Pa ko bi ikako pomislio da je Njemacka bolja od Spanije

Moderator/ica: admin
Slično nešto načuh i prije utakmice sa Argentinom, te EngleskomBrnjoo je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje i ona zna ko je bolji![]()
Sta je rekla,tek veceras Pavle se javlja za rjec.Brnjoo je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje i ona zna ko je bolji![]()
Pusti bre hobotnicu to se znalo i bez njeBrnjoo je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje i ona zna ko je bolji![]()
I ja !Chologol je napisao/la:Ili ostajem bez gaca ili postajem milioner
Ja se volim igrati sa brojevima i uvijek su mi ovakve igrice bile zanimljive. A što se tiče meča, pobijediće ko bude manje griješio... Tu nikakvi brojevi, a ni je&otnice ne pomažureds je napisao/la:@dr.adnan
Sve je to ok ali meni to ništa ne znači.
Ali su Njemci najvise pokazali na ovom turniru, nisu igrali defanzivno vec napadacki i uvijek je bilo golova...Brnjoo je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje i ona zna ko je bolji![]()
Volim i ja da gledam historiju,statistiku,zanimljivosti itd... ali to nema nikakve veze na terenu.dr.adnan je napisao/la:Ja se volim igrati sa brojevima i uvijek su mi ovakve igrice bile zanimljive. A što se tiče meča, pobijediće ko bude manje griješio... Tu nikakvi brojevi, a ni je&otnice ne pomažureds je napisao/la:@dr.adnan
Sve je to ok ali meni to ništa ne znači.
ma nemoj se prijatelju raspravljat s ovakvima...prvo ti ne mogu da podnesu uspjeh njemacke jer nijemci su uspjesni u svim oblastima i onda jos takvi nisu uspjeli malo dalje svijeta vidjet pa su zavidni onima koji su vidjeli....s kompleksasima se uopste ne raspravljaj....a to neki davni ratovi i slicno su gluposti za koje se hvataju ti pojedinci....takvi vidis hoce pored toga sto su "sjajni" nogometni eksperti da budu i sjajni historičari...to su univerzalcisuntu jeu je napisao/la:Genghis je napisao/la:1. Spanci su slali pomoc u ratu isto kao i njemci ako nisi znao, ali kako ces znati kad si poletio odma '92 pa nisi informisan.
2. Eto naivni nijemci sigurno nece imati nikakve koristi od tog projetka, bas mi "hin" nesto zao.
3. Mozda ne grade merhamete, ali makar nisu krivci za I i II svjetski rat i desetine miliona stradalih.
Ja nisam poletio '92 već 2002. Prvo Italija u kojoj sam boravio četiri, pa onda Njemačka u kojoj sam četiri godine. Dakle, otišao sam svojom zaslugom na postdiplomski u Italiju, a kasnije na rad u Njemačku.
Po hiljaditi put ti kažem da Nijemci nisu krivi za rat, već Hitler. A ti teško da hoćeš shvatit sa svojom osnovnom školom .
Uostalom Alija je Izetbegović ekao da je najviše pomogla Njemačka.
ko bi stvarno rekao nakon ovih pobjeda nad engleskom od 4-1 i argentinom od 4-0 i ko bi rekao nakon što su nijemci toliko finala igrali na mundijalima i 3 titule osvojili a spancima prvo polufinale.....ko bi reko, ko bi reko???to ono nova pjesma jel...Brnjoo je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje i ona zna ko je bolji![]()
ja mislim da je kolega rekao da je spanija trenutno bolja i da ima bolje igrace.....a ne sta je nekad prije biloeffe_sa je napisao/la:ko bi stvarno rekao nakon ovih pobjeda nad engleskom od 4-1 i argentinom od 4-0 i ko bi rekao nakon što su nijemci toliko finala igrali na mundijalima i 3 titule osvojili a spancima prvo polufinale.....ko bi reko, ko bi reko???to ono nova pjesma jel...Brnjoo je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje i ona zna ko je bolji![]()
Pa ko bi ikako pomislio da je Njemacka bolja od Spanije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vuvu_zzz je napisao/la:ja mislim da je kolega rekao da je spanija trenutno bolja i da ima bolje igrace.....a ne sta je nekad prije biloeffe_sa je napisao/la:ko bi stvarno rekao nakon ovih pobjeda nad engleskom od 4-1 i argentinom od 4-0 i ko bi rekao nakon što su nijemci toliko finala igrali na mundijalima i 3 titule osvojili a spancima prvo polufinale.....ko bi reko, ko bi reko???to ono nova pjesma jel...Brnjoo je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje i ona zna ko je bolji![]()
Pa ko bi ikako pomislio da je Njemacka bolja od Spanije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drzi se ti NBA jer ocito je da o fudbalu pojma nemasWolverine je napisao/la:da nisi spomeno hitlera ja ne bi ni skonto da su njemci u pitanju.roy_makaay je napisao/la:Na terenu nece biti ni Adolf ni čika Franco,manite se prošlosti,protagonisti su Ozil,Klose na jednoj,Villa,Xavi na drugoj,a ne prva dvojica navedenih.
Ah ta/e tradicija/e. One postoje da bi se rušile, zar ne? Evo sad će se jedna srušiti(nadam se). Činjenica je da reprezentacije iz Evrope nisu nikada osvajali svjetska prvenstva koja su se održavala na "tuđem" tlu.effe_sa je napisao/la:
a da si cijeli tekst procitao skontao bi da sam ja spomenuo i odlicne partije nijemaca, prema tome bas covjek nakon ovih igara prikazanih mora biti pametan i mudar da otkrije da je spanija jaca od njemacke...cestitam i tebi i kolegi dodijelit ce vam se poseban orden![]()
i jos nesto paša moj, u fudbalu cesto tradicija igra važnu ulogu o tome sam se par puta raspravljao na forumu, nekim nacijama je očigledno urođen pobjednički mentalitet...inače kako bi se objasnio fenomen da nijemci skoro uvijek stižu do kraja ma sa kakvom god ekipom došli...
Ubice ih Svabska masinerija bolan.Spanski baletani ce pokusati nesto sa njihovim prepoznatljivim kombinacijama itd,al Svabe ce biti puno efikasniji,kao sto su i dosad pokazali...Deutschland pobijedjuje 100%soko je napisao/la:Tesko da ce Njemacka moci ista protiv Spanije. Pogotova bez Muellera.
Del Bosque ne bi trebao stavljati Torresa, jer lik jos nije u formi.
Pedro ako bude igrao imace Svabe puno puno problema, jer Boateng ili Badstuber nemaju sanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.