@volimliverpool. :ugeek:LudLo 2 je napisao/la:I ja mogu poslije 19h ,ajde oko 21/22h da igramo de ti vidi sa svojim a i ja cureds je napisao/la:Hoće li ko sada koju partiju ? :ugeek:
Inače što se tiče sutrašnjeg meča ja mogu iza 19h tako da...
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
FK Pjetlovi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Zaokruzimo na 22 i to je toadnan_nanda je napisao/la:Mangup i ja smo se vec javili na nekoj od proslih stranica, njemu odgovara sutra u 21:45 ja mislim, a meni je svejedno, kad god hocete, eto ako i tebi i villi odgovara tad, onda cemo tad?!miky_hz je napisao/la:David Villa i Mangup nek se jave,i ovaj moj Adnan_Nanda...ako mislimo da igramo
P.S. ja se vec nerviram zbog ovog trazenja i dogovaranja,nece ovo na dobro dok nas ne bude jedno 10 max
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ajde uđite:
Sportsport.ba
ss.ba
Turniri 2 vs 2..
Ima li raspoloženih da igraju?
Sportsport.ba
ss.ba
Turniri 2 vs 2..
Ima li raspoloženih da igraju?
Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 13 feb 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
gdje su drH i Adin_BiH da se dogovorimo za tekmu kad ćemo odigrati nek se jave na pp
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
TuborgGreen
- Kontakt:
ako mala zaboravi valentinovo onda sam i ja slobodan od 8amEl_rooB je napisao/la:ja sam tu sutra od 20:00TuborgGreen je napisao/la:Traze se AmEl_rooB i LBJ MVP za odigravanje sutrasnje utakmice..
aa moj saigracne znam kada njemu odgovara,kolega javi pa da zakazemo termin
Evo ja sam tu sutra nisam siguran mislim da ću sigurno biti oko 23 ili 24TuborgGreen je napisao/la:ako mala zaboravi valentinovo onda sam i ja slobodan od 8amEl_rooB je napisao/la:ja sam tu sutra od 20:00TuborgGreen je napisao/la:Traze se AmEl_rooB i LBJ MVP za odigravanje sutrasnje utakmice..
aa moj saigracne znam kada njemu odgovara,kolega javi pa da zakazemo termin
,ako ne onda tek oko 12..
P.S.Amele kad bi se mi mogli uigrat ja nisam nešto 2 vs 2 bolji sam 1 na 1
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Evo nas kad vam odgovara???muXmania je napisao/la:gdje su drH i Adin_BiH da se dogovorimo za tekmu kad ćemo odigrati nek se jave na pp
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
-
TuborgGreen
- Kontakt:
njube siso javi se kad tebi odgovara sutra..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ko hoce nek udje na sportsport, 2 na 2.. sifra ss.ba
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ako mozemo da se skupimo oko 19h ili ranije 
ek0 i SamoFKS Javite kad hoćete da odigramo utakmicu, najbolji bi bio večernji termin
100% sportski i krajnje opušten potpis
Interista i nestolicious i vi se javnite,jer ja ne znam jesam li dobro poslao poruku,posto sam u njoj dodavao i vasa imena kao sekmasina
Nestrucan sam sa tim PM , pa se javite kako znate da odigramo danas to..
Vecina ce igrati veceras i to u terminu od 21 do 22 sata,tako da ce svima laggati do bola,to je propust u organizaciji ali eto 
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Vidim ja da ce na kraju ovaj turnir dozivjet totalni fijasko 
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
@volimliverpool nebitno je to,moze laggati i zbog velikog broja soba 
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Poslao sam poruku @ecifu i @alenu7 !!!!
-
TuborgGreen
- Kontakt:
mogu i ja oko 19 il ranije..evo LBJ i rob nek se javi mogul oni u to vrijeme?njub je napisao/la:Ako mozemo da se skupimo oko 19h ili ranije
4. liga = grupa smrti ! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.