Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Mogao bi veceras zaigrati u finalu. Ako se budu treneri budu drzali price veceras ce ostatak ekipe dobiti priliku a medju njima je i Besic.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Na danasnjem turniru u Holandiji, HSV je odigrao 2 utakmice protiv Berkum-a (3-1), i protiv Zwolle-a (1:3). Priliku su dobili vecinom mladi igraci, a HSV je igrao u sljedecem sastavu :
Hesl – Götz, Labus, Sternberg, Jansen – Besic, Jarolim – Castelen, Nagy, Behrens – Ben-Hatira
Njemacki mediji navode, da je Hamburg lose jako lose odigrao, te neki igraci nisu opravdali ocekivanja.
Inace, Besic je zabio gol u pobjedi protiv Berkum-a .
Hesl – Götz, Labus, Sternberg, Jansen – Besic, Jarolim – Castelen, Nagy, Behrens – Ben-Hatira
Njemacki mediji navode, da je Hamburg lose jako lose odigrao, te neki igraci nisu opravdali ocekivanja.
Inace, Besic je zabio gol u pobjedi protiv Berkum-a .
gledao sam Besica protiv nekog arapskog tima i odigrao je poluvrijeme. Nasi snovi da moze igrati u vezno redu bas i nisu neka realnost jer nema on tu mekocu i kontrolu lopte koju treba da ima igrac na toj poziciji, ima te fizicke predispozicije a sve osim toga imamo i domacoj ligi. Izgleda da je i trener to uvidio pa Je Muhamed trenutno u drugom planu a mjesto je zauzeo njegov vršnjak Torre koji je igrao u liga total cupu kao i danas protiv Groningema, Muhamed nije nastupio. Dakle, trenutno nije ni za beka, stopera isto tako a za vezni red je ispod prisjecan osim ako se ne dogodi cudo u ove dvije najbitnije godine njegovog razvijanja pa da evoluira. u protivnom imace sudbinu, Kucukovica, za kojeg znamo kako je zavrsio...
4-IN-A-ROW
- miralem444
- Kontakt:
e **** ga ti...jesil ti gledo tekmu BIH-MEXICO...ako nisi molim te pogledaj je i bit ce ti puno toga jasno..emir_ je napisao/la:gledao sam Besica protiv nekog arapskog tima i odigrao je poluvrijeme. Nasi snovi da moze igrati u vezno redu bas i nisu neka realnost jer nema on tu mekocu i kontrolu lopte koju treba da ima igrac na toj poziciji, ima te fizicke predispozicije a sve osim toga imamo i domacoj ligi. Izgleda da je i trener to uvidio pa Je Muhamed trenutno u drugom planu a mjesto je zauzeo njegov vršnjak Torre koji je igrao u liga total cupu kao i danas protiv Groningema, Muhamed nije nastupio. Dakle, trenutno nije ni za beka, stopera isto tako a za vezni red je ispod prisjecan osim ako se ne dogodi cudo u ove dvije najbitnije godine njegovog razvijanja pa da evoluira. u protivnom imace sudbinu, Kucukovica, za kojeg znamo kako je zavrsio...