Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

starmo76
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la starmo76 » 25 dec 2008, 03:53

Tarik14 je napisao/la:Edin Junuzović, ima 22 godine i igra za Amkar Perm u Ruskoj ligi.
zar smo ga vec zaboravili....... heheh

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 25 dec 2008, 04:13

najvise smo zaboravili ADNANA CUSTOVICA.momak je dao vise golova nego svi nasi reprezentativci zajedno,racunajuci i prvenstva.Znam da imamo dosta napadaca ali mislim da bi nam on dobro posluzio u belgiji.Ima opaku desnicu za slobodnjake.Puca izravno u gol munjevito.Zasluzan pobjedi protiv turske i jedan je od najboljih golgetera sa iskustvom sto ima nasa repka.Koliko je vazno iskustvo dokazuje delpiero,beckham.totti,nedved,maldini itd.koji su najstariji u svojim repkama-timovima.Nemojte me pogresno shvatiti...poznam momka licno i znam koliko voli nasu dragu BIH.Cjenim MUZUROVICA koji je jedini uposlio ovog iskusnog napadaca i u kratko vrijeme se uklopio u reprezentaciju.ZNAM ZNAM.......imamo punu evropu napadaca al ne iskusnih kao ADNAN CUSTOVIC-ZABORAVLJEN OD 1992 god od kako je poceo blistavu karijeru....SVAKA CAST CUSTA.....za mene si kralj zaboravljenih fudbalera...joooj ako krenem sa VLADAVICEM------ON mora da igra od pocetka.........i na kraju puno pozdrava za nase drage zaboravljene fudbalere......

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 dec 2008, 00:17

http://www.goal.com/en/news/1686/erediv ... a-interest

Ima li ovaj veze sa Bosnom ili mozda sa 'Ercegovinom?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 27 dec 2008, 00:29

Valencia je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/1686/erediv ... a-interest

Nop

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 27 dec 2008, 00:46

Valencia je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/1686/erediv ... a-interest

Ne, on je cisti srbin ali je prije par mjeseci odigrao prvu utakmicu za reprezentaciju Austrije! To znaci makar jedan igrac kojeg Srbi nisu uspjeli nagovoriti da igra za njih ;)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 27 dec 2008, 00:51

Ma nako i nije nes bog znas sta taj arnautovic solida...Da on valja uzeli bi to srbi sebi i onako im fali golgeter u repki...
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 27 dec 2008, 00:59

hammers je napisao/la:Ma nako i nije nes bog znas sta taj arnautovic solida...Da on valja uzeli bi to srbi sebi i onako im fali golgeter u repki...
Nije vraga..sa 19 godina je standardan u svojim klubu i dao je 7 golova u 11 utakmica! nije to mala stvar...

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 27 dec 2008, 01:06

Cuj 11 tekmi 7 golova ja gledo na wikipedi-ji 26 nastupa 7 golova pise...A i nesvidja mi se nes posebno ta holandska liga,kakva je to liga kad tamo kezman zabije 30 golova bem ti fudbal...

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 27 dec 2008, 01:10

hammers je napisao/la:Cuj 11 tekmi 7 golova ja gledo na wikipedi-ji 26 nastupa 7 golova pise...A i nesvidja mi se nes posebno ta holandska liga,kakva je to liga kad tamo kezman zabije 30 golova bem ti fudbal...
a jesi glup u pm..pa ja sam ti napisao za ovu polusezonu sto je igrao 11 utakmica..a 26 je igrao ukupno, posto je prosle godine naravno isto igrao..upravu si, ta holandska liga nije nizasta..bezze..ja neznam i kako je ronaldo za eindhoven uspjeo dati 30 golova..sve nesto suspektno u pm!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 27 dec 2008, 01:11

CheGuevara je napisao/la:
hammers je napisao/la:Cuj 11 tekmi 7 golova ja gledo na wikipedi-ji 26 nastupa 7 golova pise...A i nesvidja mi se nes posebno ta holandska liga,kakva je to liga kad tamo kezman zabije 30 golova bem ti fudbal...
a jesi glup u pm..pa ja sam ti napisao za ovu polusezonu sto je igrao 11 utakmica..a 26 je igrao ukupno, posto je prosle godine naravno isto igrao..upravu si, ta holandska liga nije nizasta..bezze..ja neznam i kako je ronaldo za eindhoven uspjeo dati 30 golova..sve nesto suspektno u pm!
LoL nemoras odma vrijedati cuj glup :lol: .....

