Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la harishp » 02 mar 2010, 17:12

123456 je napisao/la:
crespo je napisao/la:Kako ide prodaja karata dabogda da bude 5000 ljudi,onaj ispred trznice nije prodao 50 karata 12 sati

Ako i sutra bude kisa kao danas daBogda da bude i 5000.Ako kisa nebi padala ja idem na istok.Hoce li ko samnom :mrgreen:
Ako bude padala,sakrij se pod ''strehu'' :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 02 mar 2010, 17:12

crespo je napisao/la:Mi se ovde prepiremo 5 mijeseci oko repke i trenera i kad ljudi dodju na kosevo nemozemo ni jedne tribine napuniti.
Da, da.. Repka konacno dosla na Kosevo, a koga god pitam hoce ic, kaze - Cuj Gana, da je Brazil otisao bi :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 mar 2010, 17:13

kisa,pomalo snijeg....tesko da ce bit i 15 000 ;) :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 02 mar 2010, 17:14

Kad sam mogao kisnuti protiv grcke 5 sati mogu u srijedu 2.Idem pa nek cuskije padaju.Treba momcima dati podrsku pa kakvi su god mi boljih nemamo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 mar 2010, 17:16

a na temi gdje treba igrati repka...sve sarajlije su srale kako bi napunili vise kosevo nego sto moze stati na bilino polje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 mar 2010, 17:17

Kad Pape bude vidio odziv navijaca BP ne gine.Ako protiv Gane viceprvaka Afrike ne moze biti makar 20.000 sta bi se onda ocekivalo protiv Albanije ili Bjelorusije.
A vec su jednu i to kvalifikacijsku igrali protiv Rumunije pred svega 7-8 000 navijaca na Kosevu. :roll:
Cuj kisa pa nema BIH Ajaxov stadion pa da ''pendjere'' moze zatvoriti. :shock:
P.S A gdje se manijaci nalaze u Las Vegasu mozda :o
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 mar 2010, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 02 mar 2010, 17:19

ma ja idem a ko nece ne mora... nego kakvu ja mislim da iznosi formaciju pape:

------------------------------------Bega ili Keno-------------------------------------------
berberovic----------------spaha---------------------sajo-----------------------jahic----

-------------------------rahimic-------------------------ibricic--------------------------

-------Pjana------------------------------------------------------------------Medo/Vedo ;)
-----------------------------------------Miske-------------------------------------------------

----------------------------------------Dzekson-------------------------------------------------

Ibricica bih vise stavio ko srednjeg veznog ima i kontrolu lopte a voli se vise vracat od pjane dok je pjana puno vise opasniji ofanzivno od ibre, desno bih ipak stavio vedu jer vedo je i najbrzi od trojice napadaca dok i medunjanin bi mogao jer tu cesto zaigra u valladolidu, vidjeli smo protiv barce i krece se okomito prema golu... ovo bi strasna formacija bila 4-5-1 sa transformacijom naravno u 4-3-3!!! ne bi nam ni brazil mogo pera!

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 02 mar 2010, 17:21

Da se nesvadjaju robijasi i pitari repka treba igrati na grbavici a protiv francuske i rumunije na kosevu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 02 mar 2010, 17:24

Imamo mnogo super veznih igraca, to treba iskoristiti. Pojacati vezni red, da konacno i mi dominiramo posjedom lopte. Hebo vise nabijanje stopera prema Dzeki. Imamo Dzeku koji vrijedi za dvojicu, siguran sam da on moze sam igrati u spicu, sa ofanzivcima odma iza sebe, prije svega Pjanica i Misimovica, da ga "hrane" loptama, a i da sami prijete golmanu. Jedini problem je jedan bocni igrac koji nam fali, i to je trebalo vec do sad naci i rijesiti problem.

......................Hasagic.........................

..???????.......Spahic....Nadarevic........Jahic...

......................Rahimic.........................

...Ibricic...................................Salihovic..

.............Pjanic..........Misimovic...............

