Šta da ti kažem,a što e znaš ? Lik je nabrijana budalalosmi je napisao/la:Pa igrali ste protiv Levantea.Sta ste od njih ocekivali, da ce se mozda nadigravati sa vama?*p!p!t@* je napisao/la:Da Di Maria je isfolirao,al' pogledajte koliko je sličnih valjanja bilo od strane Levanteovih igrača u prvom poluvremenu,išli ljudi na to da što više ispresjecaju igru...Njima je i bod ko kuca.Dobro,ponasanje Di Marie je vec vidjeno i od nas, ali ono guranje Pepea je stvarno bezobrazno.Tako ne bi trebalo da se ponasa igrac, koji nosi dres Real Madrida.Razumljivo mi je da ga velicate u utakmici sa Barcelonom, ali ne mogu da verujem da vam ne smeta, da se ovako ponasa vas igrac.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa nije djabe Barca nudila ovce i novce za Pepea ... 
jes' nudila Messija,Iniestu i jos jednog igraca po izboru Realove uprave.Ne budali pa taj u Barci ne bi mogao ni vodonosa biti.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pa nije djabe Barca nudila ovce i novce za Pepea ...
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Košarkaši Barcelone drugi su finalisti Super kupa Španije nakon što su večeras u košarkaškom El Clasicu savladali Real iz Madrida 74:70.
i u kosarci vas deremo
i u kosarci vas deremo
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nista novo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Košarkaši Barcelone drugi su finalisti Super kupa Španije nakon što su večeras u košarkaškom El Clasicu savladali Real iz Madrida 74:70.
i u kosarci vas deremo
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma pobjedivali smo ih i po 30 razlikeDonnie Darko je napisao/la:Nista novo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Košarkaši Barcelone drugi su finalisti Super kupa Španije nakon što su večeras u košarkaškom El Clasicu savladali Real iz Madrida 74:70.
i u kosarci vas deremo
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma pobjedivali smo ih i po 30 razlikeDonnie Darko je napisao/la:Nista novo.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Košarkaši Barcelone drugi su finalisti Super kupa Španije nakon što su večeras u košarkaškom El Clasicu savladali Real iz Madrida 74:70.
i u kosarci vas deremo
Ma frankovci nisu vrijedni paznje. Oni su talašika - teze prolazimo sa talijanskim timovima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
jes murinjo organizov'o madridsku cimburijadu 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ima on receptT-MAC je napisao/la:jes murinjo organizov'o madridsku cimburijadu
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Murinjo dobio dvije utakmice suspenzije u Super kupu za prst u oko Titi...smjesno
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
I meni bilo ja sam plakao od smijeha kad sam čuoZELJO DO GROBA je napisao/la:Murinjo dobio dvije utakmice suspenzije u Super kupu za prst u oko Titi...smjesno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Inace taj neki Alonso sto je odredio kazne prosle godine zahtjevao da se Guardioli zabrani 2-5 godina voditi neki klub u SpanijiZELJO DO GROBA je napisao/la:Murinjo dobio dvije utakmice suspenzije u Super kupu za prst u oko Titi...smjesno
Villartoooooooooooooo!!!
Don't hate what you don't understand.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
''Nogomet je pun emocija, a katkad i provokacija. Neki put reagiraš, neki put ne. Ali u konkretnom slučaju smo bili isprovocirani. Da, možda sam postupio pogrešno, ali bila je to prirodna reakcija'', kazao je Mourinho.
ovaj Murinho je neprikosnoveni je.bac
ovaj Murinho je neprikosnoveni je.bac
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ko god je finale superkupa gledao na canal+ espana mogao je vidjeti kako je pogotovu u prvoj utakmici Vilanova provocirao Karanku i Chenda na klupi Madrida,ne kažem da je u redu udariti čovjeka u oko ali ovdje se snebivate i čudite ko da ga je Mourinho na qurac nabio,sama kazna saveza Mou 2 utakmice Vilanova jedna utakmica govori da je tu svašta bilo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ljudi kao Murinjo se u nasim narodima zovu palikuce!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
na neki otkačen način si u pravu on zna kako zapaliti atmosferu na svom stadionu [youtube][/youtube]DANTES je napisao/la:Ljudi kao Murinjo se u nasim narodima zovu palikuce!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja kao simpatizer Barse cu vas pitati ovo: ''Ne cini li se vama bez obzira za koga navijali i volili, da ove nove, tj ove aktuelne generacije Barse, imaju veliku dozu podlosti, ljigavosti, arogancije i prepotencije (dobro ovo 2 zadnje s obzirom na rezultate i razumijem)? Tu prije svega mislim na Pikea, Pedra, Busketsa, Valdesa, Dani Alves, Gvardiolu, onda Navara, Rubija, Paskvala i dr, pa cak i Mesija u zadnje vrijeme. Da li se ja varam?''
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja kao neutralac jer ne volim niti jedne niti druge cu ti reci kao fanu Barcelone da grijesisDANTES je napisao/la:Ja kao simpatizer Barse cu vas pitati ovo: ''Ne cini li se vama bez obzira za koga navijali i volili, da ove nove, tj ove aktuelne generacije Barse, imaju veliku dozu podlosti, ljigavosti, arogancije i prepotencije (dobro ovo 2 zadnje s obzirom na rezultate i razumijem)? Tu prije svega mislim na Pikea, Pedra, Busketsa, Valdesa, Dani Alves, Gvardiolu, onda Navara, Rubija, Paskvala i dr, pa cak i Mesija u zadnje vrijeme. Da li se ja varam?''
Naravno da ti svi traze dlaku u jajetu kada redom sve napucavas.Kada citavom svijetu "dohakaš" a oni sta god pokusali poduzeti ne mogu to promjeniti osim na neki nacin blatiti te iste majstore najbolje igre.
Igraci Barcelone su meni licno bas suprotnost tome navedenom.Skromni i ponizni momci koji vrijedno rade i prate samo sebe i svoj napredak.
Upravo zato i jesu najbolji !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Ne mislim samo na fudbalere vec na sve igrace sportske porodice. Kosarkase prije svega. Mada u pravu si ti. Ja ih simpatisem, ali malo su mi dosadili
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako si neutralan onda ovo nije tema za tebeReuf je napisao/la:Ja kao neutralac jer ne volim niti jedne niti druge cu ti reci kao fanu Barcelone da grijesisDANTES je napisao/la:Ja kao simpatizer Barse cu vas pitati ovo: ''Ne cini li se vama bez obzira za koga navijali i volili, da ove nove, tj ove aktuelne generacije Barse, imaju veliku dozu podlosti, ljigavosti, arogancije i prepotencije (dobro ovo 2 zadnje s obzirom na rezultate i razumijem)? Tu prije svega mislim na Pikea, Pedra, Busketsa, Valdesa, Dani Alves, Gvardiolu, onda Navara, Rubija, Paskvala i dr, pa cak i Mesija u zadnje vrijeme. Da li se ja varam?''
Naravno da ti svi traze dlaku u jajetu kada redom sve napucavas.Kada citavom svijetu "dohakaš" a oni sta god pokusali poduzeti ne mogu to promjeniti osim na neki nacin blatiti te iste majstore najbolje igre.
Igraci Barcelone su meni licno bas suprotnost tome navedenom.Skromni i ponizni momci koji vrijedno rade i prate samo sebe i svoj napredak.
Upravo zato i jesu najbolji !
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Nešta nije jasno tu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.