Baraž - SP 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Baraž - SP 2014
Nigerija i Obala Slonovace sljedeci ucesnici na SP-a.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta se desilo sa Egipćanima, pa su uspjeli zijaniti prvu sa 6 komada u mreži
Nije valjda da im je "demokratija" prisjela

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gana igrala savrseno, a njihva se obrana nije ni pojavila na utakmici. S tim da su Ganci svejedno puno bolja momcadrio_Ferdy88 je napisao/la:Šta se desilo sa Egipćanima, pa su uspjeli zijaniti prvu sa 6 komada u mreži![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa, riješili su to Ganci
Ostaje još nepoznato ko ide dalje iz duela Tunizije i Kamerunije

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zaboravio si duel Alžir-Burkina Faso i tu jos nije rijeseno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa, riješili su to Ganci![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bar znamo za koga navijamo u tom duelu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrlo moguce da iz Afrike budu sve iste drzave kao i prosli put. Malo dosadno, ali eto. Inace mislim da je njihov nogomet dosta oslabio zadnjih godina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja upravo mislim suprotno... nigerija je baš jaka sa dobrom igrom i možda taktički najjača... obala slonovače i gana standardno jaki... kamerun jeste malo pao...Cartman je napisao/la:Vrlo moguce da iz Afrike budu sve iste drzave kao i prosli put. Malo dosadno, ali eto. Inace mislim da je njihov nogomet dosta oslabio zadnjih godina.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja mislim da su sve ove iz Afrike reprezentacije koje prolaze takticki ocajne..
Nigerija ce tesko ista napravit. Kao i dosada. Uvijek se esto najavljuje, ali nikad nista.DANTES je napisao/la:ja upravo mislim suprotno... nigerija je baš jaka sa dobrom igrom i možda taktički najjača... obala slonovače i gana standardno jaki... kamerun jeste malo pao...Cartman je napisao/la:Vrlo moguce da iz Afrike budu sve iste drzave kao i prosli put. Malo dosadno, ali eto. Inace mislim da je njihov nogomet dosta oslabio zadnjih godina.
indekshrZa utakmicu s Islandom prodano, izvijestio je Šuker, devet tisuća ulaznica
toliko o navijačima, o tome ko ima najbolje navijače.
Semper Fidelis
ma mi smo apsolutno uzeli fudbalski primat na balkanu, sto se tice reprezentacija naravno, nema tu vise rasprave, igre, navijaci, ljubav prema reprezentaciji, sve moguce
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ja kada sam to tvrdio prije dvije godine prvo su me ismijali, pa kada sam rekao i najbolja da je, onda su rekli da mrzim hrvate, pa da mrzim srbe(gle mrzim sam sebe), a samo sam rekao istinu na koju će neki još dugo da se privikavaju....LenBias je napisao/la:ma mi smo apsolutno uzeli fudbalski primat na balkanu, sto se tice reprezentacija naravno, nema tu vise rasprave, igre, navijaci, ljubav prema reprezentaciji, sve moguce
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
prije dvije godine mozda i jeste bilo malo pretesko pojmiti nekima, prvenstveno hrvatima i mogli su govoriti sta im je bilo volja u to vrijeme, mozda je i bila prevelika izjava tako nesto, nema veze, sada isto tako mi mozemo uz apsolutnu sigurnost izjaviti to sto sam gore napisao i u cudu gledati nekoga drugog ko stvarno misli da to nije istinaDANTES je napisao/la:ja kada sam to tvrdio prije dvije godine prvo su me ismijali, pa kada sam rekao i najbolja da je, onda su rekli da mrzim hrvate, pa da mrzim srbe(gle mrzim sam sebe), a samo sam rekao istinu na koju će neki još dugo da se privikavaju....LenBias je napisao/la:ma mi smo apsolutno uzeli fudbalski primat na balkanu, sto se tice reprezentacija naravno, nema tu vise rasprave, igre, navijaci, ljubav prema reprezentaciji, sve moguce

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nigerija je osvojila U-17 Svjetsko prvenstvo koje je odrzano u UAE oobjedom u finalu od 3-0 protiv Meksika. Mislim svjestan sam da su Afrikanci uvijek bili dobri u omladinskim kategorijama, sto zbog fizickih predispozicija koje imaju u tim godinama, ali opet nije mala stvarCartman je napisao/la:Vrlo moguce da iz Afrike budu sve iste drzave kao i prosli put. Malo dosadno, ali eto. Inace mislim da je njihov nogomet dosta oslabio zadnjih godina.

Kakve veze ovo ima?fixator je napisao/la:indekshrZa utakmicu s Islandom prodano, izvijestio je Šuker, devet tisuća ulaznica
toliko o navijačima, o tome ko ima najbolje navijače.
Bit ce opet na Maksimiru 20 tisuca, ali nebitno. Takvo je stanje u hrvatskom nogometu da su se ljudi "ohladili" od svega. Jos ako tome pridodas da se svaka utakmica igra u zagrebu Dobijes to.
-
- Kontakt:
Najbolja Africka reprezentacija je u rangu Islanda i iste ne bi dobila u medjusobnom duelu. Mozda po imenima da su jaci ali jednostavno u mecu bi Island bio pobjednik. Pa mi koji smo prosjecna ili eto sad nek smo iznadprosjecna evropska reprezentacija da je bio normalan teren onaj Alzir bi natrpali 5-6 razlike, onu Ghanu smo rutinski kuci otresli jos tad nismo bili na nivou na kojem smo danas a te dvije su ponajbolje Africke reprezentacije.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Najbolja Africka reprezentacija je u rangu Islanda i iste ne bi dobila u medjusobnom duelu. Mozda po imenima da su jaci ali jednostavno u mecu bi Island bio pobjednik. Pa mi koji smo prosjecna ili eto sad nek smo iznadprosjecna evropska reprezentacija da je bio normalan teren onaj Alzir bi natrpali 5-6 razlike, onu Ghanu smo rutinski kuci otresli jos tad nismo bili na nivou na kojem smo danas a te dvije su ponajbolje Africke reprezentacije.
Nemoguce je,da TI sam sebe ubjedjujes,u ovo sto pises!

Afrički fudbal jeste u blagom padu. Možda je jedan od razloga, osim siromaštva i loših uslova naravno, činjenica da se većina talentovanih crnaca naturalizira i nastupa za evropske selekcije tipa Francuske, Njemačke, Engleske, Italije itd.
@Pajo,zar ti nisi Englez?BigBigBang je napisao/la:Najbolja Africka reprezentacija je u rangu Islanda i iste ne bi dobila u medjusobnom duelu. Mozda po imenima da su jaci ali jednostavno u mecu bi Island bio pobjednik. Pa mi koji smo prosjecna ili eto sad nek smo iznadprosjecna evropska reprezentacija da je bio normalan teren onaj Alzir bi natrpali 5-6 razlike, onu Ghanu smo rutinski kuci otresli jos tad nismo bili na nivou na kojem smo danas a te dvije su ponajbolje Africke reprezentacije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.