A ja cu biti jos bezobrazniji i obojici cu poslati link za oko 10minGusar1995 je napisao/la:ja ću biti još bezobrazniji i isto zamolitipaolomontero je napisao/la:Da li bih bio bezobrazan kada bih zamolio nekoga da mi posalje u PP instrukcije i linkove za skidanje FM![]()
![]()
Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo hajde budi bezobrazan pa posalji i meni ..... bezobraznjakovicu jedan !!! 
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Bayern@heart
- Kontakt:
@ Gusar1995 @paolomontero @MrHc
Sve što se tiče sikadnja i instrukcija imate na 11 stranici ove teme
Sve što se tiče sikadnja i instrukcija imate na 11 stranici ove teme
hvala @Bayern@heart i naravno @Otelu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ne znam jel' se ovo samo meni dešava ali svaku utakmicu mi se povrijedi barem 2 igrača, početak je sezone kontam nisu dovoljno spremni, ali je fazon što ih nisam na vrijeme vratio s odmora, imao sam 20 dana da ih pripremim za sezonu i ligaške mečeve.
Ne znam šta da radim više. 
**** ga, zajebi tu polusezonu i stavljaj im da u tekmama sto manje trce i to. Pri kraju tekme stavi ono take a breathQUARTERBACK je napisao/la:Ne znam jel' se ovo samo meni dešava ali svaku utakmicu mi se povrijedi barem 2 igrača, početak je sezone kontam nisu dovoljno spremni, ali je fazon što ih nisam na vrijeme vratio s odmora, imao sam 20 dana da ih pripremim za sezonu i ligaške mečeve.Ne znam šta da radim više.
koga vodiš druže?...ovisi ti i od fitness trenera i takvih tih sranja ali i od smaih igrača(njihove snage bez obzira na to koliko ih spremiš), a kako ih nisi na vrijeme vratio nisu ni dovoljno spremni što sad' ti ima za posljedicu takvo stanje kakvo jeQUARTERBACK je napisao/la:Ne znam jel' se ovo samo meni dešava ali svaku utakmicu mi se povrijedi barem 2 igrača, početak je sezone kontam nisu dovoljno spremni, ali je fazon što ih nisam na vrijeme vratio s odmora, imao sam 20 dana da ih pripremim za sezonu i ligaške mečeve.Ne znam šta da radim više.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Budi, pa posalji i meni.Otelo je napisao/la:A ja cu biti jos bezobrazniji i obojici cu poslati link za oko 10minGusar1995 je napisao/la:ja ću biti još bezobrazniji i isto zamolitipaolomontero je napisao/la:Da li bih bio bezobrazan kada bih zamolio nekoga da mi posalje u PP instrukcije i linkove za skidanje FM![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
standard liege vodim, ma reko da ih nagradim zbog osvojene titule malo dužim odmorom, al qrc ako vako nastavim boricu se za opstanakGusar1995 je napisao/la:koga vodiš druže?...ovisi ti i od fitness trenera i takvih tih sranja ali i od smaih igrača(njihove snage bez obzira na to koliko ih spremiš), a kako ih nisi na vrijeme vratio nisu ni dovoljno spremni što sad' ti ima za posljedicu takvo stanje kakvo jeQUARTERBACK je napisao/la:Ne znam jel' se ovo samo meni dešava ali svaku utakmicu mi se povrijedi barem 2 igrača, početak je sezone kontam nisu dovoljno spremni, ali je fazon što ih nisam na vrijeme vratio s odmora, imao sam 20 dana da ih pripremim za sezonu i ligaške mečeve.Ne znam šta da radim više.
- Bayern@heart
- Kontakt:
@NYKnicks Fan
Moj bavarac imaš na 11 stranici ove teme postavljeno gdje i kako možeš pronaći linkove za skodanje FM 2014

Moj bavarac imaš na 11 stranici ove teme postavljeno gdje i kako možeš pronaći linkove za skodanje FM 2014
stavio link aJTS
objasnio kako se pokreće igricaForestt
-
gojzerica
- Kontakt:
Ima li ko preporuku koga da dovedem u Želju, kriza mi je odbrana.
- Bayern@heart
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:Ima li ko preporuku koga da dovedem u Želju, kriza mi je odbrana.
Postaje neigriv FM.Stvarno vise ovaj omjer suteva i golova je smijesan.Imam 20 suteva u okvir,oni 3 i na kraju zavrsi 2:2 i tako veoma često

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0 sam za ove stvari, kao da gledam onaj kod iz MatrixaBayern@heart je napisao/la:@NYKnicks Fan
stavio link aJTSobjasnio kako se pokreće igricaForestt
Polusezona 2014/2015.United prati u stopu.City kao i obicno dovedu bruku novih igraca i opet ništa
Veća slika http://img818.imageshack.us/img818/2864/7lt1.png

Veća slika http://img818.imageshack.us/img818/2864/7lt1.png

- Bayern@heart
- Kontakt:
deep lying forward neki dobar prijedlog od 17 do 27 godina a da nije Messi 
Hmm, ja sam rijetko igrao s tom rolom, znam samo za Van Persija s tom rolom. Više preferiram AF ili Poachera.Bayern@heart je napisao/la:deep lying forward neki dobar prijedlog od 17 do 27 godina a da nije Messi
@Forrest koje koristis grbove ?
Metalic 
aj na pp posalji torrent odakle si skinuo, ja sam pokusavao s jednog ali nikako nece..Forestt je napisao/la:Metalic
Posaljem i ovoj dvojici nocas kad malo prelistam ostatak foruma 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.