Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ajde ako ima neko da je na pretplati u mtelu nek objasni kako se provjerava stanje preostalih minuta za razgovor, poruka itd. juče sam uzeo na pretplatu xperiu x10 mini pro, ukucam *100#, ali mi izbaci da imam 41 pfening na računu, nigdje minuta, nigdje mb... 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
ništa.
piše neispravan MMI kod.
piše neispravan MMI kod.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
probaj *123# ako ne, onda zovi informacije, jer ti nije nešto u redu......alan_kardec je napisao/la:ništa.
piše neispravan MMI kod.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ovaj mtel mobilni internet je bezveze
neku noc skidam fb za android,4 Mb ,skidalo sahat vremna
neku noc skidam fb za android,4 Mb ,skidalo sahat vremna
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:probaj *123# ako ne, onda zovi informacije, jer ti nije nešto u redu......alan_kardec je napisao/la:ništa.
piše neispravan MMI kod.
ništa, izbaci mi stanje na računu 0.74.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Donnie Darko
- Kontakt:
kontam kupovat telEfon, a gdje cu drugo pitat nego ovdje na forumu. koji je najbolji telefon do 200KM? 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Odes na Pik i nadjes kategoriju mobitele, uneses do 200 KM, svoj kanton, i pogledas sta ima... Svi mobiteli su tu negdje, samo ti najbolje znas sta hoces, tipke, touch, kamera, memorija, velicina, itd. SretnoDonnie Darko je napisao/la:kontam kupovat telEfon, a gdje cu drugo pitat nego ovdje na forumu. koji je najbolji telefon do 200KM?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ajde majstori tehnologije pomozite mi. Po prvi put uzimam ove nove telefone, i ne znam sta cu !?
Do sada sam imao one obice, bez interneta i svih drugi inovacija.
Koliko sam skontao samsung galaxy s2 je vrlo popularan, sto znaci da je i dobar jel tako ? Isto tako HTC Amaze 4G je tu negdje, a oba mi se svidjaju.
Koji je bolji ?
Do sada sam imao one obice, bez interneta i svih drugi inovacija.
Koliko sam skontao samsung galaxy s2 je vrlo popularan, sto znaci da je i dobar jel tako ? Isto tako HTC Amaze 4G je tu negdje, a oba mi se svidjaju.
Koji je bolji ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
htc amaze je lijep telefon, al je dostupan samo za americko trziste, sgs2 je odlican takodjer telefon, nemoj da te iznenadi trajanje baterije od jedan dan, i ako se neces baviti instaliranjem custom modova, mjenjanjem kernela i sl. nemoj uzimati telefon s androidom, no ako te to interesuje, onda idi na android, preporucio bih ti da ides na wp7, neki dan su rekli da vec broji preko 70 hiljada aplikacija, sto je odlicno za mladu platformu medju ovakvom konkurencijom, nokia Lumia (ili ti qrva na spanskom) 710, 800, su telefoni koje ti preporucujem od wp7, bar te bih ja izabrao kad bih isao na wp7 os, pa onda imas nokiu N9 sa zanimljivim korisnickim interfejsom (pogledaj na YT )
a iPhone je svoja prica, jednostavan, fluidan, s dosta aplikacija os, al skup
uskoro je izaci nokia 808 pureview, skupljam pare vec za njega
neki sony ericsson xperia da nije cijeli na dodir već i da ima tastaturu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ima li igdje c905 nov uzet, a da nije na ebayu ili **** ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- moustapha
- Kontakt:
