Regionalna rukometna liga
Re: Regionalna rukometna liga
Ali da se ne zaboravi i ZRK Metalurg, imaju 600.000 eura budget. Gazda sponzorira i taj ekipa.
RK Metalurg ima 2.800.000 eura budget a ZRK ima 600.000.
Pro ugovora ima Andrejeva, Bajramovska, Pecevska (Vratila se od Crnogorski Buducnost), Liscevic koj ima 42 nastupa za SRB repku, Savko, Trifunovic koj ima nastup za SRB repku, Krpez koj je liderka SRB repku, Milacic ima nastup i za SRB i MNE repku.
Citao sam u sportskim portal da Metalurg danas uz fudbalskim diviva u SFRJ je najbogati sportskim kolektiv sa vkupen budget okolu 4 milion eura RK i ZRK.
Rukometni klub Metalurg 4 milioni (RK Metalurg 2.8 milioni), na drugo mesto je KK Partizan koj ima 2.1. Cedevita ima 2.0, Medvascak hokej klub 1.2.
RK Zagreb i Cibona spali na najiskim granki sa po 1.5 milion eura. Pred par sezona imale oba tima po 4 milion eura budgeti.
Pro ugovora ima Andrejeva, Bajramovska, Pecevska (Vratila se od Crnogorski Buducnost), Liscevic koj ima 42 nastupa za SRB repku, Savko, Trifunovic koj ima nastup za SRB repku, Krpez koj je liderka SRB repku, Milacic ima nastup i za SRB i MNE repku.
Citao sam u sportskim portal da Metalurg danas uz fudbalskim diviva u SFRJ je najbogati sportskim kolektiv sa vkupen budget okolu 4 milion eura RK i ZRK.
Rukometni klub Metalurg 4 milioni (RK Metalurg 2.8 milioni), na drugo mesto je KK Partizan koj ima 2.1. Cedevita ima 2.0, Medvascak hokej klub 1.2.
RK Zagreb i Cibona spali na najiskim granki sa po 1.5 milion eura. Pred par sezona imale oba tima po 4 milion eura budgeti.
@Robertmkd
Hvala drugar. Znam ja sav roster Metalurga (22+Tadej Matijašič, kl - 1994), ali nisam znao koju poziciju igra Mladenovski, jer je ionako zadžaba na platnom spisku kao i i Damir Batinović koji više ne igra nego što igra - povrede, a imate još "srednjaka" Mirkulovski, N.Mojsovski i Stojčevski, pa i M.Stoilov.
Lijepo je kad cijela država i privreda stane iza nekog kluba kao "projekta" - tad je bruka ne postići prave rezultate i visoke ciljeve pored toliko truda i uloženih novaca.
Nadam se da će te potrajati i kao klub i kao "projekat".
Kako je Stevče Aluševski, još malo pa svjetski rekorder po igračkom stažu?
Hvala drugar. Znam ja sav roster Metalurga (22+Tadej Matijašič, kl - 1994), ali nisam znao koju poziciju igra Mladenovski, jer je ionako zadžaba na platnom spisku kao i i Damir Batinović koji više ne igra nego što igra - povrede, a imate još "srednjaka" Mirkulovski, N.Mojsovski i Stojčevski, pa i M.Stoilov.
Lijepo je kad cijela država i privreda stane iza nekog kluba kao "projekta" - tad je bruka ne postići prave rezultate i visoke ciljeve pored toliko truda i uloženih novaca.
Bosno moja poharana....
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i sad igra ko mladić ,trči kontre koda mu je dvadeset ,baš sam ih gledao protiv HSV-a ,još uvjek ima veliku minutažu .Trigger je napisao/la: Kako je Stevče Aluševski, još malo pa svjetski rekorder po igračkom stažu?
Taj Metalurg je solidna ekipa ,sa ovom kremom evropskog rukometa oni još uvjek nemaju šta tražiti
Nisam ga dobro razumio jeli ono reče da je Stanić u top 10 golmana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da, napisa bratko baš tako!!!!legenda reala je napisao/la:.....
