Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

analiticar_
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la analiticar_ » 09 avg 2010, 14:14

rossoner je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Teletovicu treba pasos uzeti (ako ga ima) a ako nema jos bolje i onda mu uvesti specijalnu vizu, ulazak u BIH 1000 eura + dnevna taksa 100 eura.....
Đesi analitičar?! Malo bih samo da se osvrnem: Mirza je za mene veća ljudina od Brace, obzirom da su obojica iz mog grada pa pravim paralelu. I ne samo za mene, svi ovdje dijele ovo mišljenje. Mirza je ponos, ne samo Jablanicana vec cijele BiH. Najuspjesniji bh kosarkas. A prijatelju da budem iskren, prosle kvalifikacije dok je onaj tiranin (Bajramovic op.a.) bio selektor nekoliko utakmica nije htio igrati, iz revolta. Mislim pokusaj se ubaciti u tu poziciju: Vjerovatno najbolji nas kosarkas, po utakmici odigra 10-tak minuta, nije bio povrijedjen, nista. Cak se i posvadjao sa Mensom i nama je proslo ljeto govorio: Ma jarane, savez u qrccu, ne moze se sa onim konjem nista postici (Menso). I tu ga opravdavam, mada nije htio igrati, govorio da je povrijedjen i to. Ali sada stvarno ne znam da li je povrijedjen bas ili opet se "kacio" sa savezom. Vidjam ga svaki dan u Jablanici, izlazi navecer sa prijateljima, sa zenom i djetetom seta. Stvarno ne znam, nisam u licnim kontaktom sa njim, ne poznajemo se licno, a volio bih ga pitati. Steta da ne igra, sad kad nam je izuzetno potreban... Eto, toliko. Lijep pozdrav!
Sve je to lijepo jarane,ali ako je tako, treba da otvoreno kaze..Barem on nema koristi od tog saveza niti ocekivanja niti ima sta izgubiti..On je stekao svoj rejting i ime i osiguran je do kraja zivota...Ako je povreda, povreda, ok je razumijet cemo svi, ali ako su neki problemi s savezom a pogotovo sa prijasnjim selektorom u pitanju, treba otvoreno reci i zatjerati ih sve u PM i otici u Spaniji i mi bi ga svi podrzali...

A ovako muljati, te ga ima, te ga nema, je bezveze i normalno da iritira sve navijace reprezentacije...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 09 avg 2010, 14:16

a porediti njega sa Bajramovicem je smijesno..Ne znam koji gori kosarkas ima trenutno od tog kloca Bajramovica...On da valja ne bi mijenjao svaki klub svake sezone...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

milkačokolada
Kontakt:

Post Postao/la milkačokolada » 09 avg 2010, 14:19

Bajramović je sto puta slabiji od teleta ali takođe meni sto puta drazi od teleta,jer se odazvao da kako-tako nešto uradi za repku,za razliku od onog smrdonje ;)
ko drugom jamu kopa nos.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 avg 2010, 14:31

ŽeljkoB je napisao/la:aha to je onaj političar ako se ne varam... ispravi me ako griješim
Ah to je taj politicar, menadzer, direktor, tehniko, sta sve ne..Covjek je polivalentan :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 09 avg 2010, 14:36

ti reče da se nas dvojica ne slažemo u mišljenjima a eto izgleda se složišmo oko politike u sportu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 avg 2010, 14:46

ŽeljkoB je napisao/la:ti reče da se nas dvojica ne slažemo u mišljenjima a eto izgleda se složišmo oko politike u sportu
Ne slazemo se oko CG repke :D :D :D ...

Mirza Teletovic treba da istupi i kaze javno zasto ne zeli da igra.

Neka covjek fino kaze da nece zbog saveza i mufljuza koji sjede u njemu, niko vise nece smjeti da mu ista kaze...

Ali kad moze vala Dzeko da igra za NSBIH, moze vala i Mirza....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 09 avg 2010, 14:52

Ni ja nebi da se spuštam na njihov nivo i da se sa njima preko novina prepucavam mislim da je to njegova stvar i da je u pravu što nije došao trenutno i ne treba sada na njega drvlje i kamenje jer on je tu i sutra bi ponovo došao da igra u slučaju promjena...

