Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
ali decko ako je tada mislio da nema sanse da zaigra za nasu repku , zasto da ne promijeni drzavljanstvo
puno mu je lakse sa njemackim pasosom nego sa bosanskim!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
O cemu pricas? Vec je igrao za nasu u-19 reprezentaciju i dobio je poziv i za mladu. I nakon toga je se odrekao pasosa.vrebac86 je napisao/la:ali decko ako je tada mislio da nema sanse da zaigra za nasu repku , zasto da ne promijeni drzavljanstvo![]()
![]()
puno mu je lakse sa njemackim pasosom nego sa bosanskim!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma koji ce mu vrag tema ikako...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ahmic je napisao/la:ma koji ce mu vrag tema ikako...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
mijenanje fudbalskog saveza moguće je samo jedamput ostalo sve znamo .Solidan,nije loš momak jedan gol vidio kad je igrao za nasu reprezentaciju .
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ermine, dokle si dogurao sa papirlogijom oko bh.pasoša?
btw. U dva kola koliko je odigrao njegov Ajntraht, odigrao je obje tekme full, obje su riješili u svoju korist 1:0 Koln kući, i danas 0:1 Union Berlin u gostima, što ih je smjestilo na prvo mjesto nakon dva kola (bar za sad).
btw. U dva kola koliko je odigrao njegov Ajntraht, odigrao je obje tekme full, obje su riješili u svoju korist 1:0 Koln kući, i danas 0:1 Union Berlin u gostima, što ih je smjestilo na prvo mjesto nakon dva kola (bar za sad).
- Principatus
- Kontakt:
Ako nastavi ovako igrati kao i u prosloj sezoni, transfer nebi trebao izostati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hoce li biti sta od ovog momka.Vidim standardan je u svom timu,a oni su nakon 4 kola vodeca ekipa lige 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Joj kada se sjetim da je igrao ima dvije sezone LP
sada u drugoj ligi Njemačke.
Nadam se da će se ponovo predomisliti i srediti te papire
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Po meni je on napravio sjajan potez sto je napustio Stuttgart.Ovako igra stalno i napreduje sigurno,te ce vrlo brzo opet u Bundesligu u to sam 100% siguranzizu1991 je napisao/la:Joj kada se sjetim da je igrao ima dvije sezone LP![]()
sada u drugoj ligi Njemačke.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ahmic je napisao/la:ma koji ce mu vrag tema ikako...
On i Dogan su najbolji stoperski tandem u drugoj ligi njemacke,pa vi sad vidite.
da li mi neko moze konkretno odgovoriti u par postova sta je sa ovim momkom, sto ne igra za BiH i kakve su sanse da zaigra nekad i buducnosti. Hvala
Ja koliko znam, zapelo je oko pasoša kojeg još nije izvadio!
Nije dobio poziv iz A repke za koju jedino moze igrati jer je mutio sa mladim repkama svaba...rixadu je napisao/la:da li mi neko moze konkretno odgovoriti u par postova sta je sa ovim momkom, sto ne igra za BiH i kakve su sanse da zaigra nekad i buducnosti. Hvala
Poziv iz A i on je ako bude trebalo do Grka tu sa svim papirima...100%
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
nekako sam primijetio da se slabo spominje ovaj momak koji je objektivno veci potencijal i od cocalica i zahirovica.... pa cak i od nekih koji su vec u A selekciji.... Svaka cast safetu i njegovom sturcnom stabu... rade dobar posao definitivno jer je evidentan napredak iz utakmice u utakmicu ali mislim da je pogrijesio sto nije dao sansu ovom momku u prijateljskim utakmicama.... Drago mi je cuti da je samo izgubljen za mladu selekciju a ne i za A timgringobih je napisao/la:Nije dobio poziv iz A repke za koju jedino moze igrati jer je mutio sa mladim repkama svaba...rixadu je napisao/la:da li mi neko moze konkretno odgovoriti u par postova sta je sa ovim momkom, sto ne igra za BiH i kakve su sanse da zaigra nekad i buducnosti. Hvala
Poziv iz A i on je ako bude trebalo do Grka tu sa svim papirima...100%
nije los nikako,do Safetove procjene hje..Mi trenutno Saji nemamo sta reci,ide mu dobro 
Sa foruma Eintrachta

Ma Vrancic je za njih Messikastel je napisao/la:On i Dogan su najbolji stoperski tandem u drugoj ligi njemacke,pa vi sad vidite.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.