Taj Metalurg je solidna ekipa ,sa ovom kremom evropskog rukometa oni još uvjek nemaju šta tražiti![]()
Nisam ga dobro razumio jeli ono reče da je Stanić u top 10 golmana![]()
Omejer, Šterbik, Šarić, Šmal, Biter, Grams, G.Stojanović, Štohl, Popesku, Tahirović, Alilović, M.Anderson, Ombrados, Fazekaš Škof, Sjestrand, Gustafson, Karebu, Erevik. Landin .....
I naravno Stanić među prvih 10
Bosno moja poharana....
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema se šta tu pisati uzmeš HSV,Lowen,Ciudad ,Kill, i u svih ovih timova prva dva golmana su bolja od Stanića to je 8 ,i još ove kad dodaš Darko nije ni u Top 20Trigger je napisao/la:Da, napisa bratko baš tako!!!!legenda reala je napisao/la:.....
Taj Metalurg je solidna ekipa ,sa ovom kremom evropskog rukometa oni još uvjek nemaju šta tražiti![]()
Nisam ga dobro razumio jeli ono reče da je Stanić u top 10 golmana![]()
![]()
Omejer, Šterbik, Šarić, Šmal, Biter, Grams, G.Stojanović, Štohl, Popesku, Tahirović, Alilović, M.Anderson, Ombrados, Fazekaš Škof, Sjestrand, Gustafson, Karebu, Erevik. Landin .....
I naravno Stanić među prvih 10
PS kad spominjemo Alushevskog ,ni legendarni Olafur Stefanson nije daleko samo je godinu mlađi
Kopenhagen prejak ove sezone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trigger je napisao/la:@Robertmkd
Kao sta kaze Lino Cervar za Stevce Alusevski, nie bitno koliko godina imas bitno je koliko tebe funkcionira pluca.
Pre mesec dana imali testove u bolnica Filip Vtori imali i pred pocetak pripremima letoska.
Veruj ili ne na oba testovi on ima najbolji resultat srce i pluca po malo neverovatno sa ozbirom da ima klinaca u ekipom.
Ima ljudi koj ocigledno ima organi koj ne stari toliko brzo od mora biti jedan od nih.
Naumce Mojsovski imao je odlicna kariera u Spanija vratio se zbog povise love u MKD ima 150.000 eura godishno u Metalurg, a trenutno je prvi strelac Lige prvaka.
Pored mene cak i bolji od Lazarov. na SP u Hrvatska mkedonija propadna nakon povreda Mojsovski. Ne trosi Mojsovski lopti ko Lazarov. D Lazarov pogoduva ali nikoj ne trosi lopti ko nego kad imas 20 tak sutevi naravno ce da imas po 10-12 golovi.
Mojsovski je bojkotiral repku godina dana pa Makedonija se ne plasira na EP u Austria 2010.
Vidices negov kapacitet sada u SRB.
Stanic je definitivno top 10 vratar bez premca, trenutno.
Bio je najbolji vratar slovenska liga lani, igrao je odlicno na SP U Svedska i nastavi sada sa ista igra.
Bit ce on klucan faktor SRB repku na EP i verujem da ce oni zbog nego osvoit bronza. Ludo brani.
Pored mene ctvartfinale ovo sezona ce da igrat HSV, Montpellier, Kiel, Madrid, Barcelona, Copenhagenu, Metalurg i Zagreb ili Veszprem.
Ne verujem u Berlin niti u Ademar. Polski Kielce verovatno ima i bolja ekipa od Metalurg, Veszprem i Zagreb ali imaju teska grupa i ce igrati sa prvoplasirani ekipi u osminafinale tako da najverovatno uleta na HSV ili Barca.
Nemamo bash neka sansa u ctvartfinale ovo sezonu ali sledece dolazi dva bombarderi desni i levi bek
Bio je najbolji vratar slovenska liga lani, igrao je odlicno na SP U Svedska i nastavi sada sa ista igra.
Bit ce on klucan faktor SRB repku na EP i verujem da ce oni zbog nego osvoit bronza. Ludo brani.
