Sve je to lijepo jarane,ali ako je tako, treba da otvoreno kaze..Barem on nema koristi od tog saveza niti ocekivanja niti ima sta izgubiti..On je stekao svoj rejting i ime i osiguran je do kraja zivota...Ako je povreda, povreda, ok je razumijet cemo svi, ali ako su neki problemi s savezom a pogotovo sa prijasnjim selektorom u pitanju, treba otvoreno reci i zatjerati ih sve u PM i otici u Spaniji i mi bi ga svi podrzali...rossoner je napisao/la:Đesi analitičar?! Malo bih samo da se osvrnem: Mirza je za mene veća ljudina od Brace, obzirom da su obojica iz mog grada pa pravim paralelu. I ne samo za mene, svi ovdje dijele ovo mišljenje. Mirza je ponos, ne samo Jablanicana vec cijele BiH. Najuspjesniji bh kosarkas. A prijatelju da budem iskren, prosle kvalifikacije dok je onaj tiranin (Bajramovic op.a.) bio selektor nekoliko utakmica nije htio igrati, iz revolta. Mislim pokusaj se ubaciti u tu poziciju: Vjerovatno najbolji nas kosarkas, po utakmici odigra 10-tak minuta, nije bio povrijedjen, nista. Cak se i posvadjao sa Mensom i nama je proslo ljeto govorio: Ma jarane, savez u qrccu, ne moze se sa onim konjem nista postici (Menso). I tu ga opravdavam, mada nije htio igrati, govorio da je povrijedjen i to. Ali sada stvarno ne znam da li je povrijedjen bas ili opet se "kacio" sa savezom. Vidjam ga svaki dan u Jablanici, izlazi navecer sa prijateljima, sa zenom i djetetom seta. Stvarno ne znam, nisam u licnim kontaktom sa njim, ne poznajemo se licno, a volio bih ga pitati. Steta da ne igra, sad kad nam je izuzetno potreban... Eto, toliko. Lijep pozdrav!analiticar_ je napisao/la:Teletovicu treba pasos uzeti (ako ga ima) a ako nema jos bolje i onda mu uvesti specijalnu vizu, ulazak u BIH 1000 eura + dnevna taksa 100 eura.....
A ovako muljati, te ga ima, te ga nema, je bezveze i normalno da iritira sve navijace reprezentacije...