A i u Asocijaciji sam katastrofa
NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K13
Tesko bgm,Kad pocinjes sa overall 64 haha..Sad da snimim Creation bez commentary ? Dok jos mica nemam ?
Asocijacija 3 godine zaredom sam prvak,2 godine zaredom imam prvi pick na draftu
Duncan,Parker i Manu stare al bezbolno prolazim taj period tranzicije.Jednu sezonu sam imao 69 pobjeda
Btw od Kawhija zvijer napravio ,u finalu MVP sa 20,9 a ocjena za odbranu mu 99
Ne sviđa mi se što su preglupe ove slabije franšize.Igrao sam sa Celticsima i za samo dvije sezone napravio mladu ekipu oko Ronda koja je uzimala titule kako hoće.Olako puštaju pickove sve franšize kao da su Netsi
Btw od Kawhija zvijer napravio ,u finalu MVP sa 20,9 a ocjena za odbranu mu 99
Ne sviđa mi se što su preglupe ove slabije franšize.Igrao sam sa Celticsima i za samo dvije sezone napravio mladu ekipu oko Ronda koja je uzimala titule kako hoće.Olako puštaju pickove sve franšize kao da su Netsi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
U mene skoro niko ne pusta pickove :SLBJ MVP je napisao/la:Asocijacija 3 godine zaredom sam prvak,2 godine zaredom imam prvi pick na draftuDuncan,Parker i Manu stare al bezbolno prolazim taj period tranzicije.Jednu sezonu sam imao 69 pobjeda
![]()
Btw od Kawhija zvijer napravio ,u finalu MVP sa 20,9 a ocjena za odbranu mu 99![]()
Znaci instaliram igru na PCu, napravim igraca i u prvoj tekmi triple double i prvi pick u draftu.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
postavi nam koji skrin iz igre
- Titova-Juga
- Kontakt:
P.S Koji shooting release koristite u My Career modu ?
Meni izgleda najvise odgovara ovaj od J.Richardsona, pa ne mogu fulit jebote
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Od ray allena ili cp3Titova-Juga je napisao/la:P.S Koji shooting release koristite u My Career modu ?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Meni je sve od Tracya,FT, Sht. Base, Sht. Release, navikao sam na njeg 
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa to se tek kasnije moze nastimati, valjda kada se skupi dovoljno za nadogradnju igraca. Na samom pocetku meni samo imaju "bezimeni" shooting release i shooting form form, tj. cini mi se release od 1-57 i form do 78 pa onda onih 5 ili 6 set shots. Za FT nisam gledao sta sve ima.AA23 je napisao/la:Meni je sve od Tracya,FT, Sht. Base, Sht. Release, navikao sam na njeg
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ne moras ni kupovati to samo je vazno da znas koji je base i form igraca. Npr. na PS3 koristim base 1 i release 30 sto je ujedno i Jordanov sut.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Evo sta je meni glupo
Ja sam bio ako nije 11 pick Hornetsa i opet sam u timu sa Riversom i Davisom...
To trebaju popraviti u sljedecim verzijama
- adriano_leite
- Kontakt:
To je bas dobro, jer bi bilo jos gluplje da pravi igraci sa tog drafta budu razbacani po drugim timovima.HibridLOL je napisao/la:Evo sta je meni glupo
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kako da printskrinam.Win7 je u pitanju
Kad pritisnem printscreen i zalijepim u paint bude crno.
Nije mi valjda jedino rješenje windowed mod
Inače Kawhi MVP playoffa s 26.7 PPG 10.5 RPG 55%FG 46%3P 3.6 APG 1.7 SPG i 1.5 BPG
Nije mi valjda jedino rješenje windowed mod
Inače Kawhi MVP playoffa s 26.7 PPG 10.5 RPG 55%FG 46%3P 3.6 APG 1.7 SPG i 1.5 BPG
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neka bas bi bilo bolje da su razbacaniadriano_leite je napisao/la:To je bas dobro, jer bi bilo jos gluplje da pravi igraci sa tog drafta budu razbacani po drugim timovima.HibridLOL je napisao/la:Evo sta je meni glupo
Evo ja sam ubacio neku kreaciju xd
[youtube][/youtube]
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ili recimo ovakoadriano_leite je napisao/la:Pa to se tek kasnije moze nastimati, valjda kada se skupi dovoljno za nadogradnju igraca. Na samom pocetku meni samo imaju "bezimeni" shooting release i shooting form form, tj. cini mi se release od 1-57 i form do 78 pa onda onih 5 ili 6 set shots. Za FT nisam gledao sta sve ima.AA23 je napisao/la:Meni je sve od Tracya,FT, Sht. Base, Sht. Release, navikao sam na njeg
Jay Rich zakon !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Tokom snimanja na koliko minuta da igram
?
Koliko ja znam svi ovi sto snimaju, igraju 12 min, a najzanimljivije detalje strpas u 10 min videa i etoHibridLOL je napisao/la:Tokom snimanja na koliko minuta da igram?
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Po meni najbolje je da snimas ono sto ti se svidja samo,npr neki potez,asistenciju,zakucavanja i slicno...posle svakog zakucavanja,kosa ili slicno imas na replay "Director Cut" tu mozes stimati uglove i kameru za replay.
Ja sam snimao utakmice pa me po fajlu izlazilo 20-30GB za 15-17 minuta snimka
naravno na velikoj rezoluciji max kvalitet pa posle convertujes u fajl od 500mb pa onda od 20-40mb za youtube i slicno...
Ja sam snimao utakmice pa me po fajlu izlazilo 20-30GB za 15-17 minuta snimka
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 mar 2013, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
i onda je svizac zamotao cokoladu u omotAjsKjub je napisao/la:Znaci instaliram igru na PCu, napravim igraca i u prvoj tekmi triple double i prvi pick u draftu.![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.