Celikovac je napisao/la:Nakon Gladbacha trebalo mu je otkazati poziv...
Ako mislis na ovaj komentar onda nemamo sta dalje pricati, ako je ovo tebi pluvanje onda dobro.
Da ga je nazvao nekim pogrdnim imenom ili mu sta opsovao pa hajd, ali reci da mrze sve sarajevsko je velikaa i nepromisljena optuzba, mene bi bilo stid to reci, ali ti kako hoces.
Dobar je igrac,to stoji,niko ga ne mrzi i ne pljuje,bar ne ja.Ali treba biti realan,pa priznati sam sebi da je u reprezentaciji zavrsio iz istog razloga kao svraka i sesar.Oni malo bolje upuceni ce znati o cemu pricam,a gledat ce te ga jos 5 tekmi po 10min.Uzivajte u tom periodu
Pitari su pretjerali sa ovim Gojkom.Decko je solidan za nase lige ali igranje u reprezentaciji je drugi svemir kome on kao i niko drugi iz nase lige nije dorastao.
Neka ga sad za sad,nek trenira sa repkom a kad se izabere roster od 18 igraca na tribine.To je maksimum maksimuma a kad dodje Vrancic potjerati i njega i Susica,Hadzica,Viscu,Vrška,Vranjesa,Dujkovica,Zakarica i praviti ozbiljan roster za EP ako se uopste plasiramo na njega.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 06 sep 2014, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Rusilac je napisao/la:Pitari su pretjerali sa ovim Gojkom.Decko je solidan za nase lige ali igranje u reprezentaciji je drugi svemir kome on kao i niko drugi iz nase lige nije dorastao.
Neka ga sad za sad,nek trenira sa repkom a kad se izabere roster od 18 igraca na tribine.To je maksimum maksimuma a kad dodje Vrancic potjerati i njega i Susica,Hadzica,Viscu,Vranjesa,Dujkovica,Zakarica i praviti ozbiljan roster za EP ako se uopste plasiramo na njega.
Zaboravio si Avdiju...
A reko sam da samo budala može Sušića svrstat među ovu klapu... I stojim iza toga.
Rusilac je napisao/la:Pitari su pretjerali sa ovim Gojkom.Decko je solidan za nase lige ali igranje u reprezentaciji je drugi svemir kome on kao i niko drugi iz nase lige nije dorastao.
Neka ga sad za sad,nek trenira sa repkom a kad se izabere roster od 18 igraca na tribine.To je maksimum maksimuma a kad dodje Vrancic potjerati i njega i Susica,Hadzica,Viscu,Vrška,Vranjesa,Dujkovica,Zakarica i praviti ozbiljan roster za EP ako se uopste plasiramo na njega.
u jbt vrancic je i golman i bek i stoper i def. i ofanzivni vezni i krilo
Sarajlijc@ je napisao/la:Kako znas da smo pretjerali i da nije kvalitet?
Pa znam tako sto sam ga gledao.Protiv Borusije je bio smijesan,u mladoj protiv jakih je bio smijesan kao sto su i sinoc njegovi bivsi saigraci protiv Austrije,sve je to taj isti nivo i kvalitet.
Igrao je dobro protiv Obarske,Haugesunda,Atromitosa ali to je sedam nivoa ispod onoga sto se trazi u jednoj top 20 svjetskoj reprezentaciji.
Belmine,evo dodao sam Vrška.Ima pofin broj onih koji su zalutali na spisak 7,8 igraca.Sto je puno puno je.
Koliko bi taj roster trebao sadrzavati igraca kad ces ih sve potjerat' 15,16 ?
Pa znam tako sto sam ga gledao.Protiv Borusije je bio smijesan,u mladoj protiv jakih je bio smijesan kao sto su i sinoc njegovi bivsi saigraci protiv Austrije,sve je to taj isti nivo i kvalitet.
Igrao je dobro protiv Obarske,Haugesunda,Atromitosa ali to je sedam nivoa ispod onoga sto se trazi u jednoj top 20 svjetskoj reprezentaciji.
Belmine,evo dodao sam Vrška.Ima pofin broj onih koji su zalutali na spisak 7,8 igraca.Sto je puno puno je.
Jesi ga gledao protiv Borusije na Kosevu? I cijelu proslu sezonu? Hoces reci da Atromitos nije jak tim?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa znam tako sto sam ga gledao.Protiv Borusije je bio smijesan
Protiv Borusije je izdominirao u prvoj tekmi, a to nije mala stvar, ne znam šta si ti gledao. Očigledno da ima kvalitet, ne može se ono posrećiti onako.
Pa 23.Husic,Arslanagic,Zukanovic,Vrancic ,Štilić,ovaj mali Tankovic nije izgubljen....eto ih,jos sam vjerovatno nekog i zaboravio.
Ako problematiziras Husića onda Buric,Šehić sve je to bolje od Dujkovica.
Pa 23.Husic,Arslanagic,Zukanovic,Vrancic ,Štilić,ovaj mali Tankovic nije izgubljen....eto ih,jos sam vjerovatno nekog i zaboravio.
Ako problematiziras Husića onda Buric,Šehić sve je to bolje od Dujkovica.
za solidnog momka naše lige čelnici borusije m su davali 1 200 000 eura... nista , odmah zoveti menadzere svojih ekipa neka im posalju vase igrace koji su solidni pa uzmite pare
rammstein je napisao/la:za solidnog momka naše lige čelnici borusije m su davali 1 200 000 eura... nista , odmah zoveti menadzere svojih ekipa neka im posalju vase igrace koji su solidni pa uzmite pare
a Sarajevo odbilo tu sumu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
rammstein je napisao/la:za solidnog momka naše lige čelnici borusije m su davali 1 200 000 eura... nista , odmah zoveti menadzere svojih ekipa neka im posalju vase igrace koji su solidni pa uzmite pare
Moze nam se
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Moze nam se
Haj ti bar nisi glup ako nista,pa razmisli To ista prica kao sto su nasi onomad odbili za Svraku milion i pol maraka,how yes no
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Moze nam se
djeste abramovici, za milion i 200 hiljada eura bi prodali i stadion (da ga imate), i stručni štab i duljevića i njegovu djevojku..