Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
Ja bih bio najsretniji covjek na svijetu kad bi nas SS plasirao na SP i da sve ovo sto sam kritikovao budem morao povuci i postati njegov slijepi fan...
Vidjet cemo sad na narednoj tekmi hoce li Visca biti tu jer on bas ono sto nam treba na svim mjestima imamo kakvu takvu zamjenu ali na tim krilnim zasta nemamo nikog ko moze i 10% odraditi posao kako treba ...
Ima Lulic ali uvijek jedna strana propusta u oba smijera ,a takodze smo svi zaboravili da je Lulic dobio crveni u barazu i pitanje je koliko ce mu chifuti iz UEFE odrezati , znaci ne mozemo mi pustati Stevana i Viscu u U21 kad nam glavna repka gori na tim pozicijama...
Vidjet cemo sad na narednoj tekmi hoce li Visca biti tu jer on bas ono sto nam treba na svim mjestima imamo kakvu takvu zamjenu ali na tim krilnim zasta nemamo nikog ko moze i 10% odraditi posao kako treba ...
Ima Lulic ali uvijek jedna strana propusta u oba smijera ,a takodze smo svi zaboravili da je Lulic dobio crveni u barazu i pitanje je koliko ce mu chifuti iz UEFE odrezati , znaci ne mozemo mi pustati Stevana i Viscu u U21 kad nam glavna repka gori na tim pozicijama...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Lulic na desnoj, Salihovic po lijevoj strani, ili neke druge kombinacije. ne bih rekao da nam je tolika kriza na tim pozicijama. Meni je najbitnije da smo rijesili problem sa bekovima, Papac i Mujdza, samo da ostanu zdravi i bez kartona cijele kvalifikacije. Jos naci kakav back-up za njih, te se malo pojacati na zadnjim veznim (Hadzic?) i bice sve u redu. Visca je po mom misljenju jos uvijek zelen za A repke, sigurno ce dobiti sansu u skoroj buducnosti ali nemojte previse ocekivati, ni od minutaze niti od njegovog ucinka.Za_raju je napisao/la:Ja bih bio najsretniji covjek na svijetu kad bi nas SS plasirao na SP i da sve ovo sto sam kritikovao budem morao povuci i postati njegov slijepi fan...
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 20 mar 2012, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Lulic je u barazu dobi crveni i sta ako ga "rebnu" sa 4 tekme kao Salihovica o tom ti pricam...Sta tad?calcio je napisao/la:Lulic na desnoj, Salihovic po lijevoj strani, ili neke druge kombinacije. ne bih rekao da nam je tolika kriza na tim pozicijama. Visca je po mom misljenju jos uvijek zelen za A repke, sigurno ce dobiti sansu u skoroj buducnosti ali nemojte previse ocekivati, ni od minutaze niti od njegovog ucinka.Za_raju je napisao/la:Ja bih bio najsretniji covjek na svijetu kad bi nas SS plasirao na SP i da sve ovo sto sam kritikovao budem morao povuci i postati njegov slijepi fan...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- calcio
- Kontakt:
Taman ce ga sad skoro pola godine kasnije kazniti. ma to je proslo, zaboravljeno, nema kazne...Za_raju je napisao/la: Lulic je u barazu dobi crveni i sta ako ga "rebnu" sa 4 tekme kao Salihovica o tom ti pricam...Sta tad?

Ima,jedan mec i to protiv Lihtenstajna zbog dva zuta ili ti crvenicalcio je napisao/la:Taman ce ga sad skoro pola godine kasnije kazniti. ma to je proslo, zaboravljeno, nema kazne...Za_raju je napisao/la: Lulic je u barazu dobi crveni i sta ako ga "rebnu" sa 4 tekme kao Salihovica o tom ti pricam...Sta tad?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
Ma to je ono standardno, sto ide automatski, bez zasjedanja nekakvih uefinih komisija.harishp je napisao/la:Ima,jedan mec i to protiv Lihtenstajna zbog dva zuta ili ti crvenicalcio je napisao/la:Taman ce ga sad skoro pola godine kasnije kazniti. ma to je proslo, zaboravljeno, nema kazne...Za_raju je napisao/la: Lulic je u barazu dobi crveni i sta ako ga "rebnu" sa 4 tekme kao Salihovica o tom ti pricam...Sta tad?
I sigurno ce nam Lula faliti protiv Lihtenstajna,
ali mislim da ih mozemo dobiti i bez njega

Gol Visce Besiktasu,kolenom
Bravo, Višća je strijelac za Istanbul protiv Bešiktaša. Trenutno je 2-2, a Višća zabio u 70. minuti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kakva snalažljivost
" onclick="window.open(this.href);return false;

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Kad je covjek fizicki spreman nista nije tesko ,odreagovati u djelicu sekunde za ovako spremnog igraca je maciji kasalj...seha je napisao/la:Kakva snalažljivost![]()
I kao sto neko rece sto ce nam ovaj u A repki imamo mi Ibricica,Maletica ...

