16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- skyisthelimit
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Ako postavi Lulica na beka sa 4231 onda Hajrovic i Visca se jedini namecu na krilu. Sve ostalo je bezveze. Tin u tom slucaju je visak i moze samo dobiti mjesto Pjanica ili Mede.
15.10 - 15.06 ...
-
ili lijevog/desnog krilaskyisthelimit je napisao/la:Tin u tom slucaju je visak i moze samo dobiti mjesto Pjanica ili Mede.

Tin ce igrati na krilu 100%skyisthelimit je napisao/la:Ako postavi Lulica na beka sa 4231 onda Hajrovic i Visca se jedini namecu na krilu. Sve ostalo je bezveze. Tin u tom slucaju je visak i moze samo dobiti mjesto Pjanica ili Mede.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nema sumnje da će defanzivni vezni Tino Sven Sušić ovaj put, zahvaljujući svojoj polivalentnosti i izrazitoj pokretljivosti i fantastičnoj fizičkoj spremi, zaigrati na krilu.
Avdo ide na desno a TSS na lijevo krilo 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne znam šta da mislim o ovoj tekmi i eventualnim posljedicama
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve posljedice? Poslije ove tekme je jos 18 bodova u igri, nista nije izgubljeno.Chinaglia je napisao/la:ne znam šta da mislim o ovoj tekmi i eventualnim posljedicama

Jedina sreca je sto je Ibisevic povrijedjen pa ce normalnija postavka biti na terenu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Nerminovic
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja sam totalno izgubio volju za repkom, nije to kao prije...zna se ko je kriv za to 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mujdza juce nije bio ni na klupi. Valjda bude zdrav, inace Avdija ulazi, znaci bice golova.Sheyi je napisao/la:Ova ekipa i formacija se nameće, mislim da Sajo napokon neće ofulati s taktikom, ali s druge strane nikad se ne zna s njim![]()
Šta ti je fudbal, čekaš da ti se povrijedi jedan od napadača da bi mogao izvesti najbolju ekipu na teren, apsurdno
Ja ne vjerujem da ce Spaha doci, Ermin je na klupi u Hoffu, znaci Hadzic je tu. I svakako Tino je ispred Hajrovica i Visce. Lose nam se pise.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore 

- DragonGirl
- Kontakt:
3 golmana, 6 odbrambenih igrača, 1 napadač i samo 11 veznjakaDonnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore

- Donnie Darko
- Kontakt:
Tačnije 3 golmana, 5 odbrambenih igrača, 1 napadač, 11 veznjaka i Ognjen Vranješ.DragonGirl je napisao/la:3 golmana, 6 odbrambenih igrača, 1 napadač i samo 11 veznjakaDonnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da, i? Problem?Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore
- DragonGirl
- Kontakt:
Problem su dva potpuno slobodna mjesta, od kojih je jedno npr. mogao popuniti bilo koji prosječan napadač, čisto iz predostrožnosticalcio je napisao/la:Da, i? Problem?Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore

Nekad' stvarno kontriraš samo da bi kontrir'o.calcio je napisao/la:Da, i? Problem?Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore
Pa jel vidiš da imamo 1-og centarfora, 11 veznjaka, 6 odbrambenih i 3 golmana? Misliš da je to uredu?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar sam spomenuo problem? Vidiš da se klanjam čovjeku. Pape revolucionarcalcio je napisao/la:Da, i? Problem?Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore

Do kraja kvalifikacija abd izletiti i sa spiskom od 12 imena (11 igrača i Ognjen Vranješ), da pokaže svim selektorima ikada koji su u biti idioti bili cijelo vrijeme.
Nisu dali novce za poziv, ili potvrdu za prelazak u jednu od Smoljanovih agentura uz masan procenat od narednih transferaDragonGirl je napisao/la:Problem su dva potpuno slobodna mjesta, od kojih je jedno npr. mogao popuniti bilo koji prosječan napadač, čisto iz predostrožnosti

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nema slobodnih mjesta, nigdje ne pise da mora pozvati toliko i toliko igraca. Svaki trener pozove koliko misli da mu je potrebno, a cesto se u obzir uzme i finansijska strana. Ne vuca se previse igraca osim ako bas nije potrebno. Za jednu utakmicu je 21 igrac i vise nego dovoljan.DragonGirl je napisao/la:
Problem su dva potpuno slobodna mjesta, od kojih je jedno npr. mogao popuniti bilo koji prosječan napadač, čisto iz predostrožnosti
Ne, nego vi kritikujete samo da bi kritikovali pa cesto iz velike zelje pocnete lupetati. U cemu je problem sto je pozvao 21 igraca na jednu utakmicu? Pa ni to sto imamo samo jednog klasicnog napadaca nije neki problem. Necu nabrajati druge ekipe koje imaju slicne sastave ekipa, a neki od njih su bas velike ekipe koje osvajaju titule.... Ali svak poziva igrace prema tome gdje je najjaci, ako smo mi najjaci na sredini normaln da ce najvise biti veznjaka. Da imamo vise klasnih napadaca, pozvali bi vise klasnih napadaca.HariTz je napisao/la:
Nekad' stvarno kontriraš samo da bi kontrir'o.
Pa jel vidiš da imamo 1-og centarfora, 11 veznjaka, 6 odbrambenih i 3 golmana? Misliš da je to uredu?