Ti vjerovatno cekas Ronalda da se slikas
BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma treba im dati jednu glavnu prangiju.
Ne ide to tako, za glavni grad vazi prvo sapun pa onda parfem.
Prvo trebaju osigurati vodu da imaju, pa rijesiti ovih zaraza i epidemija, pa se malo pobrinuti za cistocu i onda malo urediti stadione. Kada se to uradi onda se mozda moze razmisliti da mozda ali samo mozda tamo San Marino gostuje.
Ne treba valjda da se i tu sramotimo opet kao kada su Njemcima ponudili da jedan drugom peru ruke iz flasa.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 29 maj 2025, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Karte su preskupe ...
Kako cernobilce jedu kompleksi to je cudo 
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Nek odmara, po potrebi da uleti 

Nisam siguran za Memića i njegovo igranje na lijevom krilu. Teoretski bi moglo biti obratno. Omerović da igra lijevo krilo, a Memić desno. Mada Omerović nije pozvan kao krilo već kao bek. Plus ima lošiju ofanzivnu statistiku od Rozica koji nije ni pozvan tako da su šanse za takvo nešto minimalne. Siguran sam da su selektorovi planovi skroz drugačiji.
Zadnja izmjena: DeeWa, dana/u 29 maj 2025, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Stavio ih je obojicu na suprotne strane od onog što igraju u klubu tako da bi im trebalo zamijeniti mjesta, ali općenito govoreći i ja mislim da bismo trebali izaći u ovoj formaciji i s trokutom Gigović-Šunjić-Hajradinović. Ustvari volio bih da ovo izvedemo protiv Slovenije da vidimo kako izgledamo kad igramo preko krila protiv solidne reprezentacije.
Memić je u Karvini igrao lijevo krilo, i tu bio najproduktivniji. A i sam Memić je izjavio da mu lijevo krilo leži najbolje
-
- Kontakt:
Kakva bezvezna pressica i pitanja na istoj
I što nalijepi lik Juku po 100x
ne znam da je za Tahirovića ikad išta ovakvo izjavio.

bas bezze potrosenih 20 min:-)
nista bez Spahe, a i on izbjegao jer je dosta najavljivao, pa ko ce sad objasnjavati gdje je zapelo.
i taj Janelt ako dobije papire, ne znam...ali evo, vjerovati cemo nasem insajderu Rajvosa:-)
Jankovic ce igrati ako mu u ovih mjesec-dva ne obecaju poziv iz Hrvatske, to je valjda jasno iz odgovora danas.
Juka znaci na hladjenju iz vise razloga, a glavni je da nisu zadovoljni njegovim igrama. Bio je tanak, nema sta, ali ne radi se to tako....ali neka bas npr Tahirovic briljira u klubovima i u repki:-)
opet, po ko zna koji put, najavljuje da od iduceg okuplanja igraju standardni u klubovima:-)
nista bez Spahe, a i on izbjegao jer je dosta najavljivao, pa ko ce sad objasnjavati gdje je zapelo.
i taj Janelt ako dobije papire, ne znam...ali evo, vjerovati cemo nasem insajderu Rajvosa:-)
Jankovic ce igrati ako mu u ovih mjesec-dva ne obecaju poziv iz Hrvatske, to je valjda jasno iz odgovora danas.