Pored mene ctvartfinale ovo sezona ce da igrat HSV, Montpellier, Kiel, Madrid, Barcelona, Copenhagenu, Metalurg i Zagreb ili Veszprem.
Ne verujem u Berlin niti u Ademar. Polski Kielce verovatno ima i bolja ekipa od Metalurg, Veszprem i Zagreb ali imaju teska grupa i ce igrati sa prvoplasirani ekipi u osminafinale tako da najverovatno uleta na HSV ili Barca.
Nemamo bash neka sansa u ctvartfinale ovo sezonu ali sledece dolazi dva bombarderi desni i levi bek
e kad taj tvoj metalurg bude imao dusu i ovako nesto,onda se javi...ovo vrijedi mnogo vise nego tvoj projekat i 23 placenika pod ugovorom!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nisam se htio uključiti u raspravu, ali puno neistina ti pisuvaš u posljednje vrijeme.KK Partizan je zadnjih godina imao budžet 3 mil eura, a od otvaranja Arene on se i povećao.Ove godine je veći nego inače.Budžet Cedevite je po najavi vlasnika Cedevite oko 4 mil eura, a možda i veći jer treba platiti silne zvijezde Warrena, Smodiša, Drapera, Baždarića,... Kk Zagreb također ima iznimno skup roster pa je budžet koji si napisao uvreda.Smanji doživljaj oko Metalurga jer ako se budemo vodili tvojom logikom onda možemo doći do čudnih zaključaka.Vama je Nexe uzeo bod, a Bosna je pobjedila Nexea pa ti sam zaključi.Većina vas Bosnu podcijenjuje, a dobro znate sa kakvim problemima i povredama se klub suočava.Napočetku svake sezone je Borac bio favorit bar prema pojedincima pa su na kraju pognutih glava završavali sezonu.Lijepo je da ima i Makedonaca na forumu, ali brate kad pišeš nešto provjeri informacije.MArio KAsun koliko se ja sjećam zarađuje 700hiljada eura po sezoni što je polovina budžeta kojeg si napisao, a tu su skupi stranci da ih ne nabrajam.Pa RK Zagreb čiji se budžet vrtio oko 4 mil eura bar je to bilo poslijednjih par godina , a budžet HC Medveščak za prošlu godinu je iznosio 12 mil kuna ili preko 1,6 mil eura.Što se Regionalne lige tiče vidljivo je da su učesnici final 4 : Metalurg, Nexe, Zagreb i Tatran Prešov ako se u međuvremenu Bosna nedozove pokošena silnim povredama.Robertmkd je napisao/la:Ali da se ne zaboravi i ZRK Metalurg, imaju 600.000 eura budget. Gazda sponzorira i taj ekipa.
Nebuloza da je Stanić među 10 najboljih golmana na svijetu se teško može komentarisati.
Pored golmana koje je Trigger nabrojao: Omejer (THW Kiel), Šterbik (At. MAdrid), Šarić (Barselona), Šmal (Vive Kielce), Biter (HSv), Grams (C. Medvedi), G.Stojanović (Lowen) , Štohl (Montpellier) , Popesku (Constanta), Tahirović (Goppingen), Alilović (Vesprem) , M.Anderson (Flensburg), Ombrados (At. Madrid), Fazekaš (Vesprem) Škof (Cimos), Sjestrand (Barselona), Gustafson (Magdeburg), Karebu (Toulouse) , Erevik (Aalborg), Landin (Lowen od 2012 godine) ja ću dodati još Ege (Kopenhagen) , Hvidt (Kopenhagen), Heinevetter (Fuchse), Beutler (HSv) , Sandström (Melsungen) , a mirne duše se mogu spomenuti i Palicka (Kiel), Vaskevicius (Schaffhausen), Galia (Grosswallstadt) i Dumoulin (Chambery)
Lično drago mi je da ima klubova sa prostora Juge da rastu u evropskim okvirima, ali vi još niste napravili ni ono što je Bosna pravila zadnjih par godina , a već dotični klub pretvaraš u velikana i titana.Malo objektivnosti kad pisuvaš postove.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 okt 2011, 00:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa dobro nisam pisuval taj clanak ali mozda onoj kos pisel taj clanak nasol lanski infromacije neki indo znaci je star godina dana kombenirano sa novi ili obratno, stvarno licno pojm nemam. Sigruno ima istine ne moze da se pise samo tako. Mislim da hrvatski 24 sata pisuvale.