Robert81
Kontakt:

Post Postao/la Robert81 » 09 avg 2010, 14:59

Pa stvarno koj je problem sa Tele, on mene se dopada ko igrac jedan od najbolji centri u evrope.

Koj je istinski problem, los patriotizam ko Ilievski ili ime nesto drugo, tip, problemi sa ljudi u seveza ?. li svadga sa igraca ?.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 11 avg 2010, 17:44

analiticar_ je napisao/la:
rossoner je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Teletovicu treba pasos uzeti (ako ga ima) a ako nema jos bolje i onda mu uvesti specijalnu vizu, ulazak u BIH 1000 eura + dnevna taksa 100 eura.....
Đesi analitičar?! Malo bih samo da se osvrnem: Mirza je za mene veća ljudina od Brace, obzirom da su obojica iz mog grada pa pravim paralelu. I ne samo za mene, svi ovdje dijele ovo mišljenje. Mirza je ponos, ne samo Jablanicana vec cijele BiH. Najuspjesniji bh kosarkas. A prijatelju da budem iskren, prosle kvalifikacije dok je onaj tiranin (Bajramovic op.a.) bio selektor nekoliko utakmica nije htio igrati, iz revolta. Mislim pokusaj se ubaciti u tu poziciju: Vjerovatno najbolji nas kosarkas, po utakmici odigra 10-tak minuta, nije bio povrijedjen, nista. Cak se i posvadjao sa Mensom i nama je proslo ljeto govorio: Ma jarane, savez u qrccu, ne moze se sa onim konjem nista postici (Menso). I tu ga opravdavam, mada nije htio igrati, govorio da je povrijedjen i to. Ali sada stvarno ne znam da li je povrijedjen bas ili opet se "kacio" sa savezom. Vidjam ga svaki dan u Jablanici, izlazi navecer sa prijateljima, sa zenom i djetetom seta. Stvarno ne znam, nisam u licnim kontaktom sa njim, ne poznajemo se licno, a volio bih ga pitati. Steta da ne igra, sad kad nam je izuzetno potreban... Eto, toliko. Lijep pozdrav!
Sve je to lijepo jarane,ali ako je tako, treba da otvoreno kaze..Barem on nema koristi od tog saveza niti ocekivanja niti ima sta izgubiti..On je stekao svoj rejting i ime i osiguran je do kraja zivota...Ako je povreda, povreda, ok je razumijet cemo svi, ali ako su neki problemi s savezom a pogotovo sa prijasnjim selektorom u pitanju, treba otvoreno reci i zatjerati ih sve u PM i otici u Spaniji i mi bi ga svi podrzali...

A ovako muljati, te ga ima, te ga nema, je bezveze i normalno da iritira sve navijace reprezentacije...
Jeste malo iritirajuće za navijače i ljude koje ne poznaju situaciju. Ali samo kažem da ne treba tako napadati odmah čovjeka, totalno ga popljuvati. Upravu si, nema neke koristi od saveza i treba to izac na vidjelo, nije samo on slucaj, ali drugi šute. Da si Salihamidžića pljuvao nea bih ti ništa rekao, ali Mirzu brate nemoj. Pozz
Osim - drugo ime za Želju !

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 12 avg 2010, 00:13

Salihamidzic i Teletovic su pravi profesionalci koji su napravili velike karijere. Ovaj drugi je jos pravi, i moze samo da napreduje. Zasto bi oni da igraju za ove privatne repke gdje se prodaju tekme, gdje NIKAD nece biti uspijeha dok je situacija takva kakva jeste.

Mnogi su srali na Salihamidzica, a da sam i ja na njegovom mjestu nebi dosao da igram sa nekim Bajicem ili Mulinom i ostalim jadovima. Koliki je Haso patriota to se vidi i ovdje gdje JEDINI ZNA I PJEVA HIMNU BIH !

