Baraž - SP 2014

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Goalgetter
Kontakt:

Re: Baraž - SP 2014

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2013, 22:11

Nigerija i Obala Slonovace sljedeci ucesnici na SP-a.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 nov 2013, 22:15

Šta se desilo sa Egipćanima, pa su uspjeli zijaniti prvu sa 6 komada u mreži :roll:

Nije valjda da im je "demokratija" prisjela :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 nov 2013, 22:22

rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta se desilo sa Egipćanima, pa su uspjeli zijaniti prvu sa 6 komada u mreži :roll:

Nije valjda da im je "demokratija" prisjela :mrgreen:
Gana igrala savrseno, a njihva se obrana nije ni pojavila na utakmici. S tim da su Ganci svejedno puno bolja momcad :mrgreen: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 nov 2013, 22:26

Ništa, riješili su to Ganci :mrgreen:

Ostaje još nepoznato ko ide dalje iz duela Tunizije i Kamerunije :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 nov 2013, 23:07

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa, riješili su to Ganci :mrgreen:

Ostaje još nepoznato ko ide dalje iz duela Tunizije i Kamerunije :mrgreen:
Zaboravio si duel Alžir-Burkina Faso i tu jos nije rijeseno.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2013, 23:18

Bar znamo za koga navijamo u tom duelu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2013, 23:31

Vrlo moguce da iz Afrike budu sve iste drzave kao i prosli put. Malo dosadno, ali eto. Inace mislim da je njihov nogomet dosta oslabio zadnjih godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2013, 00:11

Cartman je napisao/la:Vrlo moguce da iz Afrike budu sve iste drzave kao i prosli put. Malo dosadno, ali eto. Inace mislim da je njihov nogomet dosta oslabio zadnjih godina.
ja upravo mislim suprotno... nigerija je baš jaka sa dobrom igrom i možda taktički najjača... obala slonovače i gana standardno jaki... kamerun jeste malo pao...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 nov 2013, 00:31

Ja mislim da su sve ove iz Afrike reprezentacije koje prolaze takticki ocajne..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 11:32

DANTES je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vrlo moguce da iz Afrike budu sve iste drzave kao i prosli put. Malo dosadno, ali eto. Inace mislim da je njihov nogomet dosta oslabio zadnjih godina.
ja upravo mislim suprotno... nigerija je baš jaka sa dobrom igrom i možda taktički najjača... obala slonovače i gana standardno jaki... kamerun jeste malo pao...
Nigerija ce tesko ista napravit. Kao i dosada. Uvijek se esto najavljuje, ali nikad nista.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 nov 2013, 12:08

Za utakmicu s Islandom prodano, izvijestio je Šuker, devet tisuća ulaznica
indekshr

toliko o navijačima, o tome ko ima najbolje navijače.
Semper Fidelis

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 nov 2013, 12:16

ma mi smo apsolutno uzeli fudbalski primat na balkanu, sto se tice reprezentacija naravno, nema tu vise rasprave, igre, navijaci, ljubav prema reprezentaciji, sve moguce
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 nov 2013, 12:26

LenBias je napisao/la:ma mi smo apsolutno uzeli fudbalski primat na balkanu, sto se tice reprezentacija naravno, nema tu vise rasprave, igre, navijaci, ljubav prema reprezentaciji, sve moguce
ja kada sam to tvrdio prije dvije godine prvo su me ismijali, pa kada sam rekao i najbolja da je, onda su rekli da mrzim hrvate, pa da mrzim srbe(gle mrzim sam sebe), a samo sam rekao istinu na koju će neki još dugo da se privikavaju....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 nov 2013, 12:30

DANTES je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ma mi smo apsolutno uzeli fudbalski primat na balkanu, sto se tice reprezentacija naravno, nema tu vise rasprave, igre, navijaci, ljubav prema reprezentaciji, sve moguce
ja kada sam to tvrdio prije dvije godine prvo su me ismijali, pa kada sam rekao i najbolja da je, onda su rekli da mrzim hrvate, pa da mrzim srbe(gle mrzim sam sebe), a samo sam rekao istinu na koju će neki još dugo da se privikavaju....
prije dvije godine mozda i jeste bilo malo pretesko pojmiti nekima, prvenstveno hrvatima i mogli su govoriti sta im je bilo volja u to vrijeme, mozda je i bila prevelika izjava tako nesto, nema veze, sada isto tako mi mozemo uz apsolutnu sigurnost izjaviti to sto sam gore napisao i u cudu gledati nekoga drugog ko stvarno misli da to nije istina ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 nov 2013, 12:31

Nigerija je osvojila U-17 Svjetsko prvenstvo koje je odrzano u UAE oobjedom u finalu od 3-0 protiv Meksika. Mislim svjestan sam da su Afrikanci uvijek bili dobri u omladinskim kategorijama, sto zbog fizickih predispozicija koje imaju u tim godinama, ali opet nije mala stvar :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 13:14

fixator je napisao/la:
Za utakmicu s Islandom prodano, izvijestio je Šuker, devet tisuća ulaznica
indekshr

toliko o navijačima, o tome ko ima najbolje navijače.
Kakve veze ovo ima?

Bit ce opet na Maksimiru 20 tisuca, ali nebitno. Takvo je stanje u hrvatskom nogometu da su se ljudi "ohladili" od svega. Jos ako tome pridodas da se svaka utakmica igra u zagrebu Dobijes to.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 nov 2013, 13:44

Najbolja Africka reprezentacija je u rangu Islanda i iste ne bi dobila u medjusobnom duelu. Mozda po imenima da su jaci ali jednostavno u mecu bi Island bio pobjednik. Pa mi koji smo prosjecna ili eto sad nek smo iznadprosjecna evropska reprezentacija da je bio normalan teren onaj Alzir bi natrpali 5-6 razlike, onu Ghanu smo rutinski kuci otresli jos tad nismo bili na nivou na kojem smo danas a te dvije su ponajbolje Africke reprezentacije.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 17 nov 2013, 13:53

BigBigBang je napisao/la:Najbolja Africka reprezentacija je u rangu Islanda i iste ne bi dobila u medjusobnom duelu. Mozda po imenima da su jaci ali jednostavno u mecu bi Island bio pobjednik. Pa mi koji smo prosjecna ili eto sad nek smo iznadprosjecna evropska reprezentacija da je bio normalan teren onaj Alzir bi natrpali 5-6 razlike, onu Ghanu smo rutinski kuci otresli jos tad nismo bili na nivou na kojem smo danas a te dvije su ponajbolje Africke reprezentacije.

Nemoguce je,da TI sam sebe ubjedjujes,u ovo sto pises! :(

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 nov 2013, 13:55

Afrički fudbal jeste u blagom padu. Možda je jedan od razloga, osim siromaštva i loših uslova naravno, činjenica da se većina talentovanih crnaca naturalizira i nastupa za evropske selekcije tipa Francuske, Njemačke, Engleske, Italije itd.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2013, 14:31

BigBigBang je napisao/la:Najbolja Africka reprezentacija je u rangu Islanda i iste ne bi dobila u medjusobnom duelu. Mozda po imenima da su jaci ali jednostavno u mecu bi Island bio pobjednik. Pa mi koji smo prosjecna ili eto sad nek smo iznadprosjecna evropska reprezentacija da je bio normalan teren onaj Alzir bi natrpali 5-6 razlike, onu Ghanu smo rutinski kuci otresli jos tad nismo bili na nivou na kojem smo danas a te dvije su ponajbolje Africke reprezentacije.
@Pajo,zar ti nisi Englez?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.