Tko uspeka ima KK Bosna ? bez uvreda ?
Mislim da Metalurg ovo sezona u jedna jedina sezona ce da sklopi vise bodova u CL nego sta Bosna osvoile zadnjim tri sezona u CL.
A uspesi na Pelister, Vardar i Bosna u onim manjim euro kupovi ne smatram slabi je to takmicanje usporedba sa CL.
Mislim da Metalurg ovo sezona u jedna jedina sezona ce da sklopi vise bodova u CL nego sta Bosna osvoile zadnjim tri sezona u CL.
A uspesi na Pelister, Vardar i Bosna u onim manjim euro kupovi ne smatram slabi je to takmicanje usporedba sa CL.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
U kakvoj grupi? Vaša grupa je uvreda za takmičenje kakvo je CL.Prošle godine Bosna je bila ispred i Constante i St. Petersburga koji su u vašoj grupi.Tu je i Cimos i Wisla koji nisu loše ekipe, ali realno nemaju neki preveliki rejting.Robertmkd je napisao/la:Pa dobro nisam pisuval taj clanak ali mozda onoj kos pisel taj clanak nasol lanski infromacije neki indo znaci je star godina dana kombenirano sa novi ili obratno, stvarno licno pojm nemam. Sigruno ima istine ne moze da se pise samo tako. Mislim da hrvatski 24 sata pisuvale.
KAd pogledam grupu B onda je skandalozan način pravljenja jakosnih grupa prilikom žrijeba.Metalurg u grupi B teško da bi osvojio i bod.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa dobro svim resultata ne uzemaj bukvalno u SEHA liga. Par tekmi smo igrale sa citavi B sostav mislim dva puta smo igrale samo dva dana nakon CL.
Mislim ako Metalurg treba dobit ce Nexe sa 10 razlike u gosti. Takva je rezlika izmedju te klubova ako cemo realno.
Nexe uzela bod i Zagreb ali Nexe je ekipa a nivo Bosnu i Metalosplastike.
Pored mene sve osim Metalurg-Zagreb-Vardar-Tatran bio bi veliko iznenaduvanje.
Nexe ce na kraj biti u najboljim slucaj 5 ili 6. Tatran je dobra ekipa a Vardar bit ce sve bolje i bolja ima puno novi igraca sa vremena vuigranost ce biti sve bolje ima odlicni poedinaca ko Sabol, Markovic, Nikolic, Ristovski, itd.
Jedino mene ne se svidga Veselin Vujovic an klupe toa je kiks uprave mislim da taj rukomet je mrtav u 80-ti.
Dule078@
Dobra fan grupa ima Borac.
Ali nie ni Metalurg bez fan grupa -)
Ali mala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace najaci fan grupi u MKD su lokalisirani u kosarke
.
CITY PARK BOYS
Zove se FAMILY AERODROM
Nema veze sa tema ali taj MZT sledece sezona ce igrati NLB ligu. Podpisale ugovor od sezona 2012/2013 do sezona 2015/2016.
Mislim ako Metalurg treba dobit ce Nexe sa 10 razlike u gosti. Takva je rezlika izmedju te klubova ako cemo realno.
Nexe uzela bod i Zagreb ali Nexe je ekipa a nivo Bosnu i Metalosplastike.
Pored mene sve osim Metalurg-Zagreb-Vardar-Tatran bio bi veliko iznenaduvanje.
Nexe ce na kraj biti u najboljim slucaj 5 ili 6. Tatran je dobra ekipa a Vardar bit ce sve bolje i bolja ima puno novi igraca sa vremena vuigranost ce biti sve bolje ima odlicni poedinaca ko Sabol, Markovic, Nikolic, Ristovski, itd.
Jedino mene ne se svidga Veselin Vujovic an klupe toa je kiks uprave mislim da taj rukomet je mrtav u 80-ti.
