Ideja je dobra ali nazalost neizvodiva.
SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba KUP rasprava
@defender mislim da bi i tad moglo doci do slicne situacije.Naprimjer da jedan igrac odigra isto kao i neko iz suprotnog tima i automatski gubi utakmicu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pa ta kopiranja i pokrivanja rezultata nazovimo taktikama ekipa,mislim da u pravilima ima neki pokusaj da se malo to utegne,mislim da treba obratiti paznju na pravila kod kupa jer ce biti dosta dobivenih odn izgubljenih utakmica za zelenim stolom (slabo raja cita pravila).
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
joj ona pravila mi samo mozak pomutise
smijem li u kupu imati vise od 3 ista rezultata ?
..ne smijes na svih 11(7+4) isti rezultat npr.sve 1:0lech je napisao/la:joj ona pravila mi samo mozak pomutise
..ne smijete dvojica igrati isto na 4 meca,znaci smijes najvise na 3 kao i suigrac !
..ne smijete timski tipovati 2 meca istim rezultatom,znaci smijete jedan par svi 1:0 (npr.) !
..to je otprilike to
Imam dve dileme.
Prva je,da li ako @LFC slucajno propusti igranje kupa,a vec ima dva izostanka je li ga menjamo ili sta?
Druga je,ne mogu da se setim iz prosle sezone,je li mogu ja npr.odigrati gore Arsenal-Barca 1-2,a dole da stavim u penalima x?
Prva je,da li ako @LFC slucajno propusti igranje kupa,a vec ima dva izostanka je li ga menjamo ili sta?
Druga je,ne mogu da se setim iz prosle sezone,je li mogu ja npr.odigrati gore Arsenal-Barca 1-2,a dole da stavim u penalima x?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- __Liedson__
- Kontakt:
U oba slučaja odgovor je da,koliko sam ja upućen.Devil je napisao/la:Imam dve dileme.
__Liedson__ je napisao/la:U oba slučaja odgovor je da,koliko sam ja upućen.Devil je napisao/la:Imam dve dileme.
Dobro si upucen
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
a mozemol mi odmah p do sutra u 12 da novog igraca i da odigra tekmu jer nam ne gine ispadanje iz kupa ..... ?? imal za to sanse jer LFC nema ss glave 
ja bi odmah veceras nasao igraca
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
johnnyHZ je napisao/la:a mozemol mi odmah p do sutra u 12 da novog igraca i da odigra tekmu jer nam ne gine ispadanje iz kupa ..... ?? imal za to sanse jer LFC nema ss glave
NE.Potrebno je tri izostanka.A on ima dva.Odigrao je zadnje kolo ss.ba lige!!!!!!!!!!!!Ako neodigra KUP mozete ga mjenjati.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ajde niste jedinijohnnyHZ je napisao/la:a mozemol mi odmah p do sutra u 12 da novog igraca i da odigra tekmu jer nam ne gine ispadanje iz kupa ..... ?? imal za to sanse jer LFC nema ss glave
- Goalgetter
- Kontakt:
U mojoj ekipi nijedan igrac nije odigrao kup 
Mi smo vec prosli, a vi ostali se sekirajte
Tri igraca su tipovala 2:1 na Milan - Tottenham, zao mi je.
Support Velez, It's logical! ★
Mont0 je napisao/la:Mi smo vec prosli, a vi ostali se sekirajte![]()
Pa moze na jedan meč u kupu da svi tipuju12.d
U SportSport.ba KUP-u tri igraca istoga tima ukupno smiju tipovati na jedan par istim rezultatom.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
..naravno da moze na jedan par cijela ekipa da tipuje isto
..sve preko jednog je vec 3:0 za protivnika 
upravu si, prosli ste ali na osnovu drugog pravila jer su juventus 0244 i elninho_resTO odigrali isto na 4 para ( AC Milan-Tottenham 2:1,Aris-Manchester City 0:2,Napoli-Villarreal 2:0 i Sevilla-Porto 2:1)Mont0 je napisao/la:Mi smo vec prosli, a vi ostali se sekirajte![]()
isto tako ekipa Green Dragonsi i igraci OTNYS_YNWA i Interista di cuore su odigrali isto na 4 para ( AC Milan-Tottenham 2:1, Valencia-Schalke 2:0, Lech-Braga 1:0 i **** 2:1) i izgubili su sluzbenim rezultatom 3:0.
Clan12c.
U SportSport.ba KUP-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.
Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.
Ako dva igraca istoga kluba odigraju 4(cetiri) ili vise utakmica (7+4) sa istim rezultatom njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.
- Interista di cuore
- Kontakt:
OTNYS,Bosco izvinite nisam znao da se racunaju i produzeci za iste utakmice,a jos sam pazio one gore...sorry 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
..Bilder-Pivopije 0:1 trenutno
..strijelac Megamon (Valencia-Schalke 1:1) ..cestitke Megamonu na pogotku i nadamo se da cemo vec u regularnom dijelu dobiti aBd ovaj mec 
- Goalgetter
- Kontakt:
1:0 za NK Stolac Hercegovina (Valencia - Schalke 1:1).. Niko u mom timu nije odigrao kup, nadam se da cu nas moci nekako iscupati iz ove situacije 
Trenutno:
Blue Train - FK Topnici 1:2
Blue Train - FK Topnici 1:2
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Megamon
- Kontakt:
Bravo ja,ub'o Valencia Schalke 1-1

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.