Saurman je napisao/la:Džabe brišeš, ti dvostruki aršini neće proći kod mene.rio_Ferdy88 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Saurman je napisao/la:Džabe brišeš, ti dvostruki aršini neće proći kod mene.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Briše jer sam ja prijavio. I na onoj temi ću prijavljivat tvoje postove dok sam živ. I kad umrem sve do trenutka dok ne struhnem u kaburu i dok me crvi ne pojedu prijavljivat ću.
Marsal je napisao/la:Briše jer sam ja prijavio. I na onoj temi ću prijavljivat tvoje postove dok sam živ. I kad umrem sve do trenutka dok ne struhnem u kaburu i dok me crvi ne pojedu prijavljivat ću.
Marsal je napisao/la: Briše jer sam ja prijavio. I na onoj temi ću prijavljivat tvoje postove dok sam živ. I kad umrem sve do trenutka dok ne struhnem u kaburu i dok me crvi ne pojedu prijavljivat ću.
Bayern@heart je napisao/la:![]()
![]()
Ovo je sladoled, može da ga ližeš za Valentinovo.bega_afc je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:![]()
Da nam ne ostaneš gladan, a došao u goste.
Vidi se iskustvo kod momcine. Meni to recimo nikad ne bi palo na pamet.coelho41 je napisao/la:Ovo je sladoled, može da ga ližeš za Valentinovo.bega_afc je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:![]()
Da nam ne ostaneš gladan, a došao u goste.
Hvalaleorey je napisao/la:Prvo da cestitam plasman u Europa Ligu![]()
E sad, da vas pitam....posto ne igrate LP nakon skoro 20 godina, kolika je kvota da se odbjegli sin, Bellerin vraca u Barcelonu ?![]()
I za kraj...zelim vam ostanak Wengera, ima covjek neki smek na klupi, daje sjaj klubu, sto jest- jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.