Dule078@
Dobra fan grupa ima Borac.
Ali nie ni Metalurg bez fan grupa -)
Ali mala.
Inace najaci fan grupi u MKD su lokalisirani u kosarke
.
CITY PARK BOYS
Zove se FAMILY AERODROM
Nema veze sa tema ali taj MZT sledece sezona ce igrati NLB ligu. Podpisale ugovor od sezona 2012/2013 do sezona 2015/2016.
Ajde ne se glupiraj covece.FRANK RIBERY je napisao/la:U kakvoj grupi? Vaša grupa je uvreda za takmičenje kakvo je CL.Prošle godine Bosna je bila ispred i Constante i St. Petersburga koji su u vašoj grupi.Tu je i Cimos i Wisla koji nisu loše ekipe, ali realno nemaju neki preveliki rejting.Robertmkd je napisao/la:Pa dobro nisam pisuval taj clanak ali mozda onoj kos pisel taj clanak nasol lanski infromacije neki indo znaci je star godina dana kombenirano sa novi ili obratno, stvarno licno pojm nemam. Sigruno ima istine ne moze da se pise samo tako. Mislim da hrvatski 24 sata pisuvale.
KAd pogledam grupu B onda je skandalozan način pravljenja jakosnih grupa prilikom žrijeba.Metalurg u grupi B teško da bi osvojio i bod.
Kakva uvreda ? HSV uvreda ? slovenecki prvak uvreda ? Wisla ima bash solidan roster je to uvreda ?. Taj Koper i Wisla vam bi dobile sa 10-15 razlike. Imaju 8 slo reprezentativaca podpisal i Skof. Jos par Srbi.
Jedvaj dobile ste sa 1 gol u kuci sa materima Petersburg i Costanca imalo ste -80 gol razlike ugrup faze prosli ste zbog kladionice RK Zagreba toa pise Hrvatima
na sportnet foruma:
http://www.hrsport.net/SportnetKlub/Forum.aspx?fID=5" onclick="window.open(this.href);return false;
A naravno protiv Medvedi imali ste -30 gol razlike nakon 2 tekma.
Petersburg i Costanca bile bolji od vas pokaze gol razlike, ama ajde.
Zadnja izmjena: Robertmkd, dana/u 28 okt 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Roberte poprilično si se pogubio.KAžeš da je Nexe na nivou Metaloplastike koju je prije par dana dobio u gostima 29-26. Onda spominješ da je Vardar ispred Nexea i Bosne, a istu tu ekipu izbaci Izviđač iz EHf kupa, deklasira Borac i Bosna nadigra u Skoplju.Uredu da si Makedonac i da hvališ svoje, ali brate pregoniš.Sa ovakvim rezonovanjem teško da ćeš naći sagovornika osim u imeime koji je već duže vrijeme izvor zabave na ovoj temi.Robertmkd je napisao/la:Ajde ne se glupiraj covece.FRANK RIBERY je napisao/la:U kakvoj grupi? Vaša grupa je uvreda za takmičenje kakvo je CL.Prošle godine Bosna je bila ispred i Constante i St. Petersburga koji su u vašoj grupi.Tu je i Cimos i Wisla koji nisu loše ekipe, ali realno nemaju neki preveliki rejting.Robertmkd je napisao/la:Pa dobro nisam pisuval taj clanak ali mozda onoj kos pisel taj clanak nasol lanski infromacije neki indo znaci je star godina dana kombenirano sa novi ili obratno, stvarno licno pojm nemam. Sigruno ima istine ne moze da se pise samo tako. Mislim da hrvatski 24 sata pisuvale.
Kakva uvreda ? HSV uvreda ? slovenecki prvak uvreda ? Wisla ima bash solidan roster je to uvreda ?. Taj Koper i Wisla vam bi dobile sa 10-15 razlike. Imaju 8 slo reprezentativaca podpisal i Skof. Jos par Srbi.
