Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
NIšta u 2 pol nismo uradili hodaju po terenu,evo sad gledam Mata krilo igra a Di Maria na ofanzivnom veznom i jbo ga vise Wilson daj Falcau 90 min
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Angel nastavlja sa pokazuje sebičnost 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mora zbog cijenerio_Ferdy88 je napisao/la:Angel nastavlja sa pokazuje sebičnost

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ti mater i ko rece da si talent,sto ne ode u psg mame ti se
OT ne podrzava ovako pickastu igruu drugom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Da hoće on dati gol ne bi se mi onda ljutili a ne na tribine loptu slatitopnik1 je napisao/la:Mora zbog cijenerio_Ferdy88 je napisao/la:Angel nastavlja sa pokazuje sebičnost
Di Maria je najskrtiji u ekipi
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- OnlyUnited
- Kontakt:
Cak i Mata na krilu je bolje rjesenje od Januzaja. Decko mora na posudbu.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Serete vala previse. Ispao je sebican u samo dva navrata a kod jednog od ta dva je i najzaluzniji za gol nakon Falcaa. Igrao je dobro danas ali nisanske sprave sa pocetka sezone nisu podesene. Da je Januzaj iole normalniji oboica bi danas imali po gol i asistenciju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- PhoenixFire
- Kontakt:
Ova Galova filozofija ima iste šanse da osvoji koji trofej kao što to ima Moyes u Primeri.
Ja ne mogu da vjerujem da neko voli ovo siptarsko mile,momak toliko upropasti napada da bi moja nena iz groba umrla 88god jedan centarsut il dodavanje u 16 pogodila,usporava i pegla da covjek ne vjeruje,a o taktici ovog konja da ne govorim
Blind je uradio odlican posao danas,za sada dobro mijenja Carricka.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ja ne znam sta pricate protiv Januzaja, momak odigrao pristojno, imao par tacklesa, nekoliko finih prodora. Ni ja ne bih dodao ondje Di Mariji, ko ga j... Ne postaje se igrac tako sto svaki put das klempi loptu i da on ide driblat a ti da stojis po strani.
Fora je da imamo mladu lijevu stranu i da je vrlo moguce da ce shaw i adnan dugo igrati zajedno. Osim toga, dobio je 11ku i ocito je i da ga LVG nije htio pustiti na posudbu jer je momak dobar + se bori na terenu.
Fora je da imamo mladu lijevu stranu i da je vrlo moguce da ce shaw i adnan dugo igrati zajedno. Osim toga, dobio je 11ku i ocito je i da ga LVG nije htio pustiti na posudbu jer je momak dobar + se bori na terenu.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Blind nije WC, ali je veoma koristan igrač, multivalentan, pokriva dosta prostora i pozicija, i nije čudo što ga je LVG doveo, njegova ofanzivnije kvalitetnija verzija O' Shea 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tebi ako se ovo svidja sto on radi onda si strasan strucnjak vjeruj mi,ne moze jadnoj odbrani lestera da pobjegne a kako onda ocekivat nesto protiv jacih odbrana otpusu ga svi,dok se odluci sta sa loptom cak se i napadaci protivnicki vrate u 16terac20le je napisao/la:Ja ne znam sta pricate protiv Januzaja, momak odigrao pristojno, imao par tacklesa, nekoliko finih prodora. Ni ja ne bih dodao ondje Di Mariji, ko ga j... Ne postaje se igrac tako sto svaki put das klempi loptu i da on ide driblat a ti da stojis po strani.
Meni ovde jedino Blind i izgleda kao WC igrac.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Koliko je ovdje par korisnika glupo pa vi ste dokaz dokle je priroda dotjerala a vi ste prekoracili granice gluposti,kao sto nas dragi ''Format'' naveo gore ''Meni ovde jedino Blind i izgleda kao WC igrac'' ma svaka cast majstore,tebi ugoditi se ne moze,nakon 2.5 mjeseca se covjek vratio odma on misli sad ce on da razvaljuje da rastura,ocigledno je on abominacija covjecanstva,a ovi neki takticari da navedem jednog od njih ko moj dobri forumas ''LvG'' nesta prica kako je Van Gaal totalno pogrjesio formaciju,slazem se,zaista,352 jeste losa formacija,a ko ti bi postavio bolju ?,sad ce te me svi vi napasti kako sam ja tek napravio svoj acc i da sam poceo da serem,nek sam,a nas dragi ''Cartman'' je ovdje najbolji Takticar/Igrac/Analista itd.. ostalima kao Ferdiju,Rooney 88,Only United-u pruzam ruku jer zaista nisu debili ko vecina forumasa.
Topli pozdrav od Real1ste
Topli pozdrav od Real1ste

Sta pricas ti covjece?
Zeljeznicar! 1921 !
o Vremenskoj prognozi...
Rekao sam da je covjek danas izgledao jedini kao WC igrac,mozda ti pod WC mislis na ve-ce ili halu,pa te tesko skontat poslije. Svasta ..
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.