Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

el-fighter
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la el-fighter » 20 apr 2009, 21:10

Ovo će biti dobro za Mirčeta. Biti ključni igrač Lyona nije mala stvar. Nadam se da neće kupiti nekog igrača koji igra na Miralemovoj poziciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 apr 2009, 21:27

Ako ne planiraju da Pjanic zamjeni Juninha neka ga posude ili prodaju, steta za onakav talenat da utakmicu gleda sa klupe... :geek:
100% sportski i krajnje opušten potpis

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 20 apr 2009, 21:30

amerosm je napisao/la:Ma ljudi nista se nebrinite Puel leti 1000000000000 % nakon ove sezone. Ispali u LP, ispali iz kupa u prevenstvu ih samo cudo moze dovesti do titule, i kao rezultat toga Puel dobije otkaz, Juninho ode u penziju i igra se baira na nasem dragulju.
Jest samo da dođe pravi trener koji će ga forsirati, i znati iskoristiti njegov talenat.
SAMO ŽELJO

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 24 apr 2009, 22:28

izvjestaj nakon gledane utakmice lyon-psg..

bezze utakmica, lyon igra kloc fudbal, samo duge lopte..naseg miralema nikako ured ne pronalaze samo igraju preko lijeve strane..

miralem ipak odigro solidno, pogotovo kad je rijec o odbrambenoj strani, super uzimo lopte, presjeko koju..etoo

u 2. poluvremenu jedno extra dodavanje miralema, ali KLOC nedaje sam pred golmanom..

eto toliko od mene;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2009, 22:36

Pa bolji su treneri ove nase Saban lige nego onaj Puel. Vadi Pjanica od kojeg su krenule dvije opasne situacije po gol PSG-a, imao je i Benzema stativu nakon njegovog izlaska. Onaj Juninho boze sacuvaj, za mene je medju najprecjenjenijim igracima. Samo hoda nista ne radi. Sjecam se jedne scene u 55. minuti. Pjanic ima loptu i ulazi s desne strane u sredinu napadaju ga trojica igraca PSG-a i logicno uzimaju mu loptu, a Juninho pored stoji i hoda kao maneken i nista ne poduzima. Sreca pa je Cris spasio tu situaciju inace bi on bio kriv za moguci gol PSG-a. Benzema ne zna dvije dodati kako treba, imao jednu odlicnu sezonu i malo se ufurao. Pa yebote mi bi forumasi onaj Lyon bolje vodili nego onaj kloc Puel.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 24 apr 2009, 22:57

Ja ne znam sta cekaju ovi u Lyonu i sto ne nogiraju ovog "trenera",ostace bez i jedne titule u ovoj sezoni,majko mila onog "igraca" sa brojem 28 u Lyonu,lik toliko mulja sa loptom,treba mu 100 godina da se oslobodi lopte,a o njegovoj "brzini" da i ne "govorim",Juninho-njegovo je proslo,ostali mu samo slobodnjaci,tipicni Brazilac,kada je standardan u nekoj ekipi i zna da ima zagarantovano mjesto-nema onda ni trcanja,samo ceka da mu neko da loptu,a hoce i je on nekome dodati to je vec druga prica,Benzema kao i vecina Lyonovih igraca,sebican do bola.....ukratko,izgleda da vecina ovih Lyonovih igraca vise ne ferma trenera ni 1% i boli ih briga sta im je on rekao prije tekme,kako da igraju i slicno,skoro svako da igra za sebe i sve se svodi na individualne pokusaje....bljak

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 24 apr 2009, 23:08

na kraju sezone lyon gradi stadion (oko 300 miliona troskova), te sumnjam da ce bacati pare na neke transfere...
to znaci da bi sledeca sezona mogla biti miralemova..
I Love this game !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2009, 23:17

A vala ruku na srce ni Pjana ne pruza nikakve igre.Tanko da tanje nemoze biti.Realno gledajuci u bilo kojem normalnom klubu nasijedio bi se on na klupi posteno. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 apr 2009, 23:21

jbg vidi se da nema utakmica u nogama, to je osnovni problem.
Ne treba zaboraviti ni povredu, pauza nije bila mala, a slabo je dobijao šansu za igru.
Nerealno je očekivati da sad zaigra, da razvaljuje prvom prilikom.
Da može pokazao je u Metzu, samo više utakmica u kontinuitetu i to je to.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 24 apr 2009, 23:24

a kako se moze dokazati kad sjedi na klupi??? nema prilike za to?? a doduse i ostali igraci slabo igraju tako da i pjanic se utapa sa njima...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2009, 23:28

VanBasten je napisao/la:jbg vidi se da nema utakmica u nogama, to je osnovni problem.
Ne treba zaboraviti ni povredu, pauza nije bila mala, a slabo je dobijao šansu za igru.
Nerealno je očekivati da sad zaigra, da razvaljuje prvom prilikom.
Da može pokazao je u Metzu, samo više utakmica u kontinuitetu i to je to.
Metz je fakticki vec u jesnjoj sezoni poceo spremati kofere za drugu ligu.
Igrac od 7 miliona eura mora kudikamo prijeda iskoristi sansu.
Problem je sto i on nekako sve olako shvata.Mlad jeste ali vec bi sad morao da shvati ako on nece ima ko hoce da iskoristi svoju sansu.
Njemu ce prije posudba da bude nego sto ce zamijeniti juninja :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 apr 2009, 23:33

