Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Čitam na htv-u popis igrača za Kazastan na teletekstu obavijest i 8.10. igraju u RIJECI , ali s KATROM prijateljsku utakmicu ne možeš vijerovat!
Šta je ovo?
Šta je ovo?
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Engleska ce dati Ukraincima 3 boda i tako se osvetiti Hrvatima za ono izbacivanje ! Jer sa 3 boda Ukraina je druga 

Evo i ovaj, ljudi nema davanja u danasnjem ozbiljnom fudbalu. Ako Capello izvede rezervni tim, ne znaci da ce pustiti Ukrajincima.OTNYS_YNWA je napisao/la:Engleska ce dati Ukraincima 3 boda i tako se osvetiti Hrvatima za ono izbacivanje ! Jer sa 3 boda Ukraina je druga
- alan_kardec
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Evo i ovaj, ljudi nema davanja u danasnjem ozbiljnom fudbalu. Ako Capello izvede rezervni tim, ne znaci da ce pustiti Ukrajincima.OTNYS_YNWA je napisao/la:Engleska ce dati Ukraincima 3 boda i tako se osvetiti Hrvatima za ono izbacivanje ! Jer sa 3 boda Ukraina je druga
Pa normalno da "ne znači".Englezi naravno nikad ni neće otvoreno reći da su "pustili" Ukrajincima,ali onaj šamar na Wembleyu Englezi hoće da vrate sa kamatom.Što se mene tiče ja ću odigrati keca na toj utakmici u Kievu.I ako padnem ne bi mi bilo ni prvi ni posljednji put.

U slučaju pobjede protiv Engleza,Ukrajinci će imati isti broj bodova kao i Hrvati,ali će Ukrajinci biti drugi zbog bolje gol razlike.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Mišljenja sam da će Ukrajina pobijedit u toj utakmici. Ako Englezi puste ja im ne bih ništa zamjerio jer naši su prije 2 godine mogli odigrati neriješeno
- alan_kardec
- Kontakt:
Hrvati su prije dvije godine na neki način napravili uslugu Englezima izbacivši ih,jer pod vodstvom zbunjenog Meklarena,Englezi bi se na Euru još gore proveli.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja bi im zamjerio jer bi to značilo da ne igraju za nogomet nego iz osvete.Onda ne bi bili ništa bolji od Orašja koje kupuje i prodaje utakmice. Zbog čega smo morali igrat nerješeno ? Ko je to engleska da je druga reprezentacija šalje na prvenstvo,ako ga ne mogu sami izborit onda nisu ni zaslužili da budu na njemu.**** se da su nogometna velesila ( i jesu,ne kažem ),al što nas niste dobili prije 2 godine pa vi išli umjesto Rusije. I sada ispada da smo mi krivci što nismo igrali niti za jednu reprezentaciju osim svoju.šb fanatik je napisao/la:Mišljenja sam da će Ukrajina pobijedit u toj utakmici. Ako Englezi puste ja im ne bih ništa zamjerio jer naši su prije 2 godine mogli odigrati neriješeno
Mi smo prije 2 godine otišli na Wembley igrat nogomet,a ne radi Engleske ili Rusije, i mi smo svoj posao odradili pošteno,sada ostaje vidit hoće li i engleska postupit isto ili će past u očima svakom normalnom navijaču.
-
- Kontakt:
Iskreno, mislim da Hrvati nisu ni zaslužili da idu u baraž.
Iako bi bilo mnogo lakše igrati u baražu sa Hrvatskom, jer je Ukrajina teži protivnik.
Sve u svemu ko god prođe meni svejedno.
Iako bi bilo mnogo lakše igrati u baražu sa Hrvatskom, jer je Ukrajina teži protivnik.
Nema Dudua-da Silve,nema Modrića bogami loše zamjena je Jelavić ,vidjet ćemo kako će to izgledat prijateljsku igraju u četvrtak s Katrom ,ali bogami Kazastan ih čeka,a i klupa 'siromašna'.
Sretno komšijama.
Sretno komšijama.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
- Kontakt:
Kada se malo pogledaju rezultati ove skupine jasno je da Hrvatska nije dobila nijednu ozbiljnu utakmicu u skupini( Engleska 1-4,1-5, i Ukrajina 0-0,2-2). Pa je sasvim jasno da nisu zaslužili ići na SP
Kako ti znas s' kim bi bilo lakse igrati, a s' kim teze!? S' kim god Bih bude igrala(recimo) od ova 2 protivnika, sanse su 50-50 %...amarildobule je napisao/la:Iskreno, mislim da Hrvati nisu ni zaslužili da idu u baraž.