[youtube][/youtube]

Kad je zabijo Italiji,Hrvatskoj cijela je BiH svrsavala a sad bi da pljujete najboljeg BH igraca svih vremena. Tako isto vazi i za Mirzu, on ce biti najbolji al nece moci da se dokaze u svojoj zemlji zbog JADOVA i MAFIJE koji vode glavnu rijec u BH sportu. Dignite drzavu na noge, srusite kriminalce i bit ce sve u redu. Jel hocete da vam to Mirza uradi ? U svakoj normalnoj zemlji bi se to desilo, samo kod nas ne zato sto smo kao narod slabici, Srbi i Hrvati bi davno ocistili takve jadove. A vi hrabri Manijaci,Horde,Robijasi vi ste SLABICI !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 12 avg 2010, 00:31

cuj za neke veca ljudina ovaj neafirmirani kloc od Brazze...ljudi na cemu ste vi :roll: ....Hasan kad je igrao za reprezentaciju kao sto ovaj video pokazuje to je znaci odmah poslije rata u najgorem mogucem periodu i u najtezem vremenu za Bosnu i Hercegovinu.,.Covjek koji je punu deceniju igrao za rerezentaciju prolio toliko krvi i znoja da bi ga sad neki pljuvali ovde i govorili kako je Mirza TeLE koji nije odigrao postene utakmice za reprezentaciju bolji i veci patriota od Hasana.. teleetovic nije ni priblizno blizu napravio karijeru kao HAsan a i nece nikad jer ignorise nastupe za reprezentaciju
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 avg 2010, 00:42

Mensur Bajramovic je ubio Mirzu u pojam,tak da se ja necudim sto on nece da igra. A uostalom momak je povrijedjen 100%. Vidjelo se u finalu ACB lige da nemoze nista uraditi. Sta ce nam takav u repki?? Mlad je,kad se opravi uvjek ce biti mjesta za njega.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 avg 2010, 00:53

majestic24 je napisao/la:Mensur Bajramovic je ubio Mirzu u pojam,tak da se ja necudim sto on nece da igra. A uostalom momak je povrijedjen 100%. Vidjelo se u finalu ACB lige da nemoze nista uraditi. Sta ce nam takav u repki?? Mlad je,kad se opravi uvjek ce biti mjesta za njega.
Jes klinac povrijedjen 100%, igrao 25 minuta po mecu, nije mi jasno kako moze biti povrijedjen.
Lani je opravdanje bio Menso, ove godine bi ga Sabe pazio ko malo vode na dlanu, bio bi prva napadacka opcija i apsolutno sam ubijedjen da bi imao sve ovlasti u ekipi, da bi se kompletna igra njemu prilagodila...
Ta eventualna povreda, iako cisto sumnjam da je bilo, se mogla sanirati za vise od mjesec dana priprema pa da moze makar malo pomoci. Al jok, covjek si umislio da je zvijezda, a Varda kojem ova reprezentacija nije trebala nijedne sekunde ovog ljeta dolazi i igra i bori se veceras 30 minuta, ko da mu zivot ovisi od ove tekme. Covjeka su na svakoj pauzi bukvalno ozivljavali, jedan mu mota nogu, drugi masira ruku, treci mota onaj pojas oko ledja da moze hodati.
A Teletovic se zajebbaje...ako nista drago mi je sto se vjerovatno necemo plasirati, samo da iduce godine ovaj suppak ne doleti prvi na okupljanje.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 12 avg 2010, 01:02