Apsolutno pogresno. Jedina stvar koju bi trebao uraditi kada kupi SGS2 jeste da uradi update na ICS i imace prejak telefon sa velikim izborom aplikacija.QUARESMA 18<<< je napisao/la:htc amaze je lijep telefon, al je dostupan samo za americko trziste, sgs2 je odlican takodjer telefon, nemoj da te iznenadi trajanje baterije od jedan dan, i ako se neces baviti instaliranjem custom modova, mjenjanjem kernela i sl. nemoj uzimati telefon s androidom, no ako te to interesuje, onda idi na android, preporucio bih ti da ides na wp7, neki dan su rekli da vec broji preko 70 hiljada aplikacija, sto je odlicno za mladu platformu medju ovakvom konkurencijom, nokia Lumia (ili ti qrva na spanskom) 710, 800, su telefoni koje ti preporucujem od wp7, bar te bih ja izabrao kad bih isao na wp7 os, pa onda imas nokiu N9 sa zanimljivim korisnickim interfejsom (pogledaj na YT )
#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da, i opet kazu da je ispod ocekivanja ovaj ICS, drugim rijecima receno, prica se da je ovo neka kao beta verzija, samsung fejla zestoko
a i to je opensors (s ou rce cenzurisan) OS, glupo je drzati ga na stock romu te nista ne dirati
a i to je opensors (s ou rce cenzurisan) OS, glupo je drzati ga na stock romu te nista ne dirati
Napokon uzeo ovaj SE WT19i.. samo me interesuje sad, posto mi je kuci wireles.. ii koji djavo mi treba da se spojim preko wi-fi.. hvala 
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- moustapha
- Kontakt:
Zavisi od regije do regije, nedgdje je to finalna verzija, ali sustina je da je samsung prije svih izbacio ICS update na starije modele. Licno sam instaliro na jednom uredjaju ICS i ocjena je da je telefon poslije toga bio vise nego odlican. Drugim rijecima sexipilan.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da, i opet kazu da je ispod ocekivanja ovaj ICS, drugim rijecima receno, prica se da je ovo neka kao beta verzija, samsung fejla zestoko
Nije mi jasno zasto je glupo koristiti Android telefon bez da se testiraju razni ROM-ovi. To je uostalom samo navika naprednijih korisnika, a znamo da je mnogo vise onih koji samo zele koristiti telefon bez da se previse zamaraju samim ROM-ovima.
Uostalom, i Symbian je open, pa ipak ne tvrdis da je glupo koristiti ga ako ne zelimo testirati razne ROM-ove.
Znaci kada ljudima savjetujes da Android nije dobar ili nesto slicno, onda moras navesti da si ti ustvari fan Nokie i svih njenih proizvoda. Dakle, ne kazem ja da Symbian i WP nisu dobri, ali nude daleko manje mogucnosti u poredjenju sa iOS-om i Androidom. Da nije tako, ne bi ih ljudi toliko ni kupovali.
#divovi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jel nov il polovan ? i koliko si ga tioPla ?adis.p je napisao/la:Napokon uzeo ovaj SE WT19i.. samo me interesuje sad, posto mi je kuci wireles.. ii koji djavo mi treba da se spojim preko wi-fi.. hvala
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Uzeo u telecomu preko svojih ljudiPapastathopoulos je napisao/la:jel nov il polovan ? i koliko si ga tioPla ?adis.p je napisao/la:Napokon uzeo ovaj SE WT19i.. samo me interesuje sad, posto mi je kuci wireles.. ii koji djavo mi treba da se spojim preko wi-fi.. hvala
- Papastathopoulos
- Kontakt:
cek ba, jel to ovaj ? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_l ... n-4111.php" onclick="window.open(this.href);return false;adis.p je napisao/la:Uzeo u telecomu preko svojih ljudiPapastathopoulos je napisao/la:jel nov il polovan ? i koliko si ga tioPla ?adis.p je napisao/la:Napokon uzeo ovaj SE WT19i.. samo me interesuje sad, posto mi je kuci wireles.. ii koji djavo mi treba da se spojim preko wi-fi.. hvala![]()
na mega100 paket za 90 kermi
ako je to taj, nemoguce da je 90 maraka jbg ti
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
To je taj.. ako ne vjerujes, evo udji ovdje na cjenovnik, pa vidi koliko je preko mega100 na 12 mjeseci
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... c6aaf.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... c6aaf.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Goalgetter i 13 gostiju.