......................Dzeko.............................
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 mar 2010, 17:25

pa jel treba bit 40 000 mozda na stadionu??? prvo radni je dan,termin nezgodan..lose vrijeme i sve ostalo.....realno 15-20 000...to je to...u svakom slucaju vise nego na nekom drugom stadionu ;)

al eto to nije ni vazno..ocekujem dobru igru i pobjedu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 02 mar 2010, 17:32

sarajlija89 je napisao/la:pa jel treba bit 40 000 mozda na stadionu??? prvo radni je dan,termin nezgodan..lose vrijeme i sve ostalo.....realno 15-20 000...to je to...u svakom slucaju vise nego na nekom drugom stadionu ;)

Treba svaku utakmicu da bude 40.000 ,pa neigraju svaki **** im se tako mozemo oduziti.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 mar 2010, 17:37

ne treba biti svaku 40.000 ali nece sutra biti 20.000 to je moje misljenje...a protiv rumunije neko napisa da je bilo7-8 hiljada nije bilo ni tolko

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 mar 2010, 17:39

crespo je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:pa jel treba bit 40 000 mozda na stadionu??? prvo radni je dan,termin nezgodan..lose vrijeme i sve ostalo.....realno 15-20 000...to je to...u svakom slucaju vise nego na nekom drugom stadionu ;)

Treba svaku utakmicu da bude 40.000 ,pa neigraju svaki **** im se tako mozemo oduziti.
a jbg jarane...nije to bas tako....prvo nije lako izdvojit pare nekima iako bi htjeli da budu na stadionu,drugo doce ko moze i zeli...nije nista upitno..to se ne odnosi samo na sarajevo nego na cijelu drzavu...ako neko zeli da dodje doce i to je to.....a pun stadion svaku tekmu tesko da cemo imati...zavisit ce od rezultata dosta.....sutra realno 20 000 maximalno sto je vide nego solidna posjeta a to za rumuniju...pa koja bi budal isla ono gledat sta vam je....i to je previse u tom trrenutku bilo
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 02 mar 2010, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 02 mar 2010, 17:40

19TM87 je napisao/la:ne treba biti svaku 40.000 ali nece sutra biti 20.000 to je moje misljenje...a protiv rumunije neko napisa da je bilo7-8 hiljada nije bilo ni tolko
Drugo je to vrijeme bilo ,repka nam je tada bila katastrofa dobro da je i toliko doslo

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 02 mar 2010, 17:42

sarajlija89 je napisao/la:
crespo je napisao/la:

a jbg jarane...nije to bas tako....prvo nije lako izdvojit pare nekima iako bi htjeli da budu na stadionu,drugo doce ko moze i zeli...nije nista upitno..to se ne odnosi samo na sarajevo nego na cijelu drzavu...ako neko zeli da dodje doce i to je to.....a pun stadion svaku tekmu tesko da cemo imati...zavisit ce od rezultata dosta.....sutra realno 20 000 maximalno sto je vide nego solidna posjeta a to za rumuniju...pa koja bi budal isla ono gledat sta vam je....i to je previse u tom trrenutku bilo
Ko nam vodi savez mi smo super.Trebali su za ovu tekmu da stave sve karzte 7 KM i vjerujem da bi napunili stadion ovako tesko.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 02 mar 2010, 17:44

Da imamo autoputeve, uvijek bi bilo puno. Ovako, ja NPR moram se zamaksuzit sutra na tekmu, 3 sata voznje u jednom pravcu. Previse za nekih 130km. Ali ipak dolazim
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 02 mar 2010, 17:48

Kad krenu kvalifikacije stadion ce biti relativno pun, sa Francuzima sigurno prepun, a ovo sutra nece biti ni 4000 radi kise i termina.
× Plava krv ispod koze ×

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 02 mar 2010, 17:48

szlaja je napisao/la:Da imamo autoputeve, uvijek bi bilo puno. Ovako, ja NPR moram se zamaksuzit sutra na tekmu, 3 sata voznje u jednom pravcu. Previse za nekih 130km. Ali ipak dolazim
Da su svi ko ti kosevo bu uvijek bilo puno,a zbog onih koji zive 100 metara od stadiona i mrsko im ici jer je oblacno uvijek ce biti poluprazno.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 mar 2010, 17:50

ma svi smo uz nase momke i papeta to je vazno ;)....doce ko bude mogao i to je to ;)...ne mozes ti nikom odredit da ide ili ne ide....to je licna stvar

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 mar 2010, 17:52

ja sam nekako ocekivao da ce karte biti 10-7-5-5...ali eto...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.