Jedvaj dobile ste sa 1 gol u kuci sa materima Petersburg i Costanca imalo ste -80 gol razlike ugrup faze prosli ste zbog kladionice RK Zagreba toa pise Hrvatima
na sportnet foruma:
http://www.hrsport.net/SportnetKlub/Forum.aspx?fID=5" onclick="window.open(this.href);return false;
I nauči nešto o rukometu prije nego se uključiš u raspravu.Dosad si pokazao totalno neznanje.
-Prvo napišeš pogrešno budžete klubova, pa onda da je Stanić u top 10 golmana svijeta, pa da je Metaloplastika na nivou Nexea, pa da je vardar u top 4 kluba Sehe i onda na kraju ne znaš ni kako je Bosna igrala sa Konstatnom prošle godine (25-26 i 24-23) .Sve što ću reći je informiši se.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 okt 2011, 13:03, ukupno mijenjano 2 puta.
MKD, ne daj se
Ne znaju oni jos ko si ti

Ne znaju oni jos ko si ti
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne hvalim moje bez razloga.
Ne se nervioram brate nasi uspeka, bit ce sezona onda teska u ugodna za tebe.
Metalurg ce osvoi ovo ligu garantiram tebe vec sada pa vidimo ce nakon sezona koj je poznavalac i koj nie.
Metalurg uzema kuci, Zagreb vraca kuci onda u F4 uzema Metalurg odlucuvacki faktor ce biti Lino Cervar on dobro znae za sve igraca i klub Zagreb bitan faktor od takticki pricini.
On je voema motiviran da dokazi da HR rukomet ne moze bez Cervara, em repku em zagreb

Metalurg ce osvoi ovo ligu garantiram tebe vec sada pa vidimo ce nakon sezona koj je poznavalac i koj nie.
Metalurg uzema kuci, Zagreb vraca kuci onda u F4 uzema Metalurg odlucuvacki faktor ce biti Lino Cervar on dobro znae za sve igraca i klub Zagreb bitan faktor od takticki pricini.
On je voema motiviran da dokazi da HR rukomet ne moze bez Cervara, em repku em zagreb
Looool. Gde si bre, sta ima ?.neno#4 je napisao/la:MKD, ne daj se![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znaju oni jos ko si ti![]()
![]()
Ima vreme ce mene upoznae kros sezonu na foruma sportsport i sportnet foruma.
Slab Antic u napadu ali dobar u odbrane vecerva, klucna pobeda OLY.
Zadnja izmjena: Robertmkd, dana/u 28 okt 2011, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Metalurg bolji od Zagreba.E to si ne mogu zamisliti ni u najboljim snovima.Realnost je jedno, a snovi i mašta sasvim drugo.Robertmkd je napisao/la:Ne hvalim moje bez razloga.![]()
On je voema motiviran da dokazi da HR rukomet ne moze bez Cervara, em repku em zagreb![]()
![]()
![]()
Ribary odgovor dobit cu jas ali i ti uskoro.
12 Novembar igart cu se tekma Metalurg vs Zagreb u arena Boris Trajkovski sa pocetak 18.00.
Stavit cu ovde stream kad 7.000 skopljani bodri i slavi pobeda nad purgera za veliko zadovolstvo najbolji srucnjak svijeta svim sportova gospodina lina cervara.
Jedvaj cekam tekma.
12 Novembar igart cu se tekma Metalurg vs Zagreb u arena Boris Trajkovski sa pocetak 18.00.
Stavit cu ovde stream kad 7.000 skopljani bodri i slavi pobeda nad purgera za veliko zadovolstvo najbolji srucnjak svijeta svim sportova gospodina lina cervara.
Jedvaj cekam tekma.
Nisi mi odgovorio tamo, zato si ovdje nasao da maltretiras sve redomRobertmkd je napisao/la:Looool. Gde si bre, sta ima ?.neno#4 je napisao/la:MKD, ne daj se![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znaju oni jos ko si ti![]()
![]()
Ima vreme ce mene upoznae kros sezonu na foruma sportsport i sportnet foruma.![]()
Slab Antic u napadu ali dobar u odbrane vecerva, klucna pobeda OLY.
A vidis kako Mirza igra...Morat ce Antara da se privikne na EL..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.