The Game je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Mensur Bajramovic je ubio Mirzu u pojam,tak da se ja necudim sto on nece da igra. A uostalom momak je povrijedjen 100%. Vidjelo se u finalu ACB lige da nemoze nista uraditi. Sta ce nam takav u repki?? Mlad je,kad se opravi uvjek ce biti mjesta za njega.
Jes klinac povrijedjen 100%, igrao 25 minuta po mecu, nije mi jasno kako moze biti povrijedjen.
Lani je opravdanje bio Menso, ove godine bi ga Sabe pazio ko malo vode na dlanu, bio bi prva napadacka opcija i apsolutno sam ubijedjen da bi imao sve ovlasti u ekipi, da bi se kompletna igra njemu prilagodila...
Ta eventualna povreda, iako cisto sumnjam da je bilo, se mogla sanirati za vise od mjesec dana priprema pa da moze makar malo pomoci. Al jok, covjek si umislio da je zvijezda, a Varda kojem ova reprezentacija nije trebala nijedne sekunde ovog ljeta dolazi i igra i bori se veceras 30 minuta, ko da mu zivot ovisi od ove tekme. Covjeka su na svakoj pauzi bukvalno ozivljavali, jedan mu mota nogu, drugi masira ruku, treci mota onaj pojas oko ledja da moze hodati.
A Teletovic se zajebbaje...ako nista drago mi je sto se vjerovatno necemo plasirati, samo da iduce godine ovaj suppak ne doleti prvi na okupljanje.
upravo tako, varda je napravio karieru, on nije morao doci, jos nije ni spreman, znaci on rizikuje da neigra za klub koji ga placa. a opet je dosao. a jedino sto mirzu boli je k**** za ovu reprezentaciju
a bilo ih je jos par koji su dosli sa laksim ozlijedama.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 12 avg 2010, 01:43

Smirite duše... Braco možda nije bio gad prema repki ali je gad prema ovom gradu. Bolje da mu nigdje i ne piše da je iz Jablanice. No, o tome sam pisao na njegovoj temi. Salihamidžić je vjerovatno naš nauspješniji fudbaler od rata na ovamo i zato svi trebamo začepiti usta kad ga neko spomene. A Mirza još nije dao sve za repku i proće još vremena. Provjerio sam, sigurno je povrijeđen sad, ali kad sam večeras vidio Vardu da povrijeđen igra, bori se...nešto me naljutilo. Nisam pametan da zaključujem baš sve. A sigurno Mirza ima debele razloge za ovo. Mirza hvala što nas predstavljaš u Evropi ako ništa. Ogrnuti zastavu svoje zemlje na slavlju prvaka...
Osim - drugo ime za Želju !

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 12 avg 2010, 02:03

Pa dobro da je iz konjica mozda bi se i hvalio :D salim se
Braco se odazivao na utakmice a to sto nije davao sve od sebe zato sto je igrao u bajernu a ne u volfsburgu ili hajduku.Trebao je puno u sebe ulagat a i odmor mu je bio potreban ipak se odazivao i igrao kolko je mogao.
Mirza je ispao neznam kako da opisem,sabit bi ga sigurno stavio u prvu petorku,nadam se da ce zaigrat uskoro treba nam to se vidjelo veceras al eto.Ocekujem veci patrotizam :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 avg 2010, 10:06

Sram te i stid bilo izdajice, gledaj kako se bori za svoju drzavu, gledaj i uci izdajice bijedna.
Cuva Bog Zelju svog!

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 12 avg 2010, 10:21

mirzza je napisao/la:Sram te i stid bilo izdajice, gledaj kako se bori za svoju drzavu, gledaj i uci izdajice bijedna.
ti prozivaš svog imenjaka a dao je za ovu državu više od tebe zato prestani da pametuješ

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 avg 2010, 10:27

ŽeljkoB je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Sram te i stid bilo izdajice, gledaj kako se bori za svoju drzavu, gledaj i uci izdajice bijedna.
ti prozivaš svog imenjaka a dao je za ovu državu više od tebe zato prestani da pametuješ
ti znas sta sam ja dao za drzavu, i ti se nasao da pametujes a pojma nemas, sram ga i stid bilo kao i sve ostale bijednike koji nece da igraju za svoju drzavu
Cuva Bog Zelju svog!

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 12 avg 2010, 10:30

mirzza je napisao/la:
ŽeljkoB je napisao/la:
ti znas sta sam ja dao za drzavu, i ti se nasao da pametujes a pojma nemas, sram ga i stid bilo kao i sve ostale bijednike koji nece da igraju za svoju drzavu

da si dao nešto i prezentovao je na način na koji on to radi igrajući košarku nebi sada tako pričao a dao je sve za državu a šta je ona uradila za njega tačnije ljudi iz reprezentacije šta su uradili da bi igrao i on i svi ostali pa pogledaj ko sada sve igra ti ne zaslužuju da igraju za grb koji nose...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.