BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Evo malo u danskoj naše omldaine:
-Denis Dedović (18) Alborg
-Ivedin Sarajčić (18) Midtjylland napad -igrao već za mladu Danske U18
-Sanel Kapidžić (19) Arhus napad
-Kenan Jugo (19) Nordsjeland sredina
-Nihad Islamović (17) Horsens odbrana
-Azer Busulađić (17) Vejle sredina
-Sedin Alić (19) Sonderiske sredina
-Kenan Zubanović (19) Sonderiske odbrana
-Kenan Hajdarević (19) Frederica napad
-Arman Mehaković (21) Herfloge napad
-Denis Dedović (18) Alborg
-Ivedin Sarajčić (18) Midtjylland napad -igrao već za mladu Danske U18
-Sanel Kapidžić (19) Arhus napad
-Kenan Jugo (19) Nordsjeland sredina
-Nihad Islamović (17) Horsens odbrana
-Azer Busulađić (17) Vejle sredina
-Sedin Alić (19) Sonderiske sredina
-Kenan Zubanović (19) Sonderiske odbrana
-Kenan Hajdarević (19) Frederica napad
-Arman Mehaković (21) Herfloge napad
SAMO ŽELJO
Ne sumljam da je Janjic dobar igrac medutim igra za jedan tim koji hoce da ispadne iz Bundeslige.el-fighter je napisao/la:Zlatko Janjić ( Arminia Bielefeld ) napadač
Dobar igrač.

pazi ove masine
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=17693
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=17693
Iskreno se nadam da ga necemo "izgubiti".delija je napisao/la:pazi ove masine
http://www.****/tekst.aspx?id=17693

Nadam se da ovi uspjesi Dzeke, Misimovica, Ibisevica, Salihovica i naravno nase repke ce ubjediti sve nase mlade talentovane dijasporce da nastupati za BiH repku se moze izplatiti i za njihovu karijeru.
Pa da vise nema slucajeva kao Jakupovic i Medjunanin iako su oni vise ili manje 'propali' kao igraci odkad su odbili da nastupaju za nasu repku.
Vjerovatno je ih Bog kaznio
Pa da vise nema slucajeva kao Jakupovic i Medjunanin iako su oni vise ili manje 'propali' kao igraci odkad su odbili da nastupaju za nasu repku.
Vjerovatno je ih Bog kaznio

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Novinar : Je li bilo interesovanja od njemačkog saveza?
Anel Vilic : U Njemačkoj je to tako da prvo igrate za reprezentaciju pokrajine iz koje je vaš kub, a poslije bi bilu u konkurenciji za U-16 Elfa, ja sam igrao za Westfahlen. Moram vam priznati, igrao sam ali bez nekih većih emocija, MOJE SRCE KUCA SAMO ZA JEDNU ZEMLJU, ZA BOSNU I HERCEGOVINU.
PATRIOTA!
Anel Vilic : U Njemačkoj je to tako da prvo igrate za reprezentaciju pokrajine iz koje je vaš kub, a poslije bi bilu u konkurenciji za U-16 Elfa, ja sam igrao za Westfahlen. Moram vam priznati, igrao sam ali bez nekih većih emocija, MOJE SRCE KUCA SAMO ZA JEDNU ZEMLJU, ZA BOSNU I HERCEGOVINU.
PATRIOTA!