Juka znaci na hladjenju iz vise razloga, a glavni je da nisu zadovoljni njegovim igrama. Bio je tanak, nema sta, ali ne radi se to tako....ali neka bas npr Tahirovic briljira u klubovima i u repki:-)
opet, po ko zna koji put, najavljuje da od iduceg okuplanja igraju standardni u klubovima:-)
-
- Kontakt:
Marioneta menadzerska koji uzima pare, ne zanima njega repka nebi 17 godina bio po Poker turnirima nego bi negdje se uhvatio posla pa da preuzme svoju "voljenu" repku. Najgora ljudska kombinacija kocka i alkohol. Ismijava prave i dobre igrace da moze mjesto napravit menadzerskim kao omerovicu, kulasinu,mujakicu..to isto je radio hadzikadunicu i ahmedhodzicu da bi ugurali katica i radeljica patriote. Pad ce biti brutalan nema bjezanja od kazne.babino je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:25bas bezze potrosenih 20 min:-)
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Mi smo vec na dnu evo 7-8 godinabhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:32Marioneta menadzerska koji uzima pare, ne zanima njega repka nebi 17 godina bio po Poker turnirima nego bi negdje se uhvatio posla pa da preuzme svoju "voljenu" repku. Najgora ljudska kombinacija kocka i alkohol. Ismijava prave i dobre igrace da moze mjesto napravit menadzerskim kao omerovicu, kulasinu,mujakicu..to isto je radio hadzikadunicu i ahmedhodzicu da bi ugurali katica i radeljica patriote. Pad ce biti brutalan nema bjezanja od kazne.babino je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:25bas bezze potrosenih 20 min:-)

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Napiso sam ja davno prije puno godina da cemo uskoro pasti na rang luksemburga, svi su se bili smijali. I moram priznat da sam bio pogrijesio ipak je luksemburg veci i bolji od nas sada,mi smo rang lihtenstajna . Vice kockar trebaju mu patriote ,pa od jednom sve dovodi hrvatske polovnjake koji nemogu igrat za HR,koji su svi povezani sa njim i sa menadzerskim igrama. Ljudi uvijek trebaju da znaju istinu i da znamo ko je ko i sta nam se servira.DamirT je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:35Mi smo vec na dnu evo 7-8 godinabhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:32Marioneta menadzerska koji uzima pare, ne zanima njega repka nebi 17 godina bio po Poker turnirima nego bi negdje se uhvatio posla pa da preuzme svoju "voljenu" repku. Najgora ljudska kombinacija kocka i alkohol. Ismijava prave i dobre igrace da moze mjesto napravit menadzerskim kao omerovicu, kulasinu,mujakicu..to isto je radio hadzikadunicu i ahmedhodzicu da bi ugurali katica i radeljica patriote. Pad ce biti brutalan nema bjezanja od kazne.babino je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:25bas bezze potrosenih 20 min:-)
opet, po ko zna koji put, najavljuje da od iduceg okuplanja igraju standardni u klubovima:-)![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Dobar osvrt.babino je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:25bas bezze potrosenih 20 min:-)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jedan pita je li mu drago sto ce imati vise treninga na ovom okupljanju, drugi pita hoce li psihicki pripremati ekipu za SM, treci pita na sta je najvise ponosan iz prethodnog perioda itd. Kakva gigantska pitanja od kolege Adisa, Dzankovica i ostale klape.babino je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:25bas bezze potrosenih 20 min:-)

Meni se nimalo ne svidjaju ovi odgovori. Prvo je na ovaj nacin prozvao Hadzikadunica, pa Tabakovica, pa sad evo i Gazibegovica. Prvu dvojicu vise nikad nije pozvao, sad jos samo fali da se i Jusuf definitivno prekrizi. Pretanki smo mi jos uvijek da se tek tako odricemo igraca koji se vrte po ligama petice (ili su bar blizu njih), makar i ne bili uvijek u prvih 11. Okej je da njima kazes da nisi zadovoljan kako su odigrali - bilo bi glupo da se to izbjegava reci, ali 'prozivati' ih ovako po medijima je preglup potez.
Postaje smijesan s pricom o pozivanju samo onih koji su standardni u klubovima. Nismo mi Spanija ili Francuska, da se mozemo voditi takvim kriterijima. Ovako ispadne totalno nedosljedan, jer nema sanse da opet nece biti neki Malic, Tahirovic, Saric, Bazdar i ostali, koji su se ranije pozivali ili su trenutno pozvani bez neke pretjerane minutaze u klubovima. Nekad treba uzeti u obzir i gdje ko igra, jer nije isto nametnuti se u PSV-u i Zaragozi. Jedan Tabakovic je nemilice trpao po tim cvajtama, pa je sad sklonjen kao da nikad nije ni postojao, dok se neki prosjecni cvajtasi forsiraju bespotrebno. Nema logike da recimo Burnic, Saric (imaju 27 i 28 godina, tj. zrele igracke godine) pa i Basic imaju neki aman kvalitet, a da ih nikad niko iz najjacih liga nije primijetio i pozvao. Ne kazem da ne trebaju biti tu (pogotovo Saric je znao biti od koristi), ali cinjenica da su godinama u drugim ligama i da ih nikad nisu prekucali puno govori o njima. Da ne govorim o Mujakicu, Radeljicu, veteranu Bicakcicu itd. Zato sam za opciju da se u ovakvim utakmicama provjere jos neki igraci, jer mi s ovima koje sam spomenuo necemo izdrzati do kraja ciklusa - pogotovo ako nam se povrijede igraci koji imaju kvalitet i koji su nosioci reprezentacije (kao sto je slucaj s Kolasincem).
