OI London 2012 - općenito
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - općenito
Nije sve ni do nas, šta ćeš dalje kad hrvatsku zastavu nosi momak iz Zavidovića..
Najmasovnija delegacijaa na OI
koji izadjose ni kamera ih nije mogla sve pohvatati
jbt samo 6 predstavnikaa
jbt samo 6 predstavnikaa
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
rođen je tamo jer je njegov cale u to vrijeme igrao za klub iz zavidovica...roditelji su mu hrvati iz hrvatske...točnije iz sl.brodainacefindecko je napisao/la:Nije sve ni do nas, šta ćeš dalje kad hrvatsku zastavu nosi momak iz Zavidovića..
Zadnja izmjena: dean_, dana/u 28 jul 2012, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovako daharry_90 je napisao/la:Najmasivnija delegacijaa na OIkoji izadjose ni kamera ih nije mogla sve pohvatati
![]()
jbt samo 6 predstavnikaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- inacefindecko
- Kontakt:
da ima sport "Mito i korupcija" i "Nezaposlenost" mi bi bili rekorderi što se tiče broja predstavnika. Zastavu bi nosao Zlatko Lagumdžija!
I u euforiji bi bili dobri!
nije sve u parama eto i Monako nikad nije uzeo medalju 
Thomas Müller - Fußballgott
A u nepotizmu i šaltanju funkcija Špirić kupi i zlato i srebro i broncuinacefindecko je napisao/la:da ima sport "Mito i korupcija" i "Nezaposlenost" mi bi bili rekorderi što se tiče broja predstavnika. Zastavu bi nosao Zlatko Lagumdžija!
NAPRIJED NARODE!
Hrvati 106 takmicara, Srbi 115,... yebem ti rat 1000 godina su nas unazadili od normalnog svijeta. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Lijanović bi prednjačio u sportu ko će više puta reći "ekonomija".Zeman je napisao/la:A u nepotizmu i šaltanju funkcija Špirić kupi i zlato i srebro i broncuinacefindecko je napisao/la:da ima sport "Mito i korupcija" i "Nezaposlenost" mi bi bili rekorderi što se tiče broja predstavnika. Zastavu bi nosao Zlatko Lagumdžija!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Evo ih petero iz Palestine.
Jači smo!
Jači smo!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Nažalost, reis u Prilagođavanju zadnjiNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Lijanović bi prednjačio u sportu ko će više puta reći "ekonomija".Zeman je napisao/la:A u nepotizmu i šaltanju funkcija Špirić kupi i zlato i srebro i broncuinacefindecko je napisao/la:da ima sport "Mito i korupcija" i "Nezaposlenost" mi bi bili rekorderi što se tiče broja predstavnika. Zastavu bi nosao Zlatko Lagumdžija!
http://****.org/2012/07/sport-ogledalo-drustva/" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Hrvati 106 takmicara, Srbi 115,... yebem ti rat 1000 godina su nas unazadili od normalnog svijeta.
voje tekst o tjemu
NAPRIJED NARODE!
Pa Amel je prvak evrope u judou bio prošle godine,ovo godine je razočarao kao branilac titule,već u prvoj borbi ga je pobjedio Šveđanin Martin Pacek.
Ne znam iskreno previše o situaciji u tom sportu,uz pomoć googla našao sam valjda par boljih boraca iz Amelove kategorije,da možemo pratiti,trebali bi da su to
-Tagir Khaibulaev(Rusija)
-Dimitri Peters(Njemačka)
-Lukas Krpalek(Češka Republika)
-Grigori Minaskin(Estonija)
-Irakli Tsirekidze(Gruzija)
-Hugo Pessanha(Brazil)
-Maxim Rakov(Kazahstan)
-Naidan Tuvshinbayar(Mongolia)
-Henk Grol(Holandija)
-Elco van der Geest(Belgija)
-Takamasa Anai(Japan)
-Elkhan Mammadov(Azerjbedžan)
-Ramadan Darwish(Egipat)
Za Mekića piše da je težak tačno 100kg,do sada se obično borio u kategoriji do 100kg,valjda će i sad,ne treba ni druge uzeti za sigurno jer mjenjaju oni kategorije,neki možda uopće nisu na olimpijskim igrama,ali ovo je neki uopćeni okvir ko su eventualni teži protivnici za Amela,sretno.
Ne znam iskreno previše o situaciji u tom sportu,uz pomoć googla našao sam valjda par boljih boraca iz Amelove kategorije,da možemo pratiti,trebali bi da su to
-Tagir Khaibulaev(Rusija)
-Dimitri Peters(Njemačka)
-Lukas Krpalek(Češka Republika)
-Grigori Minaskin(Estonija)
-Irakli Tsirekidze(Gruzija)
-Hugo Pessanha(Brazil)
-Maxim Rakov(Kazahstan)
-Naidan Tuvshinbayar(Mongolia)
-Henk Grol(Holandija)
-Elco van der Geest(Belgija)
-Takamasa Anai(Japan)
-Elkhan Mammadov(Azerjbedžan)
-Ramadan Darwish(Egipat)
Za Mekića piše da je težak tačno 100kg,do sada se obično borio u kategoriji do 100kg,valjda će i sad,ne treba ni druge uzeti za sigurno jer mjenjaju oni kategorije,neki možda uopće nisu na olimpijskim igrama,ali ovo je neki uopćeni okvir ko su eventualni teži protivnici za Amela,sretno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pedofilulegenda reala je napisao/la: Što je slatka ova mala plivačica u našem taboru
Jos sam da vidim gospodina Rogera i da gasim ovo njeSra.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Saint Kitts and Nevis
Nikad nisam cuo za ovu zemlju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nisam čitao do kraja tekst, ali sigurno ne bi bilo 312 predstavnika - ne možeš poslati dvije rukometne ili tri vaterpolo reprezentacije. Također, i u ostalim sportovima imaju ograničenja što se tiče broja takmičara.Zeman je napisao/la: http://****.org/2012/07/sport-ogledalo-drustva/" onclick="window.open(this.href);return false;
voje tekst o tjemu
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 28 jul 2012, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
- inacefindecko
- Kontakt:
Čuj Saudi Arabia, a hadž a fazoni, pa više će ljudi u Mekku doć nego na OI 
Ja mislim da se Odrazio više figurativnoNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nisam čitao do kraja tekst, ali sigurno ne bi bilo 312 predstavnika - ne možeš poslati dvije rukometne ili tri vaterpolo reprezentacije. Također, i u ostalim sportovima imaju ograničenja što se tiče broja takmičara.Zeman je napisao/la: http://****.org/2012/07/sport-ogledalo-drustva/" onclick="window.open(this.href);return false;
voje tekst o tjemu
Kako za Svetu Kitu i Nevistu niste čuli? Ja jedino nisam čuo za onu neku Guam, a 2 sportaša više od nas šalju
NAPRIJED NARODE!
samo mi znamo kako je ovima iz Sirije dok ovako defiluju
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.