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Nisam ga gledao od Albanije a tu je dobro odigrao osim one greske kod gola a protiv meksa je bio odlican. Vidjecemo sta ce biti. Nek ga Susic stavi da igra citavu utakmicu ili makar pola protiv grka, jer nam je on itekako potreban a njemu trebaju takve utakmice.emir_ je napisao/la:gledao sam Besica protiv nekog arapskog tima i odigrao je poluvrijeme. Nasi snovi da moze igrati u vezno redu bas i nisu neka realnost jer nema on tu mekocu i kontrolu lopte koju treba da ima igrac na toj poziciji, ima te fizicke predispozicije a sve osim toga imamo i domacoj ligi. Izgleda da je i trener to uvidio pa Je Muhamed trenutno u drugom planu a mjesto je zauzeo njegov vršnjak Torre koji je igrao u liga total cupu kao i danas protiv Groningema, Muhamed nije nastupio. Dakle, trenutno nije ni za beka, stopera isto tako a za vezni red je ispod prisjecan osim ako se ne dogodi cudo u ove dvije najbitnije godine njegovog razvijanja pa da evoluira. u protivnom imace sudbinu, Kucukovica, za kojeg znamo kako je zavrsio...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jedina pozicija na kojoj muhamed moze uspjet je zadnji vezni....za stopera qurcu ne valja, jer je nizak i nije se bas nimalo pokazao na toj poziciji....beka ne mere....zadnji vezni je njegova buducnost...i u repci i klubu...miralem444 je napisao/la:e **** ga ti...jesil ti gledo tekmu BIH-MEXICO...ako nisi molim te pogledaj je i bit ce ti puno toga jasno..emir_ je napisao/la:gledao sam Besica protiv nekog arapskog tima i odigrao je poluvrijeme. Nasi snovi da moze igrati u vezno redu bas i nisu neka realnost jer nema on tu mekocu i kontrolu lopte koju treba da ima igrac na toj poziciji, ima te fizicke predispozicije a sve osim toga imamo i domacoj ligi. Izgleda da je i trener to uvidio pa Je Muhamed trenutno u drugom planu a mjesto je zauzeo njegov vršnjak Torre koji je igrao u liga total cupu kao i danas protiv Groningema, Muhamed nije nastupio. Dakle, trenutno nije ni za beka, stopera isto tako a za vezni red je ispod prisjecan osim ako se ne dogodi cudo u ove dvije najbitnije godine njegovog razvijanja pa da evoluira. u protivnom imace sudbinu, Kucukovica, za kojeg znamo kako je zavrsio...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma meni su ovi u HSV-u kraljevi, dali su mu profesionalni ugovor, a lik k*rcu ne valja, nije ni za jedne pozicije, gori je od nasih u premijer ligi, a ima profesionalni ugovor, pa hocu i ja tako jbtemir_ je napisao/la:gledao sam Besica protiv nekog arapskog tima i odigrao je poluvrijeme. Nasi snovi da moze igrati u vezno redu bas i nisu neka realnost jer nema on tu mekocu i kontrolu lopte koju treba da ima igrac na toj poziciji, ima te fizicke predispozicije a sve osim toga imamo i domacoj ligi. Izgleda da je i trener to uvidio pa Je Muhamed trenutno u drugom planu a mjesto je zauzeo njegov vršnjak Torre koji je igrao u liga total cupu kao i danas protiv Groningema, Muhamed nije nastupio. Dakle, trenutno nije ni za beka, stopera isto tako a za vezni red je ispod prisjecan osim ako se ne dogodi cudo u ove dvije najbitnije godine njegovog razvijanja pa da evoluira. u protivnom imace sudbinu, Kucukovica, za kojeg znamo kako je zavrsio...
