Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
@Dantes
Pare sigurno dosle same bez da je iko prstom mrdnuo u Engleskoj, kako da ne
uostalom tipkas u prazno bez da si dao i jedan argument zasto ti polovnjaci treba da pripadaju Evropskoj eliti, a ne jedan Lazio, Monaco i sl.,
Pare sigurno dosle same bez da je iko prstom mrdnuo u Engleskoj, kako da ne
uostalom tipkas u prazno bez da si dao i jedan argument zasto ti polovnjaci treba da pripadaju Evropskoj eliti, a ne jedan Lazio, Monaco i sl.,
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zato sto su prvaci svoje drzave. Eto jedan razlog.
Drugi sto bi zelio gledat svoj klub u CL.
Iskreno, boli me q za Lazio, Leverkusen i slicne yebivjetre koji se eto nece obrukat al nece qurca uradit u CL.
Iskreno, boli me q za Lazio, Leverkusen i slicne yebivjetre koji se eto nece obrukat al nece qurca uradit u CL.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prvaci - smijesan argument, narocito sto si 3-4 nivo evropskog nogometaLillard je napisao/la:Zato sto su prvaci svoje drzave. Eto jedan razlog.
Hocu i ja da igram NBA ali realnost je da ne mogu dalje od lokalnog kluba
To zadnje kaze Svabo i za tebe
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Naravno da je zanimljivije gledat talentovani lazio koji ce "iscijedit" Barcelonu, real itd. Nego kontat hoces li igrat trodupli ili cetverodupli hendikep protiv partizana
Sent from my ST26i using Tapatalk
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
RTRS nek prenosi Partizana, nemam nista protiv, BHT nek prenosi neku drugu tekmu (npr Lazio i Bayer) i eto, svi sretni i zadovoljni.
I Partizan sigurno nema vise navijaca od Sarajeva u BiH.
I Partizan sigurno nema vise navijaca od Sarajeva u BiH.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 avg 2015, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čuj zato što su prvaci država, jak razlog zaista.
A to što su kvalitetom svjetlosnim godinama iza evropskih timova nikom ništa .Dinamo je prvak 10 godina zaredom pa u CL evropske ekipe nabijaju gol razliku na njima.
Utakmice nižeg ranga u kojim spada Dinamo i Partizan ne trebaju biti na javnim servisma BIH, ko želi gledati ima tv stanice susjednih država pa neka gledaju do mile volje.

Utakmice nižeg ranga u kojim spada Dinamo i Partizan ne trebaju biti na javnim servisma BIH, ko želi gledati ima tv stanice susjednih država pa neka gledaju do mile volje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Apsolutno se slažem sa Sarmom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: Champions League 2015/16
Liga Prvaka, kraj price.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Saurman je napisao/la:Čuj zato što su prvaci država, jak razlog zaista.A to što su kvalitetom svjetlosnim godinama iza evropskih timova nikom ništa .Dinamo je prvak 10 godina zaredom pa u CL evropske ekipe nabijaju gol razliku na njima.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Zamisli da samo prvaci svojih država igraju Ligu prvaka (neki očigledno podržavaju te sulude priče), pa to bi bilo takmičenje u rangu nekadašnjeg Kupa pobjednika kupova.
Ako misliš da si među 32 najbolje ekipe Evrope
bujrum, dokaži to.

Ako misliš da si među 32 najbolje ekipe Evrope

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: Odg: Champions League 2015/16
nemaju oni pojma... fudbal je za njih počeo 2000. godineLillard je napisao/la:Liga Prvaka, kraj price.
@messila partizan je dokazao dva puta..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jesi li zatucan ili se pravis? Krajnji argument svake rasprave ti je kako je nekom fudbal poceo 2000tih, da se vodimo vasom logikom nit bi vidjeli real atletiko romu city u lp nego prvake svedske irske itd uozbiljite se malo momci, jos malo pa ces nadmasit tezu kako je cz veci klub od arsenala
Uefa ima zelju da to nekako ujednaci, taj doprinos i ucesce svih ekipa u LP i tako da priliku i drugim ligama da podjednako ucestvuju i budu dio Uefe. Uprkos svim tim naporima ne vidim kako je to moguce, kako sprovesti taj plan i poboljsati druge lige, pogotovo u istocnim i jugoistocnim zemljama. Jacina lige/a je mjera, to treba da se trazi i radi na tome a ne to sto ce jedan tim uci u LP i tako sav novac upumpati u jedan i dva kluba i tako finasirati par osoba ili grupa. Da bi lige bile jace zemlja u kojoj je liga mora biti ekonomski jaka, sigurna i privlacna za igrace. To Uefa ne moze napraviti, moze samo davati lazne nade i neku srecu u tome da navijaci mogu odgledati jednu ili dvije vrhunske ekipe na svom terenu (sto i jest dobro).
Zato mislim da to razvodnjavanje kvalitete LP ne donosi nista nikome gledajuci globalno osim par gradova, ekipa koji ce ugostiti ekipe o kojima su mogli sanjati da ce igrati s njima. Ni taj finansijski poticaj ne cini neku prednost jer tesko da to moze takav jedan klub iz slabe i nekonkuretne lige unaprijediti.
Zato mislim da to razvodnjavanje kvalitete LP ne donosi nista nikome gledajuci globalno osim par gradova, ekipa koji ce ugostiti ekipe o kojima su mogli sanjati da ce igrati s njima. Ni taj finansijski poticaj ne cini neku prednost jer tesko da to moze takav jedan klub iz slabe i nekonkuretne lige unaprijediti.
Jel moguce da Arena veceras ni na jednom kanalu ne prenosi duel Valencie i Monaka??
Arena BiH. RTS radi Valencia - Monaco, pa ne mogu staviti ni na jednu "srpsku" Arenu.gunner14 je napisao/la:Jel moguce da Arena veceras ni na jednom kanalu ne prenosi duel Valencie i Monaka??
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala za info.Nadam se samo da mi nece blokirati RTS zbog OBN-a i Dinama, kad vec ne prenose istu utakmicu..messilla je napisao/la:Arena BiH. RTS radi Valencia - Monaco, pa ne mogu staviti ni na jednu "srpsku" Arenu.gunner14 je napisao/la:Jel moguce da Arena veceras ni na jednom kanalu ne prenosi duel Valencie i Monaka??
Vjerovatno će morati, jer bi i tu mogla pasti gledanost OBN-u.gunner14 je napisao/la:Hvala za info.Nadam se samo da mi nece blokirati RTS zbog OBN-a i Dinama, kad vec ne prenose istu utakmicu..

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
pa ako gledas preko mojatv, total tv itd. onda ce ti blokirati. 

liga prvaka je pravo šampiona ne privilegija bogatihxaves je napisao/la:Jesi li zatucan ili se pravis? Krajnji argument svake rasprave ti je kako je nekom fudbal poceo 2000tih, da se vodimo vasom logikom nit bi vidjeli real atletiko romu city u lp nego prvake svedske irske itd uozbiljite se malo momci, jos malo pa ces nadmasit tezu kako je cz veci klub od arsenala
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.