"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Goalgetter
- Kontakt:
Sjajan gol moram reci, nije lagano bilo ovo zabit 

-
- Kontakt:
ako treba pomoci mladjima ja bi ga poslo ali cim se zavrse kvalifikacije pozvat ga u repku
Ma kakvi mladi. A-repka mora bit prioritet. I ovako su mladi skoro bez sanse za baraz, da ne pricam o tome sta ce bit u tom barazu. Visca mora u A-repku, jer mi izvan prvih 11 nemamo igraca da valja trenutno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovaj mali je borben,brz i dobar igrac sto dokazuje iz utakmice u utakmicu. I nadam se da Pape nece da se nateze puno oko urucivanja poziva, jer on nam samo moze pomoci a nikako odmoci.
Ako Ibricic zasluzuje da se nadje na spisku, zasluzuje i Visca.
Jos bi Cocalica volio vidjeti tu, nije nista losiji od Pandze...
Ako Ibricic zasluzuje da se nadje na spisku, zasluzuje i Visca.
Jos bi Cocalica volio vidjeti tu, nije nista losiji od Pandze...
Pogresno razmisljanje.Cartman je napisao/la:Ma kakvi mladi. A-repka mora bit prioritet. I ovako su mladi skoro bez sanse za baraz, da ne pricam o tome sta ce bit u tom barazu. Visca mora u A-repku, jer mi izvan prvih 11 nemamo igraca da valja trenutno.
Druge ozbiljnije repke forsiraju mlade igrace u U-21.Da bi ih skauti nakon dobrih meceva spazili i vec sa dvadesetak godina otisli u kvalitetnije klubove.Slucaj sa Srbijom,Hrvatskom itd.
Ako mi zanemarimo rezultat U-21 i malo bolje igrace odmah prekomandujemo u seniore fakticki vise gubimo nego sto dobijamo.Malo koji ce mladi igrac dobiti odmah puno povjerenje u A selekciji,znaci vise klupa.
A onda mu preostaje da ode u neke losije klubove ili lige(jer bas nece imati na pocetku previse prostora da pokaze sta zna,posto je rizik ogroman),sto je naravno na ustrb samih sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Momak zaslužuje poziv u repku, te se nadam kako će i zabilježiti nastup već u narednom susretu.
U ovome trenutku da sam na poziciji selektora prije bih Višći uputio poziv nego Ibričiću koji ima veoma malu minutažu u svome klubu. Naravno, nemam ništa protiv Ibričića, al' i za njega je bolje da ide iz Rusije jer mu jako šteti.
U ovome trenutku da sam na poziciji selektora prije bih Višći uputio poziv nego Ibričiću koji ima veoma malu minutažu u svome klubu. Naravno, nemam ništa protiv Ibričića, al' i za njega je bolje da ide iz Rusije jer mu jako šteti.
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!
- el-fighter
- Kontakt:
Momak samo nek nastavi ovim tempom i sigurno je da ce veoma brzo zaigrati za A repku. U Turskoj igra odlicno i postigao je dosta golova. Mi trenutno imamo u reprezentaciji igrace koji u svojim klubovima igraju veoma malo ili nikako, tako da mislim da ce se Susic veoma brzo odluciti za prebacivanje Visce u A reprezentaciju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bez ljutnje sta vam je vise sa tim "ako nastavi ovako" sta treba raditi neke ninja letove preko terena pa da ga SS pozove?el-fighter je napisao/la:Momak samo nek nastavi ovim tempom i sigurno je da ce veoma brzo zaigrati za A repku. U Turskoj igra odlicno i postigao je dosta golova. Mi trenutno imamo u reprezentaciji igrace koji u svojim klubovima igraju veoma malo ili nikako, tako da mislim da ce se Susic veoma brzo odluciti za prebacivanje Visce u A reprezentaciju.
Pa sta to rade Ibricic,Stilic,Maletic ,Rahimic,Alispahic,Medunjanin...Pa ih ovaj redovno poziva?
Pusite se te price vise...Ta prica je za 19:15h...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Za_raju je napisao/la:Bez ljutnje sta vam je vise sa tim "ako nastavi ovako" sta treba raditi neke ninja letove preko terena pa da ga SS pozove?el-fighter je napisao/la:Momak samo nek nastavi ovim tempom i sigurno je da ce veoma brzo zaigrati za A repku. U Turskoj igra odlicno i postigao je dosta golova. Mi trenutno imamo u reprezentaciji igrace koji u svojim klubovima igraju veoma malo ili nikako, tako da mislim da ce se Susic veoma brzo odluciti za prebacivanje Visce u A reprezentaciju.
Pa sta to rade Ibricic,Stilic,Maletic ,Rahimic,Alispahic,Medunjanin...Pa ih ovaj redovno poziva?
ne mjenja se 10 igraca u repci ako hoces uspjeh
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
U kakvoj smo mi situaciji trenutno sa igracima, 5 promjena je apsolutni minimum. Sam je Susic izjavio da je Visca za A-repke, ali cuj mladoj treba. Mlada nema sanse da ode na Evropsko, i A-reprezentacija uvijek mora bit prioritet. Visca mora u repku, a valjalo bi i Stevanovica prebacit.nick je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Bez ljutnje sta vam je vise sa tim "ako nastavi ovako" sta treba raditi neke ninja letove preko terena pa da ga SS pozove?el-fighter je napisao/la:Momak samo nek nastavi ovim tempom i sigurno je da ce veoma brzo zaigrati za A repku. U Turskoj igra odlicno i postigao je dosta golova. Mi trenutno imamo u reprezentaciji igrace koji u svojim klubovima igraju veoma malo ili nikako, tako da mislim da ce se Susic veoma brzo odluciti za prebacivanje Visce u A reprezentaciju.
ne mjenja se 10 igraca u repci ako hoces uspjeh
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.