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
Pasodzigera
- Kontakt:
guber90 je napisao/la:Ma meni su ovi u HSV-u kraljevi, dali su mu profesionalni ugovor, a lik k*rcu ne valja, nije ni za jedne pozicije, gori je od nasih u premijer ligi, a ima profesionalni ugovor, pa hocu i ja tako jbtemir_ je napisao/la:gledao sam Besica protiv nekog arapskog tima i odigrao je poluvrijeme. Nasi snovi da moze igrati u vezno redu bas i nisu neka realnost jer nema on tu mekocu i kontrolu lopte koju treba da ima igrac na toj poziciji, ima te fizicke predispozicije a sve osim toga imamo i domacoj ligi. Izgleda da je i trener to uvidio pa Je Muhamed trenutno u drugom planu a mjesto je zauzeo njegov vršnjak Torre koji je igrao u liga total cupu kao i danas protiv Groningema, Muhamed nije nastupio. Dakle, trenutno nije ni za beka, stopera isto tako a za vezni red je ispod prisjecan osim ako se ne dogodi cudo u ove dvije najbitnije godine njegovog razvijanja pa da evoluira. u protivnom imace sudbinu, Kucukovica, za kojeg znamo kako je zavrsio.... Vidis, da su tebe ko savjetnika imali, ne bi nikada potpisali sa njim
.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Goalgetter
- Kontakt:
E bas. Nije za nikakve pozicije, a i nema nekakve perspektive sa svojih 18 godina. Pisi propalo 
Ma i to sto kazes, da je kakav mladji igrac, pa da covjek kaze kako ima jos vremena za njega, da dobije i na fizickoj konstituciji i na toj kontroli lopte, ali ovako vec duboko zagazio u 19. godinu zivota i da covjek nesto ocekuje od njegaGoalgetter je napisao/la:E bas. Nije za nikakve pozicije, a i nema nekakve perspektive sa svojih 18 godina. Pisi propalo
- Goalgetter
- Kontakt:
I Dzeko je sa 18 god. u Zeljeznicaru bio ''sljivotres''
.
Pa je i sta je ispalo od njega, nista, covjek sada igra u onoj nekakvoj Engleskoj ligi, za mjesecnu platu, koja je nesto malo veca od plata, svih koji rade, kada se sastave zajedno, sa ovog foruma. Ja vjerujem da ce i Besic u doglednom periodu tako da propadne.Goalgetter je napisao/la:I Dzeko je sa 18 god. u Zeljeznicaru bio ''sljivotres''![]()
.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja mislim da i sam besic zeli da propadne....naravno, kao dzeko....guber90 je napisao/la:Pa je i sta je ispalo od njega, nista, covjek sada igra u onoj nekakvoj Engleskoj ligi, za mjesecnu platu, koja je nesto malo veca od plata, svih koji rade, kada se sastave zajedno, sa ovog foruma. Ja vjerujem da ce i Besic u doglednom periodu tako da propadne.Goalgetter je napisao/la:I Dzeko je sa 18 god. u Zeljeznicaru bio ''sljivotres''![]()
.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
evo vam momka koji je besica izbacio iz ekipe i koji je odigrao tekme u liga total cupu i danas protiv groningena, isto godište kao i muhamed tako da prica o mladosti pada u vodu
http://www.hsv.de/teams/bundesliga/spie ... ?s1p1=6031
ja bih bio najsretniji covjek kada bi muhamed u budcnosti mogao odgovoriti zahtjevima pozicije zadnjeg veznog ali sa onako malo tehnickih sposobnosti i kreativnosti tesko. to je moje misljenje i formirao sam ga gledajuci ga u hamburgu (u kojem prosle sezone citacu drugu polusezonu nije imao nastupa), na treninzima repke (za koju nije zasluzio poziv jer nije standardan, mozda u U21), i na pripremnim tekmama hsv gdje takodjer igra manje nego prosle godine u ovo doba kada je bio "stoper".
mi bosanci smo prvaci u hvalospjevima i pretjerivanju, ponavljam molim Boga da od njega ispadne barem Gravesen (to je ta konstitucija) ali teško... neka proba još na gol da stane ili možda s dzekom u špic
ja bih bio najsretniji covjek kada bi muhamed u budcnosti mogao odgovoriti zahtjevima pozicije zadnjeg veznog ali sa onako malo tehnickih sposobnosti i kreativnosti tesko. to je moje misljenje i formirao sam ga gledajuci ga u hamburgu (u kojem prosle sezone citacu drugu polusezonu nije imao nastupa), na treninzima repke (za koju nije zasluzio poziv jer nije standardan, mozda u U21), i na pripremnim tekmama hsv gdje takodjer igra manje nego prosle godine u ovo doba kada je bio "stoper".
