ostala bez snage nakon 150m u pokušaju da prati, a ona je ipak finisher.
Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 31 jul 2024, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to je cinjenica ali retardi to ne kontaju i pisu da flopa i da je mentalno zaostala ako ne overachiva na OI.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- ASD
- Kontakt:
Jedan od velikih problema kod nas su što zbog državnog kolektivno neuspjeha pojedincima stavljamo teret prevelikim očekivanjima.
Realno očekivanje je da se Lana bori za finale. Nerealno očekivanje je da uzme medalju jer je daleko od toga.
Realno očekivanje je da se Lana bori za finale. Nerealno očekivanje je da uzme medalju jer je daleko od toga.
Ulazak u finale sto se mene tice je ko medalja, dok za medalju ipak trebaju godine ozbiljnijeg rada i treninga.
Pa imala je priliku da ode i napravi od sebe osvajacicu medalje...
Krivac je onaj koji upravlja njenom karijerom i ko je mislio da se iz Trebinja prave olimpijske medalje? Ili je samo mislio da uzme stotine hiljada maraka.
Max Allegri
Ko je taj koji upravlja njenom karijerom? treneri ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Lana je ogroman potencijal i talenat a nekonstantna je sa razultatima i tek kad se ustabili sa vremenima mozemo pisati o realnim dometima. Ovo je jos uvijek i njeno ispipavanje same sebe i snage, brzine.
Smijesna je i neozbiljna izjava da je imala priliku napraviti od sebe osvajacicu medalje. Da talenat i potencijal ne dodje do medalje je sasvim normalna stvar u sportu, narocito individualnom, cesto nevezana za trening i mentalno stanje sportiste.
I sa 18god nije ni prestao rast i razvoj cijelog tijela i to je dovoljno da sve bude jasno.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 31 jul 2024, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nadam se da će Lani ove Olimpijske Igre pokazati da su rezultati od prije 2 godine njen plafon ukoliko ostane u Bosni i Hercegovini. Što raniji odlazak u USA bi bio njen najveći korak u karijeri.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Slazem se u potpunosti, cura treba ici odavde i raditi sa vrhunskim dokazanim strucnjacima uz najbolje moguce uslove,
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Lani je ova olimpijada bila najbolja sansa za medalju. Slijedece OI USA i Australija. To ce biti nemoguca misija, ima domacini za plivanje da terminatore naprave. Na zalost, ostat ce samo super talentovana juniorka i solidan senior. I to je ogromna stvar, da me neko ne shvati pogresno. Nadam se samo da ce i ostali nasi sportisti dobiti podraku kakvu je ona dobila, Muzaferija npr...
Apsolutno samo jedna bitna stavka koju mnogi ne kontaju: jos 10-20 cura koje su ogromni talenti imaju najbolje moguce uslove za treniranje takodjer i da dobije najbolje uslove svijeta ne garantuje medalju na OI.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa ti ako si iz Mostara odlicno znas ko je to?! Damir Djedovic glavom i bradom! Ne moze se reci da je on njen trener, iako se nekad i tako predstavljaao, a njenu stvarnu i prvu trenericu Alenu je otjerao od Lane! Covjek koji se za sve pita oko njene karijere i povlači svaki potez!mostar_mo je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:26Ko je taj koji upravlja njenom karijerom? treneri ?
Max Allegri
- invincible1921
- Kontakt:
Ako se plasira u finale ispunila je ocekivanja i nema joj se sta prigovoriti
Isto ko ovoj u dzudou, odradila je sta je bilo realno i to je ok
=\_1921_/=
+1invincible1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:15Ako se plasira u finale ispunila je ocekivanja i nema joj se sta prigovoriti
Treba biti realan, nije trenutno po kvaliteti kapacitet za medalju. Mozda se nesto promijeni na narednim OI.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ali isto tako ako ostane bez finala jer je plivala neko sklj vrijeme treba je i kritikovat..a ne pricat pricu "hajde bgt zamisli da se utopila"DamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:18+1invincible1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:15Ako se plasira u finale ispunila je ocekivanja i nema joj se sta prigovoriti
Treba biti realan, nije trenutno po kvaliteti kapacitet za medalju. Mozda se nesto promijeni na narednim OI.
=\_1921_/=
To je okej, i treba smatrati neuspjehom. Ali traziti PB ili blizu od djevojcice od 18god je bolesno i nerealno.invincible1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:39
Ali isto tako ako ostane bez finala jer je plivala neko sklj vrijeme treba je i kritikovat..a ne pricat pricu "hajde bgt zamisli da se utopila"
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam to i jucer pricao, ja u klin ti u plocu ali hajde konacno se razumijemoMadal je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:43To je okej, i treba smatrati neuspjehom. Ali traziti PB ili blizu od djevojcice od 18god je bolesno i nerealno.invincible1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:39
Ali isto tako ako ostane bez finala jer je plivala neko sklj vrijeme treba je i kritikovat..a ne pricat pricu "hajde bgt zamisli da se utopila"

Sretno Lani kako god

=\_1921_/=
To apsolutno. Finale prioritet, sve iznad toga skidam kapuinvincible1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:39Ali isto tako ako ostane bez finala jer je plivala neko sklj vrijeme treba je i kritikovat..a ne pricat pricu "hajde bgt zamisli da se utopila"DamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:18+1invincible1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:15Ako se plasira u finale ispunila je ocekivanja i nema joj se sta prigovoriti
Sretno joj veceras, nek nas obraduje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta je problem sa personal bestom, kad će ga postavljati ako ne sa 18 godina, sad treba pomjerati svoje sopstvene granice, do LA 2028. će već biti formirana plivačica.Madal je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:43To je okej, i treba smatrati neuspjehom. Ali traziti PB ili blizu od djevojcice od 18god je bolesno i nerealno.invincible1921 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 18:39
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.