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 27 dec 2008, 01:24

hammers je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
LoL nemoras odma vrijedati cuj glup :lol: .....
Pa prokontaj malo *ebem ga ja..nisu odigrali 26 utakmica za polusezonu..i mani se wikipedije..ako hoces malo bolje informacije sto se tice statistika u sezoni itd...-> http://www.transfermarkt.de ...utipkas igraca i to je to...

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 29 dec 2008, 11:11

Ova tema je mogla biti pravo zanimljiva ali kad sam počeo čitati imena nekakvih bolesnika čija ste imena slučajno našli na netu a oni ne znaju za BiH i ne znaju šutnuti lopte da valja,ova tema mi se tako zgadila ! pa onaj nekakvog Brazilca našao bosanskih korjena :lol:
Mislim,stavite neke realne i normalne igrače za kojima možemo žaliti što ne igraju a ne preseravati sa svakakvim talentima i antitalentima !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 29 dec 2008, 11:23

RođeniMostar je napisao/la:Ova tema je mogla biti pravo zanimljiva ali kad sam počeo čitati imena nekakvih bolesnika čija ste imena slučajno našli na netu a oni ne znaju za BiH i ne znaju šutnuti lopte da valja,ova tema mi se tako zgadila ! pa onaj nekakvog Brazilca našao bosanskih korjena :lol:
Mislim,stavite neke realne i normalne igrače za kojima možemo žaliti što ne igraju a ne preseravati sa svakakvim talentima i antitalentima !
Sto? sta je pogresno na tome da se zovu Eyal Berkovic ili onaj Washington koji je vec igrao za Brazil?? Bas dobre igracina...mogli bi nam biti pojacanja! :)

:roll:

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 18 jan 2009, 15:14

Mislim da bi ovi igraci mogli da igraju za BiH:Denis Pozder(mlad igrac pun potencijala,visok,igra napad,moze igrati i na lijevoj i na desnoj strani,u buducnosti bi trebali obratiti paznju na njega mislim da igra u 2 timu Duisburga), Marko Topic (iskusan igrac koji bi nam sigurno mogao pomoci kad jedan od standrdnih igraca fali evo kao sad Ibisevic, prije je igrao za reprezentaciju ali onda je vjerovatno "puklo" na relaciji on i nsbih,igra u Saturnu) Sead Ramovic (Golman,igrao je godinama u njemackoj,sada igra u norveskoj tacnije u Tromsu i proglasen je za golmanom godine) Asmir Begovic (takodjer golman,mlad i perspektivan,igrac je Portsmoutha ali je trenutno posudjen Yeovil Townu pa bi ubrzo trebao da postane prvi cuvar mreze Portsmoutha),Boubacar Diabang Dialiba (igrac Murcie,trenutno je povrijedjen,godinama je nastupao za Zeljeznicar i ljetos je presao u redove drugoligasa iz Spanije,napadac koji ima jako mnogo prostora za napredak,rodjen je u Senegalu,medjutim ima nase papire) Nathan Ellington (81' godiste,izrazio je zelju da nastupa za nas nacionalni tim,igrac je Watforda medjutim posudjen je Derby County-u,napadac koji bi sasvim sigurno bio od pomoci nasoj reprezentaciji)

Ima tu jos dosta igraca poput Jakupovica,Sarica,Medunjanina al nisam siguran dali oni svi imaju pravo nastupa za reprezentaciju.........
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 jan 2009, 15:55