mi bosanci smo prvaci u hvalospjevima i pretjerivanju, ponavljam molim Boga da od njega ispadne barem Gravesen (to je ta konstitucija) ali teško... neka proba još na gol da stane ili možda s dzekom u špic
4-IN-A-ROW
Ja bi bas rekao obrnuto.Mi smo prvi kad treba posrati i gurnutii duboko u gov-na naseg igraca.Svi ostali valjaju a nasi ne valjaju.emir_ je napisao/la:evo vam momka koji je besica izbacio iz ekipe i koji je odigrao tekme u liga total cupu i danas protiv groningena, isto godište kao i muhamed tako da prica o mladosti pada u vodu
Sa 18 godina itekako ima sanse da to popravi.Kad se samo sjetim Herthe i Salihovica.Ovi na kraju ispadose a Salih jedan od najboljih u Hoffenhaimu.I onda ga ko fol hoce natrag sebi,aha kako da ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma mene ni po čemu Bešić ne podsjeća na Gravesena. Onog se prepadneš u sekundi, dok je Muhamed mnogo prijatniji (i vizuelno, a i na terenu).
Dolaskom Arnesena, HSV baš radi na podmlađivanju ekipe. Vjerujem da Bešić može izboriti status prvotimca (dakle, da bude u onih 18), al' za prvu postavu će biti potrebno i mnogo sreće (a za njegove "suparnike" nesreće). Bilo je lijepo pročitati ono s početka priprema "da malog Bosanca niko ne može stići", te se iskreno nadam da će tako i nastaviti.
U svakom slučaju, ja bih ga više volio gledati na poziciji zadnjeg veznog negoli na poziciji stopera. Tamo već imamo jednog nešto nižeg igrača (Spaha), tako da...
Dolaskom Arnesena, HSV baš radi na podmlađivanju ekipe. Vjerujem da Bešić može izboriti status prvotimca (dakle, da bude u onih 18), al' za prvu postavu će biti potrebno i mnogo sreće (a za njegove "suparnike" nesreće). Bilo je lijepo pročitati ono s početka priprema "da malog Bosanca niko ne može stići", te se iskreno nadam da će tako i nastaviti.
U svakom slučaju, ja bih ga više volio gledati na poziciji zadnjeg veznog negoli na poziciji stopera. Tamo već imamo jednog nešto nižeg igrača (Spaha), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Care, taj Tore je krilni igrač. I ne vidim kako je on mogao izbaciti Muhameda iz ekipe. Još tome dodaj da su ovo pripremne utakmice i da ništa ne znači ko igra u prvoj, ko ulazi s klupe...emir_ je napisao/la:evo vam momka koji je besica izbacio iz ekipe i koji je odigrao tekme u liga total cupu i danas protiv groningena, isto godište kao i muhamed tako da prica o mladosti pada u vodu
Ma Besica treba prekomandovati u maldu repku a umjesto njega pozvati Zahirovica ili Ljevakovica. Neznam po kojoj logici on ima prednost u odnosu na njih.
Na transfermarktu pise da moze igrati lijevo ili desno krilo i ofanzivno. Nigdje veze ova diskusija sto emir pokrenu.brzi21 je napisao/la:Care, taj Tore je krilni igrač. I ne vidim kako je on mogao izbaciti Muhameda iz ekipe. Još tome dodaj da su ovo pripremne utakmice i da ništa ne znači ko igra u prvoj, ko ulazi s klupe...emir_ je napisao/la:evo vam momka koji je besica izbacio iz ekipe i koji je odigrao tekme u liga total cupu i danas protiv groningena, isto godište kao i muhamed tako da prica o mladosti pada u vodu
Kacar ili Jarolin su ti koje Muhamed treba da izbaci, a to sigurno nece biti lako.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dao vise para nego ova dvojica.vendeta87 je napisao/la:Ma Besica treba prekomandovati u maldu repku a umjesto njega pozvati Zahirovica ili Ljevakovica. Neznam po kojoj logici on ima prednost u odnosu na njih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: General505 i 11 gostiju.