P.S. Srbin sam, dakle nisam ni na jednoj strani, ali stvari pokusavam sagledati realno...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
šb fanatik je napisao/la:Kada se malo pogledaju rezultati ove skupine jasno je da Hrvatska nije dobila nijednu ozbiljnu utakmicu u skupini( Engleska 1-4,1-5, i Ukrajina 0-0,2-2). Pa je sasvim jasno da nisu zaslužili ići na SP
naprijed ukrajina DABOGDA NIKAD NEPROŠLI
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Recimo samo da reprezentacija Srbije još nikada nije pobjedila neku veliku ekipu u zadnjih 15 godina kvalifikacija pa su opet dosta često bili sudionici velikih natjecanja.
Hrvatskoj se ovo dogodilo po prvi put, vidjet ćemo kako će odigrat Ukrajinci sutra, ako pobjede i zaslužili su baraž, ako ne, onda su to vatreni.
Hrvatskoj se ovo dogodilo po prvi put, vidjet ćemo kako će odigrat Ukrajinci sutra, ako pobjede i zaslužili su baraž, ako ne, onda su to vatreni.
hrvati JEDVA dobili nogometnog giganta Qatara u Rijeci, a neki popljuvali ciru kad smo mi dobili oman u cannesu 

-
- Kontakt:
ajde sada da mi neko ovdje ali iskreno i objektivno kaze kakav je reprezentacija ukrajine? mogu li oni pobijediti engleze. ja sam siguran da mogu ali eto trazim misljenje onih koji prate hrvatsku repku.
hvala
hvala
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Bilo bi dobro da u barazu izvucemo Hrvatsku,iz jednostavnog razloga jer bi protiv njih imali velike sanse! Imamo bolje igrace i u boljoj smo formi...Hrvati su jedva pobjedili veceras Katar,koji je beze ekipa...
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Valjda koji prate Englesku repku.džakailibu je napisao/la:ajde sada da mi neko ovdje ali iskreno i objektivno kaze kakav je reprezentacija ukrajine? mogu li oni pobijediti engleze. ja sam siguran da mogu ali eto trazim misljenje onih koji prate hrvatsku repku.
hvala

Šanse ne postoje, Englezi pobjeđuju!
ja mislima da je u londonu bilo do terena a ne do hrvata...
Ja imam osjecja da ce Ukrajina proci. Englezi imaju veoma jednostavnu racunicu i koja se sastoji od dva dijela. Prvi dio je da puste Ukrajinu da dobije tu utakmicu (nisu oni zaboravili ponizvanje na Wembley-u i poslje toga u Hrvatskim medijima), a oni nek okace macku o rep pricu da su Englezi pozvali najaci sastav, Capello samo kaze igrajte s 50 % snage iz klubova smo dobili naradjenje da Vas puno ne forsiramo jer je sve rijeseno i tako na kulturan nacin prepuste pobjedu Ukrajini. Drugi scenarij je sljedeci da bi u slucaju da Hrvatska prodje bili nosioci u barazu i dobili bi jednu selekciju koja je po FIFA listi slabija od njih i postoji mogucnost da odu na SP, a tamo mogu Englezima vise zagorcati zivot nego Ukrajinici koji ne bih bili nosioci u barazu, i znaci prolazom Ukrajine rijesavaju jedne ekipe koja moze po njih biti veoma kobna (jer sam ubjedjen da Hrvati mogu odigrati kvalitetnije nego Ukrajinici na SP-u). A isti je slucaj i s Spanijom ako mi ne daj Boze kiksamo u Estoniji, bolje BiH nego Turska, jer smo vidjeli kad njih krene sreca da im tesko iko i sta moze.
Zakljucak: Jednostavno velike ekipe se vec u kvalifikacijama rijesavaju ekipa koje po njih mogu na SP-u biti opasnost. Englezima je veca opasnost Hrvatska (jer imaju iskustva na istim) nego Ukrajina koja je dosad odigrala samo jedno i srecom dosla do 1/4 zahvaljujuci zdrijebu.
Zakljucak: Jednostavno velike ekipe se vec u kvalifikacijama rijesavaju ekipa koje po njih mogu na SP-u biti opasnost. Englezima je veca opasnost Hrvatska (jer imaju iskustva na istim) nego Ukrajina koja je dosad odigrala samo jedno i srecom dosla do 1/4 zahvaljujuci zdrijebu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Ti komotno možeš u Bollywood.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.