Mario školovan igrac,znalac s loptom vidi se odmah,sto mi se najvise svidjelo konkretan,ne kruzi u nedogled nego gleda da napadaca gurne u sansu,ako nema rjesenja sutira sa distance.Jednom u glavu dugom loptom pogodio Djurica a jednom odlicno sutirao sa 20-ak metara.
Ne mogu da vjerujem da je sansu dobio tek zadnjih 10 minuta,ocekivao sam ga kao startera.
Iz svega sto sam vidio ocito kod Bazdarevica pjevac Anel nemoj meni Hadzic ima prednost nad Vrančićem.Ne razumijem i nikad necu razumijeti.
soccerfan je napisao/la:
Kako bona nisi. Na onim intervjuima prije SPa. One specijalne emisije sto su bile
A ono kad su intervjuirali po dvojicu svaki put i lijepili kao sličice u album? Ma tu sam gledala neke igrače, ali njega se nešto ne sjećam da sam. Znam da je ono jednom bila priča da je odbio da da intervju jer ne zna bosanski jezik, tako nešto.
soccerfan je napisao/la:
Kako bona nisi. Na onim intervjuima prije SPa. One specijalne emisije sto su bile
A ono kad su intervjuirali po dvojicu svaki put i lijepili kao sličice u album? Ma tu sam gledala neke igrače, ali njega se nešto ne sjećam da sam. Znam da je ono jednom bila priča da je odbio da da intervju jer ne zna bosanski jezik, tako nešto.
Nerminovic je napisao/la:Ima onaj intervju kad je Seo htio reci ''imate vijesti na S04...'' a on nekako svoje izmislio i rekao ''imate newsova na S04''
Nerminovic je napisao/la:Ima onaj intervju kad je Seo htio reci ''imate vijesti na S04...'' a on nekako svoje izmislio i rekao ''imate newsova na S04''
I Asmir i ono njegovo čuveno "djecima" umjesto djecom.
Ali dobro, i on i Pjanić sada odlično pričaju, kako je to zvučalo na početku. Ima i Seo vremena, polahko.
I Asmir i ono njegovo čuveno "djecima" umjesto djecom.
Ali dobro, i on i Pjanić sada odlično pričaju, kako je to zvučalo na početku. Ima i Seo vremena, polahko.
Eto imas link pa pogledaj!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
E baš ti hvala, ipak sramota je reći da ne znam kako Rušioc priča Ma odlično on govori, kako sam ja mislila da će biti... U suštini, svi oni razumiju jezik i vjerovatno znaju u glavi šta hoće da kažu ali zeznu ih padeži pa to ispadne malo smiješno.
Šteta što ovaj momak nije dobio više vremena protiv ovih amatera. Teško da Meša na njega ozbiljno računa obzirom da mu je dao nekih trinaest minuta igre. A po svoj logici on je trebao ući u igru umjesto Pjanića koji je ofanzivno orjentisan a ne Hadžić koji kako se navodi igra na poziciji zadnjeg veznog.
E baš ti hvala, ipak sramota je reći da ne znam kako Rušioc priča Ma odlično on govori, kako sam ja mislila da će biti... U suštini, svi oni razumiju jezik i vjerovatno znaju u glavi šta hoće da kažu ali zeznu ih padeži pa to ispadne malo smiješno.
Ma ja. Moj mladi brat tako prica jer je imao samo 5 godina kad smo u Ameriku dosli. Pa stane, razmislja kako pravilno da izgovori.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....