Sad sam se sjetio - HONDURAS, volim ove "male" reprezentacije.

Moderator/ica: admin
Englezi imaju ove godine močan sastav teško da mogu osvojit,ali do polufinala bi mogli!ajdin_LFC je napisao/la:Red je da i Englezi naprave neki rezultat...mozda i osvojanje.Moji su favoriti
moćan*!Twist of Cahill! je napisao/la:Englezi imaju ove godine močan sastav teško da mogu osvojit,ali do polufinala bi mogli!ajdin_LFC je napisao/la:Red je da i Englezi naprave neki rezultat...mozda i osvojanje.Moji su favoriti
haha.....vidi pogrešku sorry!OTNYS_YNWA je napisao/la:moćan*!Twist of Cahill! je napisao/la:Englezi imaju ove godine močan sastav teško da mogu osvojit,ali do polufinala bi mogli!ajdin_LFC je napisao/la:Red je da i Englezi naprave neki rezultat...mozda i osvojanje.Moji su favoriti
Imaju moćan sastav, odličnog trenera, zašto ne do finala ako budu imali sreće i sa protivnicima
Teško da nešto može Portugal,ali eto svako ima svoje mišljenje.Ima još favorita za prvaka svijeta:Njemačka,Holandija,Brazil,Italija,Engleska itd.......doVE MaNiJaK TM87 je napisao/la:ma Joj ja navijam za portugal ma da je najvjerovatnije pobjednik Spanija al et..! PoZdRaV
volio bih da španija osvoji prvenstvo zbog načina na koji igraju fudbal i za njih navijam-Paja je napisao/la:Vidjece ti Spanci sta ce se desiti kad nalete na dominantne Lale! Mada osobno mislim da ce se oni u drugom krugu sastati sa Brazilom i da ce Samba starsi pokazati toj skupini varalica ko je gazda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.