- MentalitaUltras
- Kontakt:
Svaka mu čast
Za takvog bi litar krvi dao ..
Gdje igra ovaj Momak
Gdje igra ovaj Momak
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Kako navodi Sportin.ba, on igra za omladinski klub SS Fortuna Koln u Njemackoj. Bar sam to ja razumio mada moram reci da clanak o njemu nije bas 100% jasan.MentalitaUltras je napisao/la:Svaka mu čast
Gdje igra ovaj Momak
Iz intervjua sa Anelom Vilicem
Godinama sam trenirao, trudio sam se iz dana u dan da budem što bolji, počeli smo igrati omladinsku ligu naše pokrajine, Westfahlen, i onda se desilo nešto u što ni dan danas ne mogu da vjerujem.
U toku jedne sezone, kroz prvenstvo i kup sam postigao 125 golova, kada sam na kraju sezone saznao taj podatak, mislio sam da je u pitanju neka greška, ali više puta je provjereno i utvrđeno da sam te sezone postigao ukupno 125 golova.
Znao sam da sam postizao mnogo golova, često sam znao postići hat trick ali ni sanjati nisam mogao da bi na kraju mogao doći do 125 golova, istina da je bilo slabijih ekipa od nas kojima smo davali i po 10 golova, ali ja još ne mogu vjerovati da sam postigao toliki broj golova, jednostavno, toliko sam često pogađao da sam prestao brojati,, kaže Anel Vilić u jednom dahu za
Godinama sam trenirao, trudio sam se iz dana u dan da budem što bolji, počeli smo igrati omladinsku ligu naše pokrajine, Westfahlen, i onda se desilo nešto u što ni dan danas ne mogu da vjerujem.
U toku jedne sezone, kroz prvenstvo i kup sam postigao 125 golova, kada sam na kraju sezone saznao taj podatak, mislio sam da je u pitanju neka greška, ali više puta je provjereno i utvrđeno da sam te sezone postigao ukupno 125 golova.
Znao sam da sam postizao mnogo golova, često sam znao postići hat trick ali ni sanjati nisam mogao da bi na kraju mogao doći do 125 golova, istina da je bilo slabijih ekipa od nas kojima smo davali i po 10 golova, ali ja još ne mogu vjerovati da sam postigao toliki broj golova, jednostavno, toliko sam često pogađao da sam prestao brojati,, kaže Anel Vilić u jednom dahu za
100% sportski i krajnje opušten potpis
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
joj zvjerke, svaka cast masjtore....pa njega treba sto prije privoliti da zaigra za nasu maldu reprezntciju pa onda za A
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Stone Island
- Kontakt:
E sad pritisak vršiti na Savez kako god znamo,kao i za Pjanića,pa da malac zaigra za svoju repku 

- el-fighter
- Kontakt:
Mali je prava gol mašina. Svaka čast. Treba ga što prije kaparisat, jer kako je mali krenuo, nedo Bog da nam se ponovi Ibrahimović.RiNo je napisao/la:Iz intervjua sa Anelom Vilicem
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- el-fighter
- Kontakt:
Neki dan sam čitao za nekog klinca. Ima sedam godina i trenira za "pjetliće" nekog Engleskog nižerazrednog kluba. Porijeklom je iz Hercegovine, a živi sa roditeljima u Engleskoj. U textu stoji da je u prijateljskoj utakmici njegovog kluba sa Newcastleom za 30 minuta dao 22 gola. Neznam da li je ovo istina.
- Stone Island
- Kontakt:
Pošto je iz Hercegovine,ja vjerujem u toel-fighter je napisao/la:Neki dan sam čitao za nekog klinca. Ima sedam godina i trenira za "pjetliće" nekog Engleskog nižerazrednog kluba. Porijeklom je iz Hercegovine, a živi sa roditeljima u Engleskoj. U textu stoji da je u prijateljskoj utakmici njegovog kluba sa Newcastleom za 30 minuta dao 22 gola. Neznam da li je ovo istina.

Mali Hamza u Milanu kampu 12 godina ima , gledao sam film o njemu na talij.tv-u iz Bugojna je dijete , čuo sam pokupili ga Milanezi na kampu u Sarajevu šta dijete radi ,igra i živi tamo mali je fenomen ,abd gledat ćemo ga 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ma joj da hoce jos negdje naletiti i koji stoper bilo bi dobro 

I ja isto...Stone Island je napisao/la:Pošto je iz Hercegovine,ja vjerujem u toel-fighter je napisao/la:Neki dan sam čitao za nekog klinca. Ima sedam godina i trenira za "pjetliće" nekog Engleskog nižerazrednog kluba. Porijeklom je iz Hercegovine, a živi sa roditeljima u Engleskoj. U textu stoji da je u prijateljskoj utakmici njegovog kluba sa Newcastleom za 30 minuta dao 22 gola. Neznam da li je ovo istina.
- el-fighter
- Kontakt:
Ima li određenu poziciju ili igra i kao većina djece na svim pozicijama.loptica je napisao/la:Mali Hamza u Milanu kampu 12 godina ima , gledao sam film o njemu na talij.tv-u iz Bugojna je dijete , čuo sam pokupili ga Milanezi na kampu u Sarajevu šta dijete radi ,igra i živi tamo mali je fenomen ,abd gledat ćemo ga
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a bice bice, ocigledno je veli potencijal, pa treba se jos prepoznati njegova pozicija...el-fighter je napisao/la:Ima li određenu poziciju ili igra i kao većina djece na svim pozicijama.loptica je napisao/la:Mali Hamza u Milanu kampu 12 godina ima , gledao sam film o njemu na talij.tv-u iz Bugojna je dijete , čuo sam pokupili ga Milanezi na kampu u Sarajevu šta dijete radi ,igra i živi tamo mali je fenomen ,abd gledat ćemo ga
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
danas se igralo puno utakmica u Danskoj i Svedskoj i nijedan od tih vasih supermegaultratalenata da zabije
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.