HARIS XXL je napisao/la:Mislim da bi ovi igraci mogli da igraju za BiH:Denis Pozder(mlad igrac pun potencijala,visok,igra napad,moze igrati i na lijevoj i na desnoj strani,u buducnosti bi trebali obratiti paznju na njega mislim da igra u 2 timu Duisburga), Marko Topic (iskusan igrac koji bi nam sigurno mogao pomoci kad jedan od standrdnih igraca fali evo kao sad Ibisevic, prije je igrao za reprezentaciju ali onda je vjerovatno "puklo" na relaciji on i nsbih,igra u Saturnu) Sead Ramovic (Golman,igrao je godinama u njemackoj,sada igra u norveskoj tacnije u Tromsu i proglasen je za golmanom godine) Asmir Begovic (takodjer golman,mlad i perspektivan,igrac je Portsmoutha ali je trenutno posudjen Yeovil Townu pa bi ubrzo trebao da postane prvi cuvar mreze Portsmoutha),Boubacar Diabang Dialiba (igrac Murcie,trenutno je povrijedjen,godinama je nastupao za Zeljeznicar i ljetos je presao u redove drugoligasa iz Spanije,napadac koji ima jako mnogo prostora za napredak,rodjen je u Senegalu,medjutim ima nase papire) Nathan Ellington (81' godiste,izrazio je zelju da nastupa za nas nacionalni tim,igrac je Watforda medjutim posudjen je Derby County-u,napadac koji bi sasvim sigurno bio od pomoci nasoj reprezentaciji)

Ima tu jos dosta igraca poput Jakupovica,Sarica,Medunjanina al nisam siguran dali oni svi imaju pravo nastupa za reprezentaciju.........

Jakupovic i Medunjanin nemaju pravo da promijenje reprezentaciju! :|

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 18 jan 2009, 16:29

Asmir Begovic je rodjen 20.6.1987.,a vec je igrao za mladu kanadsku reprezentaciju.Znaci ima punu 21 godinu i ja mislim da po pravilima vise nema pravo mijenjati fudbalsko drzavljanstvo,a ako i ima tu se mora nesto brzo,vrlo brzo uraditi,a poznavajuci nas savez cisto sumnjam..........mada momak ima sve predispozicije da bude vrhunski golman

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 18 jan 2009, 19:59

deni_m1312 je napisao/la:Asmir Begovic je rodjen 20.6.1987.,a vec je igrao za mladu kanadsku reprezentaciju.Znaci ima punu 21 godinu i ja mislim da po pravilima vise nema pravo mijenjati fudbalsko drzavljanstvo,a ako i ima tu se mora nesto brzo,vrlo brzo uraditi,a poznavajuci nas savez cisto sumnjam..........mada momak ima sve predispozicije da bude vrhunski golman
Ćiro preko Kranjčara zove Begovića u reprezentaciju

Izbornik naše reprezentacije, Miroslav Ćiro Blažević, boravio je u Zadru na dvoranskom prvenstvu Hrvatske.
Ćiro je kratko razgovarao sa Cicom Kranjčarem, koji mu je na mobitel dao svoga sina Niku, koji nastupa za engleski Portsmouthu.

Čujem da imate golmana za mene tamo u Portsmouthu, nekog Begovića. Nema papire? Imat će ih, slobodno mu reci da si ga ugurao u reprezentaciju, naredio je Blažević Niki Kranjčaru.
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 jan 2009, 20:08

HARIS XXL je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:Asmir Begovic je rodjen 20.6.1987.,a vec je igrao za mladu kanadsku reprezentaciju.Znaci ima punu 21 godinu i ja mislim da po pravilima vise nema pravo mijenjati fudbalsko drzavljanstvo,a ako i ima tu se mora nesto brzo,vrlo brzo uraditi,a poznavajuci nas savez cisto sumnjam..........mada momak ima sve predispozicije da bude vrhunski golman
Ćiro preko Kranjčara zove Begovića u reprezentaciju

Izbornik naše reprezentacije, Miroslav Ćiro Blažević, boravio je u Zadru na dvoranskom prvenstvu Hrvatske.
Ćiro je kratko razgovarao sa Cicom Kranjčarem, koji mu je na mobitel dao svoga sina Niku, koji nastupa za engleski Portsmouthu.

Čujem da imate golmana za mene tamo u Portsmouthu, nekog Begovića. Nema papire? Imat će ih, slobodno mu reci da si ga ugurao u reprezentaciju, naredio je Blažević Niki Kranjčaru.

daj Bože da ga zovne
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 jan 2009, 20:23

Bilo bi lijepo ali sanse su male! :|

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 jan 2009, 21:59

Ja bih takoder volio da vidim opet Nadarevica u timu jel je on glupo i nepotrebno istjeran iz reprezentacije. :|

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”