Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Eurobasket 2015
gotovo 

Bjelica rješava ovo, čestitje Srbima, odlična utakmica 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pametna igra srbije. Llull smijesan igrac.
Kraj. Baci peskir zalizani.
Italija u 21 steta sto i Hrv igra tada...
Kraj. Baci peskir zalizani.
Italija u 21 steta sto i Hrv igra tada...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
htjeli mi priznati ili ne Srbija polako postaje velesila u kosarci u evropskim okvirima,njihovi klubovi igraju euroligu,omladinske reprezentacije su takodjer dobre i rezultati se vide ,poslozeno sa sjajnim trenerom,po meni Srbija igra najbolju kosarku u evropi,svaka im cast 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
3/19 za tri 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Srbija ove godine ima strašan roster, šteta što tu nema još Bobija ili Krleta. U napadu im centri nemaju šta ponuditi, ali ostali dio ekipe je vrhunski.
Odbrana doktorska, Bjelica poezija.
Odbrana doktorska, Bjelica poezija.
cigani ćao...
Zasluženo, bez učinka centara, sa rovitim Bogdanom i Teom, bez Bobija i Lučića.
Zasluženo, bez učinka centara, sa rovitim Bogdanom i Teom, bez Bobija i Lučića.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Djordjevic odnjeo pobjedu nad Scariolom!Trener Spanije je samo mijenjao svoje udarne igrace dok se nisu razigrali Gasol i Mirotic,ali je ritam patio a ritam je ono na osnovu cega su Spanci oduvijek uzimali utakmice..Scariolo nije imao spacing,nije bilo te opcije na cetvroci da rasiri reket kao sto je to uradio Bjelica na drugoj strani.Djordjevic je vjerovao svima,pa mu je tako prvi preokret donjeo Nedovic,nije se kao prije cekao Teodosic,a pobjedu je donjeo Bjelica..Vaznost napada Djordjevic je pokazao time sto je u kljucnim trenutcima ubacio Ercega da cuva Gasola,ovaj mu strpao 4 poena,ali je reket za ostale igrace Srbije ostao rasiren,tako da je svaki Gasolov promasaj bio kaznjen..Vrhunska utakmica sve u svemu,Srbija samo ovako da nastavi i medalja je skoro pa sigurna,dok Spanci pod hitno moraju naci taj svoj ritam,danas su dobili Ribasa od novih igraca,mora se naci i Hernangomez i Mirotic mora poceti pogadjati trice..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Cestitke Srbiji na pobjedi, Bjelica igracina. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
@let3 pa naravno da nisu mocni kao prije kada su bili 20 poena kvalitetniji od bilo koje ekipe u Europi al je to i dalje super kvalitetan tim i redovni konkurent za medalju, bar sve dok je babo Pau aktivan jer njega niko zaustavit ne moze. Spanci imaju ovaj Realov trojac koji svakoga moze zatrpat kad krene igrat svoju igru koju iz ne znam kojeg razloga ne forsira ova ubleha Scariolo. Ovo u drugom poluvremenu je tako sporo i tromo izgledalo. Srbija je danas potpuno zasluzeno dobila i meni je ovo jedan vid iznenadjenja al Sale je ovdje doktorski uzeo Sminkera u trecoj cetvrtini s Ercegom i Bjelicom pod kosem kontra Reyesa i Paua. I nisi u pravu za Reyesa, bar ako si gledeao ovu njegovu zadnju sezonu u Realu, lik iz godine u godinu igra bolje ... Inace Bjelica je Bog, strasna j.e.b.e.n.a igracina 

Finale: Francuska-Srbija
Francuzi uzimaju zlato, nemojte reći da vam nisam rek'o :kava
Francuzi uzimaju zlato, nemojte reći da vam nisam rek'o :kava
ne znam jesi li primjetio da je Srbija aktualni viceprvak Svijeta, što logicno kazuje da je vec košarkaška velesila , a ne da to "polako postaju"delinjo je napisao/la:htjeli mi priznati ili ne Srbija polako postaje velesila u kosarci u evropskim okvirima,njihovi klubovi igraju euroligu,omladinske reprezentacije su takodjer dobre i rezultati se vide ,poslozeno sa sjajnim trenerom,po meni Srbija igra najbolju kosarku u evropi,svaka im cast
Kakva trojka nas je isla cijelu utakmicu? Pa prvu smo pogodili na samom kraju druge cetvrtine, do tada sve promasaji..Fk_zeljo_1921 je napisao/la:tesko se moze dobiti Srbija kad ih trica ide cijelu tekmu , bjelica zvijer
Ova utakmica je odma da pokaze kako Srbija nije peti, sesti ili koji vec favorit za zlato, kao sto su mnogi pisali na ovom forumu. Dobismo tu "za koplje jacu reprezentaciju" sa rovitim Bogdanom i sa prakticno 0 doprinosa Kuzmica i Raduljice.
Gasol 16, Reyes 13 (koji ih je u kljucim situac i ukopao), te Mirotic 10 al i 10 skokova.
S druge str Bjelica, Nedovic i Teodosic uz betonsku odbranu za zasluzen trijumf.
4 igraca po 5 skokova plus naravno Bjelica sa 10, samo dokaz fantasticne ugiranosti, borbe i taktike.
S druge str Bjelica, Nedovic i Teodosic uz betonsku odbranu za zasluzen trijumf.
4 igraca po 5 skokova plus naravno Bjelica sa 10, samo dokaz fantasticne ugiranosti, borbe i taktike.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bjelica kao hibrid Kukoca i Bodiroge
ugursuz je napisao/la:Bjelica kao hibrid Kukoca i Bodiroge

Izrael dobi Rusiju, Grci unistili Makedoniju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
drug mislio sam na konstantu najvise,sto pokazuju da onaj rezultat nije slucajan,i vidim cak su i vise napredovali od sp,na to sam najvise mislio,da ono sto su onda uradili nije blijesak vec sistemski rad i vizija,to me odusevljava ...onda bi pomenuo i njihovog selektora koji je mozda i mangupski dobio tehnicku gresku ali dao sudijama doznanja da nece tolerisati sudjenje kakvo je bilo na pocetku meca,i jos mi je nesto zapalo za oko,kada pred kraj mozda minutu Teodosic ide u kontru sa Bjelicom 2 na 1 ,i kao sto bi svaki nas igrac pokusao da to brzopleto rijesi ,baci loptu u bunar,on mangupski stane na loptu iako je bilo uslova da to budu lagani poeni,i iz tog napada postizu trojku za definitivni kraj spanije,to iskustvo i rutina ,rijetko da mi mozemo imati,izvinjavam se na dugom postulet3 je napisao/la:ne znam jesi li primjetio da je Srbija aktualni viceprvak Svijeta, što logicno kazuje da je vec košarkaška velesila , a ne da to "polako postaju"delinjo je napisao/la:htjeli mi priznati ili ne Srbija polako postaje velesila u kosarci u evropskim okvirima,njihovi klubovi igraju euroligu,omladinske reprezentacije su takodjer dobre i rezultati se vide ,poslozeno sa sjajnim trenerom,po meni Srbija igra najbolju kosarku u evropi,svaka im cast

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Zlato i samo zlato.
Srbi imaju paklenu repku i moraju uzet to zlatu!
Čuj ovog Srbija polako postaje velesila, Srbija je godinama već velesija, to ne treba niko priznati, to je opće poznato.
Srbi imaju paklenu repku i moraju uzet to zlatu!
Čuj ovog Srbija polako postaje velesila, Srbija je godinama već velesija, to ne treba niko priznati, to je opće poznato.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.