Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
- mordfustang
- Kontakt:
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Donnie Darko je napisao/la:
Je li ovo u Doboju?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Koji su to klosari majku im yebem. Nebi me cudilo da vatromet bude na kraju dok gomila ljudi u zabacenim dijelovima nema koru hljeba i casu vodePerryFred je napisao/la:Hayat više nikad necu gledati ..
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- IlProfessore
- Kontakt:
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/10 ... da-pomognu
BEOGRADE SVAKA ČAST, STIDI SE SARAJEVSKA OMLADINO!!!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ljudi znate li kakva je vremenska prognoza za ove dane,mislim cuo sam da ce biti kise,ali hoce li slabije padati ili sta vec ? Neki kazu da ce se smiriti ,neki kazu isto kao i ovih dana ,ni sam ne znam u sta da vjerujem.
Koja katastrofa, ne mogu vjerovati...
Pola zemlje poplavljeno.. Još sve na sirotinju udarilo..
A kakve će tek posljedice ostaviti na ionako sirotu i napaćenu zemlju, ne mogu ni zamisliti. Poljoprivreda, kompletno gospodarstvo, katastrofa...
Užas...
A kakve će tek posljedice ostaviti na ionako sirotu i napaćenu zemlju, ne mogu ni zamisliti. Poljoprivreda, kompletno gospodarstvo, katastrofa...
Užas...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Svaka čast A. Vučiću, jer ipak treba neko pokrenuti i organizovati ljude.IlProfessore je napisao/la:http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/10 ... da-pomognu
LUHG!
- legenda reala
- Kontakt:
a najavljuju sljedeću sedmicu poboljšanje vremena, temperature do 30 stepeniCeltic je napisao/la:Ljudi znate li kakva je vremenska prognoza za ove dane,mislim cuo sam da ce biti kise,ali hoce li slabije padati ili sta vec ? Neki kazu da ce se smiriti ,neki kazu isto kao i ovih dana ,ni sam ne znam u sta da vjerujem.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
u potpunosti se slažem. ovo je organizovano i niko na svoju ruku nije otišao pred sava centar. na stranu što nam je vlast takva kakva jeste pa ne mogu piknik organizovat kako Bog zapovijeda, a ne ovakvu akciju.R.J.W.G. je napisao/la:Svaka čast A. Vučiću, jer ipak treba neko pokrenuti i organizovati ljude.IlProfessore je napisao/la:http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/10 ... da-pomognu
BEOGRADE SVAKA ČAST, STIDI SE SARAJEVSKA OMLADINO!!!Dok naši palamude, ništa konkretno ne preduzimaju. Ne može se omladina tek tako okupiti i krenuti? Gdje? S čim? Kada?
Odlazi Safete.
- muha milanez
- Kontakt:
Centar za promociju civilnog društva:
Sutra nastavljamo akciju, radicemo i subotu i nedjelju od 9 do 19h. Molimo da donosite hranu, vodu, higijenske artikle, za bebe hranu i pelene...ali NE odjecu, imamo je zaista puno! Hvala!
Ako nista drugo, bar se moze na ovaj nacin aktivirat i pomoc ugrozenim ljudima. Bgmi danas je omladina u Sarajevu odradila veliki posao, bez obzira sto ovdje neki prozivaju kako se nista nije uradilo. Mnogo je akcija organizovano na razlicitim lokacijama, desetine kamiona i kombija sa neophodnim stvarima otislo prema ugrozenim mjestima.
Sutra nastavljamo akciju, radicemo i subotu i nedjelju od 9 do 19h. Molimo da donosite hranu, vodu, higijenske artikle, za bebe hranu i pelene...ali NE odjecu, imamo je zaista puno! Hvala!
Ako nista drugo, bar se moze na ovaj nacin aktivirat i pomoc ugrozenim ljudima. Bgmi danas je omladina u Sarajevu odradila veliki posao, bez obzira sto ovdje neki prozivaju kako se nista nije uradilo. Mnogo je akcija organizovano na razlicitim lokacijama, desetine kamiona i kombija sa neophodnim stvarima otislo prema ugrozenim mjestima.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ppa sta pricate vi ba jeste li normalni cijelasa bih svi rade prikupljaju od ilidze vogosce pa do doboja maglaja zenice i satro pisete nesto a kako doc do njih?? svi putevi pokidani smijesni ste **** vas beograd i vucic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Najgore sto se narod nece imati kome obratiti. Sto se vlasti tice mogu umrijeti od gladi. Ako sta dijaspora pogura to ce biti. Mi iz BiH tesko da mozemo sta finansijski.dubrava je napisao/la:Koja katastrofa, ne mogu vjerovati...
Užas...
NO PYRO NO PARTY
Nadam se da ce politicari uveliko pomoći. Izborna godina je jbt.
- BluesForever
- Kontakt:
Bitno je da u nas vozni park u politicara najbolji u Evropi, ali nije bitno to što nemamo helikoptera,čamaca, itd.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Marsal
- Kontakt:
Mi ih biramo iz godine u godinu, koliko god odgovornost oni da snose snosimo i mi, počevši prvog od mene koji sam već dvaput nasjeo na laži SDP-a, treći put necu mamu vam vašu...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
ma velike će biti štete, nemamo mi ni kapaciteta da to obnovimo, kod nas u GZ 2010 kad su bile poplave rekli su da je šteta 15 miliona, kuće i sve se popravilo, al ono kod nas što se tiče šteta se ne može porediti s ovim šta je zadesilo Maglaj,Doboj i sl i kod nas su Turci dosta pomogli TIKA i sl.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel ima neko od Zenicana informacije vezane za Bistricu, kakav kontakt il nesto tako??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Na zalost citam na nekim portalima da iz autobusa policija u Sabcu vrace veliki dijo ti ljudi jer su mortus pijani.Znaci napili se u busuAeGon099 je napisao/la:u potpunosti se slažem. ovo je organizovano i niko na svoju ruku nije otišao pred sava centar. na stranu što nam je vlast takva kakva jeste pa ne mogu piknik organizovat kako Bog zapovijeda, a ne ovakvu akciju.R.J.W.G. je napisao/la:Svaka čast A. Vučiću, jer ipak treba neko pokrenuti i organizovati ljude.IlProfessore je napisao/la:http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/10 ... da-pomognu
BEOGRADE SVAKA ČAST, STIDI SE SARAJEVSKA OMLADINO!!!Dok naši palamude, ništa konkretno ne preduzimaju. Ne može se omladina tek tako okupiti i krenuti? Gdje? S čim? Kada?
Ogradjujem se od tacnosti infa jer je sa neta al ima prepis sa FB-a neki momaka u vezi toga.
I da to je sigurno ona manjina sto je posla da se vidi da idu a ne da bi pomogli.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Političarima treba oduzet svu imovinu, auta, vikendice, kuće i podijelit ovom narodu sto je ostao i sto ce ostati bez svega sto imaju.
Idemo dizati revoluciju nakon ovih elementarnih nepogoda
Sto je najgore, opet ce svi izaci na izbore i glasati za iste.
Idemo dizati revoluciju nakon ovih elementarnih nepogoda
Sto je najgore, opet ce svi izaci na izbore i glasati za iste.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 25 gostiju.