Zadnjih mjesec dana mu je jedina konkurencija emir79 u lizanju teleta
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesu, trebao si ti biti, sve osim tebe je nepravedno!Virtu4l je napisao/la:Na niske grane su pali forumaši ako Calcio bude kanta godine
daj ba, nije u tvom stilu, nijednom u italicu nisi napisao "pljavi"..Virtu4l je napisao/la:Pravi primjer onoga što sam napisao iznad.
ti jednostavno nisi kapacitet da se sprdas s nekim, ti si jedan egomanijak koji se brani uvredama čim nema šta reći.. tako pokušavaš da skreneš sa teme.Virtu4l je napisao/la:To radim samo kad se sprdam sa nekim, nije ih bilo mnogo, ali ti si među tom manjinom. Treba i to zaslužiti
rekoh ti već na Begovoj temi, hetero sam..Virtu4l je napisao/la:Momčino, ja za sve ove godine na forumu nikad nikoga nisam uvrijedio, niti uputio neku ružnu riječ![]()
Međutim takvi kao ti su mi specijalnost, pljavi
shvatio si napokon, znam da je teško, al budi jak..Virtu4l je napisao/la:
Baš suprotno.Čovjek se blamira po mnogim dijelovima foruma (BiH nogomet,Serie A,Nogomet u regiji...) i osim velikog lagano kupi i hrpu malih kristalnih globusa.Idealan kandidat za kantu godine.Virtu4l je napisao/la:Na niske grane su pali forumaši ako Calcio bude kanta godine
To je jedna od najmanje ludih stvari koje sam radio, možda nekad ispričam i najluđeSveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte
ma laže ba, udaro je on i mlađe od teSveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte
jedino ih je mogo udarat spinovanjem na temi safeta pusicalegenda reala je napisao/la:ma laže ba, udaro je on i mlađe od teSveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte
Barem nije cupao obrve. Uvijek biram laganje ispred cupanja obrviSveti je napisao/la:@plavipatriota raspravljas se s likom koji je, kako bi prikrio cinjenicu da je nolifer, slagao da je na moru upoznao djevojku od 15 godina i da je kod gazde kod kojeg je odsjedala pregledao neke njene papire da se uvjeri da je maloljetna. Ko da je skoda,bogte