E pa sad, vidjet ćemo, nemoj žuriti sa zaključcima.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2009, 00:14

Ma naravno da ne treba zuriti sa zakljuccima.
Ali je cinjenica da umijesto da napreduje on nazaduje u igri.Kad god dobijje priliku sve losije i losije odigra.
Za 7-8 miliona eura ima mnogo igraca koji ce vise da pruzi nego on.I sasvim se uklapa u sivilo ne tako loseg tima ali imaju trenera koji je definitivno upropastio eru Liona.Ovakvim igrama i kup uefa mogu da profulaju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 25 apr 2009, 01:10

pjanic bar za mene slabo odigro.....osim one prosljeđene lopte za onog kloca sto je fulio nista tanko .....u nekoliko slucajeva vidjelo se da ima tremu al bice on dobar igrac vazno je da dobiva sansu i sve ce doci na svoje jer niko nemoze reci da nema tehniku da nema dodavanje (pass igru)vazno je trenutno da stece iskustvo pa kad se on jos malo opusti bice uzivancija gledat tog momka kako igra

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 apr 2009, 01:19

fast033 je napisao/la:pjanic bar za mene slabo odigro.....osim one prosljeđene lopte za onog kloca sto je fulio nista tanko .....u nekoliko slucajeva vidjelo se da ima tremu al bice on dobar igrac vazno je da dobiva sansu i sve ce doci na svoje jer niko nemoze reci da nema tehniku da nema dodavanje (pass igru)vazno je trenutno da stece iskustvo pa kad se on jos malo opusti bice uzivancija gledat tog momka kako igra

Pjanic je odlicno odigrao,stvar sto nije dobio nijednu loptu od dede juninha i ostalih sebicnih govana koji igraju sami za sebe svi glume neke igracine a nijedan se nezna s loptom sastaviti da nemaju onog golmana za opstanak bi se borili,fuj fuj fuj,dok se trener nepromjeni,tesko Lyon-u

Gledao sam na sport klubu utakmicu i kad je komentator rekao da je Pjanic prvi zreo za izmjene nisam mogao da povjerujem,da li ljudi imaju oci ili uopste negledaju utakmciu i nevide neke stvari!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 apr 2009, 08:48

jos je on mlad docekace on svoju sansu samo je treba iskoristiti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 25 apr 2009, 11:11

imao je dvije pozicije za šut glavom, jednom je promašio loptu, jednom traljavo šutirao, izgubio je 3 ili 4 lopte na brzanje i nesigurnost, odsječena je bila desna strana gdje je igrao sve po lijevoj išlo, kad bi mu neko prišao dobro bi kombinovao, izbacio je nekog lika u 100 % šansu sjajnim pasom ali ništa nije bilo, bio je željan igre i rastrčan, vraćao se i oduzimao lopte.

ali ne bih rekao da se neko istakao u Lyonu, očajno igraju...

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 25 apr 2009, 11:37

Sve u svemu Boji je od svi njihovih ofanzivni igraca! Benzema ko da je bog hoce sam kroz 3 igraca.
A pjanic je klasa od igraca, treba se malo oslobodit na dribling jer je tu njegova igra. Izbacit igraca i to, I sutat treba malo vise.
Sve u svemu bar se ne kurci i dribla kroz troicu i levati se ko majmun i glumi kao oni ostali u Lyonu.
A to ko kaeze da Pjanic nezna fudbal igrat? Treba kod ocnog malo otic il prestat fudbal gledat
Manijak do smrti....

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 apr 2009, 11:53

ja nisam gledao utakmicu sinoc, pa necu nista pametovati, ali sportsport.ba i pojedinci kazu da je dobro odigrao, a ostali kazu da nije...kome vjerovati :?: :mrgreen:
Meni je drago sto je on odigrao do 74. minute a ne od 74.minute kao u proslim utakmicama, samo nek tako ostane 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 apr 2009, 11:59

mi smo svi subjektivni sto se tice nasih igraca,ali treba priznati pjanic je sinoc imao jedno dodavanje,a sve ostalo je bilo solidno,a covjek ima 18 godina,pa nije cesc da razvaljuje sa 18,a imao je jednu dobru priliku za dodavanje kada je ulazio u sredinu i to je lose uradio,lopta bila prekratka,juninho ljudi ne moze vise,a miralem nikako ne moze biti lijevi ili desni vezni on samo moze biti klasicna desetka,paker covjek koji da zadnji pas i gotovo,ma benzema ce otici sigurno jer zasluzjuje da igra u boljem klubu ,mada se poceo pravo metiljati,a clerc ne moze bazen pogoditi,i kazu bayern zainteresovan za njega,pa odmah bi prestao navijati za rekordmaister,a covjek sa brojem 27,mislim da nije 28,munier, covjek je jedan od najtalentovanijih igraca francuske,tako su govorili i za benzemu pa ce sad u nekog evropskog giganta,samo da ne zavrsi kao ben arfa...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.