uzecemo mi tih 12/12, u to nema sumnje, ali ovaj nacin kako to barbarez rjesava, jednostavno ne ide.Ghuraba je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:42Jedan pita je li mu drago sto ce imati vise treninga na ovom okupljanju, drugi pita hoce li psihicki pripremati ekipu za SM, treci pita na sta je najvise ponosan iz prethodnog perioda itd. Kakva gigantska pitanja od kolege Adisa, Dzankovica i ostale klape.babino je napisao/la: ↑29 maj 2025, 11:25bas bezze potrosenih 20 min:-)
opet, po ko zna koji put, najavljuje da od iduceg okuplanja igraju standardni u klubovima:-)![]()
Meni se nimalo ne svidjaju ovi odgovori. Prvo je na ovaj nacin prozvao Hadzikadunica, pa Tabakovica, pa sad evo i Gazibegovica. Prvu dvojicu vise nikad nije pozvao, sad jos samo fali da se i Jusuf definitivno prekrizi. Pretanki smo mi jos uvijek da se tek tako odricemo igraca koji se vrte po ligama petice (ili su bar blizu njih), makar i ne bili uvijek u prvih 11. Okej je da njima kazes da nisi zadovoljan kako su odigrali - bilo bi glupo da se to izbjegava reci, ali 'prozivati' ih ovako po medijima je preglup potez.
Postaje smijesan s pricom o pozivanju samo onih koji su standardni u klubovima. Nismo mi Spanija ili Francuska, da se mozemo voditi takvim kriterijima. Ovako ispadne totalno nedosljedan, jer nema sanse da opet nece biti neki Malic, Tahirovic, Saric, Bazdar i ostali, koji su se ranije pozivali ili su trenutno pozvani bez neke pretjerane minutaze u klubovima. Nekad treba uzeti u obzir i gdje ko igra, jer nije isto nametnuti se u PSV-u i Zaragozi. Jedan Tabakovic je nemilice trpao po tim cvajtama, pa je sad sklonjen kao da nikad nije ni postojao, dok se neki prosjecni cvajtasi forsiraju bespotrebno. Nema logike da recimo Burnic, Saric (imaju 27 i 28 godina, tj. zrele igracke godine) pa i Basic imaju neki aman kvalitet, a da ih nikad niko iz najjacih liga nije primijetio i pozvao. Ne kazem da ne trebaju biti tu (pogotovo Saric je znao biti od koristi), ali cinjenica da su godinama u drugim ligama i da ih nikad nisu prekucali puno govori o njima. Da ne govorim o Mujakicu, Radeljicu, veteranu Bicakcicu itd. Zato sam za opciju da se u ovakvim utakmicama provjere jos neki igraci, jer mi s ovima koje sam spomenuo necemo izdrzati do kraja ciklusa - pogotovo ako nam se povrijede igraci koji imaju kvalitet i koji su nosioci reprezentacije (kao sto je slucaj s Kolasincem).
Izostanak samo jednog dobrog igraca, Kolasinca, je nama nenadoknadiv.
Dzeko je 'penzioner' na jesen, a njih dvojica su glavne barbine poluge, iako je pozvao bruku novih polovnjaka.
prodao je neku pricu o patriotizmu, himni itd, a ovamo dovodi sve sto ne valja susjedima i komsijama;-)
vjerujem da je i sa Anelom nastao problem oko igranja u prvih 11, evo dennis, denis, juka....hm.
ovamo imas grebenog burnica npr zakovanog kao da je prvotimac bayerna:-)
tahir bey je ispricana prica:-)
strah me je da jesen i nece biti bas lijepa, nadam se cudu i plasmanu na svjetsko jer se do sada bas sve poklapa nekako, ali realnost je da ce nas austrija natamburati:-)
Kazu evo i na press konferenciji - rasprodan stadion.
Hajde lijepo, drago mi je.
Ali mene interesuje sta to znaci kad je Bilino polje u pitanju i kvalifikacijske utakmice.
Koliko konkretno karata je pusteno u prodaju?
Koliko se dodatno podjeli nekim sponzorima i slicno?
Ali ako neko ima pouzdane tacne informacije... bez nekog otprilike nagadjanja... to mogu i sam...
Ali mene interesuje sta to znaci kad je Bilino polje u pitanju i kvalifikacijske utakmice.
Ali ako neko ima pouzdane tacne informacije... bez nekog otprilike nagadjanja... to mogu i sam...
-
- Kontakt:
Stadion uopšte nije rasprodan. Svako može otići na stranicu gdje se prodaju karte i to vidjeti. Jedino je zapad rasprodan, na sjeveru i jugu još uvijek ima karata. Plus je savez objavio da će, čini mi se u nedjelju, pustiti još 500 karata. Ne znam zašto izlaze sa netačnim informacijama.emir012 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 15:10Kazu evo i na press konferenciji - rasprodan stadion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.