FC BARCELONA EL CAMPEONES COPA DEL REY 2008/2009

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Protiv Barce Badnan_nanda je napisao/la:haha protiv koga ce igrat u super kupu kad su osvojili i kup i ligucestitke i od mene
Ma nije fer oni hoce da igraju ozbiljnu tekmu nece da se sprdaju po terenu,sta ce da dovedu Real puklo bi 5-6 komada nebi imalo smisla prema njima,imaj malo duseAdebisi je napisao/la:miky nemoj tako mogu se posvadjat luis enrique i guardiola pa et belaja. ja prredlazem da damo sansu realu da se popravi...
Nema tu šta bit stid. I ja navijam za Bayern pa kada su izgubili od Wolfsburga 5:1 nije me bilo stid, jer svako ko serazumije u nogomet zna da nijedan klub neigra 10 godina istim tempom i da ne osvaja titule zaredom. Barca je pokazala da ove sezone nema sebi ravnu momčad u Primeri, ali sljedeće sezone, ko zna šta će biti.JameS je napisao/la:bas kad sam pomislio da i ovu Barcu neko moze pobjediti odmah stize demant lagana pobjeda 4:1 za osvajanje KRALJEVSKOG kupa![]()
stid me reci da navijam za Real nakon one blamaze na Bernabeuali bolji tim je pobjedio sljedeca godina mozda bude nasa ko zna
Zaslužili su ovu titulu to se mora priznati. Cijelu sezonu su odigrali vrhunski, a Guardiola je napadačku igru doveo do savršenstva.amerosm je napisao/la:Nakon poraza Real Madrida Barcelona je zvanicno novi prvak Spanije. Momci svaka vam cast, idemo u Rim da osovijimo trostruku krunu.
da,da zahvalite se i kretenskom Norveskom sudiji ako dobjete Man.U u Rimuamerosm je napisao/la:Nakon poraza Real Madrida Barcelona je zvanicno novi prvak Spanije. Momci svaka vam cast, idemo u Rim da osovijimo trostruku krunu.
Ej ovog Reala... k'o na socceru ispadaju igraci...miky_hz je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2589457/
Perverzija sta im momak uradi![]()
ovo da je Ronaldo uradio ovo bi se vrtilo proglasili bi za gol svih vremena,ali ipak ovaj decko nije toliko poznat pa ce se ovaj gol brzo zaboraviti....Real izveo najaci sastav i opet popusio 1-3 na Bernabeu
![]()
nema upali smo u kriz ko grah u kasikumiky_hz je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2589457/
Perverzija sta im momak uradi![]()
ovo da je Ronaldo uradio ovo bi se vrtilo proglasili bi za gol svih vremena,ali ipak ovaj decko nije toliko poznat pa ce se ovaj gol brzo zaboraviti....Real izveo najaci sastav i opet popusio 1-3 na Bernabeu
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.