Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Nisam znao da je pišanje po meraku tvrdnja da igrač poput Depaya može postati top3 igrač na svijetu, al dobro hajd 
U 06/07 23 gola, u 07/08 42. Necemo se bunit ako bude tako.Donnie Darko je napisao/la:Može možda postat Ronaldo iz 2007.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
tek sam procitao vijest o Depayu i svaka cast za upravu TOP pojacanje

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Pa konacno vise jbmu,mada ja sam znao da cemo mi dovesti ovu zvije jos od svjetskog prvenstva jer je to LvG mogao obaviti kad je htio
Vjerovatno je Bale bio prva opcija ali posto je to komplikovan i tesko ostvarljiv transfer nasi su se prebacili na holandsku zvijer i brzo zavrsili posao
Vjerovatno je Bale bio prva opcija ali posto je to komplikovan i tesko ostvarljiv transfer nasi su se prebacili na holandsku zvijer i brzo zavrsili posao
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očito su naši bili sigurni u njega, pa su pokušavali sa Baleom, ali on očito neće da ide iz Reala još, niti je Perez spreman da prizna pogrešku, tako da je Depay onda ostao kao logičan izbor
Eh sad, veznjaka šesticu, štopera i desnog beka, a napadač je bonus, Ingsa možemo lako završiti ako bude potrebe.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Depay:"It was an exciting and pretty hectic period, and to have a choice between so many top clubs doesn't make it any easier."
"For me, Manchester Utd is an absolute dream club, so I didn't need any convincing of the guys who already play at Manchester United."
"In the end it was just a matter of feeling, not a matter of money."
"And working with manager Louis van Gaal again is also a big bonus"
"I'm looking forward to playing with my Dutch teammates next to all the other great players of Manchester United"

"For me, Manchester Utd is an absolute dream club, so I didn't need any convincing of the guys who already play at Manchester United."
"In the end it was just a matter of feeling, not a matter of money."
"And working with manager Louis van Gaal again is also a big bonus"
"I'm looking forward to playing with my Dutch teammates next to all the other great players of Manchester United"

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ovaj transfer nam je odlična stvar, peti mjesec a već dogovoreno. Depay će imati malo vremena da se privikne na klub, onda ide turneja pa sezona
Veoma jako krilo, pun je samopouzdanja i bit će ga zanimljivo vidjeti sa Angelom na drugoj strani 
''Neka me mrze samo da me se boje''
- EmirSioux89
- Kontakt:
Nova mašina stigla u United, nevjerovatan osjecaj dovesti ovakvog igrača jos u 5. mjesecu.Odlično!
Manchester United!
[youtube][/youtube]
Doveli smo strastvenog igraca,mudonju
Doveli smo strastvenog igraca,mudonju
Ja sam nešto pesimističan u vezi ovog momka, ali nadam se da griješim i da će nam biti od koristi. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Super, vrlo bitno da se odmah krenulo konkretno sa tim transferima, bez zavlačenja u august.
Što se momka tiče, očito je veliki potencijal, u to nema sumnje. Nadam se da će to odmah i dokazati i postat bitan dio tima već u prvoj sezoni. Uglavnom, mislim da je dobar potez, barem u startu.
Što se momka tiče, očito je veliki potencijal, u to nema sumnje. Nadam se da će to odmah i dokazati i postat bitan dio tima već u prvoj sezoni. Uglavnom, mislim da je dobar potez, barem u startu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
MrParanoic
- Kontakt:
Jos Humels,Radja,Clyne u Harry fuckin Kane 
[youtube][/youtube]

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti ni Ottamendija.
Onda ima tu jos opcija pored Gundogana/Rajde/Carvalha. Uglavnom ceka nas zanimljiv period.
Onda ima tu jos opcija pored Gundogana/Rajde/Carvalha. Uglavnom ceka nas zanimljiv period.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Skoro sam siguran da dolaze stoper, bek i jedan centralni vezni.
Pitanje je dolazi li centarfor, jos jedan centralni vezni i neko bombasticno pojacanje u napadu tipa Bale.
Pitanje je dolazi li centarfor, jos jedan centralni vezni i neko bombasticno pojacanje u napadu tipa Bale.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mislim da je Gundo zvanicno nas kriz 15 dana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Kad zvanicno pocinje prijelazni rok?
Znaci jos Kane u napad, Clyne ili Coleman na beka, i zadnji vezni kvalitetan. Kouyate je odigrao odlicnu sezonu u West Hamu na toj poziciji, mislim da je protiv nas dao i gol.
Znaci jos Kane u napad, Clyne ili Coleman na beka, i zadnji vezni kvalitetan. Kouyate je odigrao odlicnu sezonu u West Hamu na toj poziciji, mislim da je protiv nas dao i gol.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
nosite ga džaba, za zdravog RVP - a bih ga odmah daoCartman je napisao/la:Skoro sam siguran da dolaze stoper, bek i jedan centralni vezni.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- OnlyUnited
- Kontakt:
1. jula.Kad zvanicno pocinje prijelazni rok?
- Ed Woodward for Prime Minister !
- thekoplegend
- Kontakt:
9. juna u Engleskoj.bulbasor je napisao/la:Kad zvanicno pocinje prijelazni rok?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.