HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

cunami
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la cunami » 03 jan 2010, 14:05

Izvinite susjedi sto pisem na vasoj temi ali me ovaj lik iz Sarajeva nazivcirao...Sarajevo od kako postoji igra na Kosevu i igrat ce i sta ce vam novi stadion?Da vam nece neko slucajno dati 5 miliona eura pa da vise ne placate kiriju?Normalno je da ste zasticeni i navijac sam Veleza i moje je misljenje da ni Zrinjski nije zasticen kao Sarajevo i Zeljo ali to je samo moje misljenje.Ali haj ti to objasni nekom ko je rodjen poslje rata i s.e.r.e po internet forumima

haj zdravo

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 jan 2010, 14:14

moderator, tema je HŠK Zrinjski i premier liga, i niti ima ikakvih prepucavanja, a niti bitnijeg skretanja sa teme...
a slazem se da je Sarajevo zasticenije od Zrinjskog..u potpunosti...Sjetite se samo dvije tekme isti dan...Zrinjski . Sarajevo, Zeljo - Velez....pod BB sviran nepostojeci gol, ali ostatak tekme, koliko toliko uredan..isti dan na Grbavici, Veležu 90 citavih minuta svirano kontra....i na kraju, sudije pod BB suspendovane, a Amaru Osimu i sudijskoj trojci upucene cestitke povodom pobjede...
Pa se sjetite drugog kola Sarajevo- Velez...sudjenje katastrofalno, ubili nam pitari i upravu kluba i igrace, i jos dan dva iza prijetili da ce oni tuziti Velez..haha....pa nema to pitari moji ni u Zimbabveu....i to jos ubili najvecu nadu BiH fudbala.. Osmanagica.....kakav patriotizam, nevidjeni....
ali letio je avion iznad Koseva ...heheh....Rodjeni dolaze sa stilom..jbg..neprocijenjivo....

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 15:19

sarajevo je u mostaru pokredeno nepostojeci gol su svirali al et nema veze i svaka cast za ono rodjeni heheh :D :D :D sta ima novo u nk zrinjskom
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 jan 2010, 17:43

horde zla 87 je napisao/la:sarajevo je u mostaru pokredeno nepostojeci gol su svirali al et nema veze i svaka cast za ono rodjeni heheh :D :D :D sta ima novo u nk zrinjskom
Na istoj utakmici dva penala za Zrinjski nisu svirana ,sluzbeno izvjesce delegata,pisalo ti je u novinama i u dnevnom avazi i dnevnom listu,no nije bitno,u klubu nema nista nova,nece izgleda nitko dolazit jer nema potrebe,Jovic je zadovoljan sa postojecim kadrom,mozda samo Pezo se vrati al tesko,na svim pozicijama smo pokriveni tj za jednu poziciju konkuriraju dvojica kvalitetnih igraca,ovaj sto spominje pobjede u laktasima i modrici,pa nije samo Zrinjski tamo pobjeđivao,kad bi tako primitivno gledao i Velez je pobjedio Leotara u Trebinju,odmah pustili,bla bla,gluposti,Jovic je sa nikada gorim Zrinjskim osvojio sto nitko nikad nije ,da je imao igrace tipa kao sto je Baka u svoje vrijeme tko zna gdje bi mu kraj bio,slazem se s tobom da je Ibrakovic dobar trener,u par navrata tko prati moje pisanje sam ga i hvalio i cudio se njegovom uspjehu al sve sto u mom potpisu imas su ti cinjenice,nađi bilo koji magazin ili internetski portal koji treneru za izboren opstanak daje nagradu a ne osvajacu titule,to ima samo u nas ,al kao sto sam vec napomenuo u ovj drzavi svatko svoje tjera pa tako mi cemo cekati Vecernjakov pecet a ostali nek se kite nagradama za opstanak u ligi i trenutna 4,5 mjesata,te ispadanja u kupu u 1,2 kolu,kao sto rece to ima samo u nas!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 jan 2010, 20:04

Bola, antipoltika2, ne tjera svak svoje..Meni se cini da je prosle godine za trenera bio izabran Jovic..ili mi se cini...I niko se ne prepucava sa tobom, da odmah ides na nekakve izraze. Gledaju i drugi premier ligu, svoje klubove a i druge. Zrinjski citav jesenji dio nije imao igru. Shvatam da je imao dosta problema sa povredama i ostalim stvarima, ali ako si zadovoljan sa jesenjom igrom Zrinjskog, kao i zavrsnicom prosle sezone( Posusje, Orasje ), hebaji ga onda... Dobro se sjecam, poslije te utakmice sa Posusjem kuci, si blatio i klub i Jovica i sve..ali, nije bitno..pozz

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 jan 2010, 21:54

carina je napisao/la:Bola, antipoltika2, ne tjera svak svoje..Meni se cini da je prosle godine za trenera bio izabran Jovic..ili mi se cini...I niko se ne prepucava sa tobom, da odmah ides na nekakve izraze. Gledaju i drugi premier ligu, svoje klubove a i druge. Zrinjski citav jesenji dio nije imao igru. Shvatam da je imao dosta problema sa povredama i ostalim stvarima, ali ako si zadovoljan sa jesenjom igrom Zrinjskog, kao i zavrsnicom prosle sezone( Posusje, Orasje ), hebaji ga onda... Dobro se sjecam, poslije te utakmice sa Posusjem kuci, si blatio i klub i Jovica i sve..ali, nije bitno..pozz
Blatio sam klub i igrace koji su izisli u susret klubu s hrvatskim predznakom i podarili mu jedan pisljivi bod,isto kao sto je vama Zepce izlazilo u susret za male pare ,kao i lanjski rasplet zavrsnice,modrica,itd,necemo o postenju lige jer svatko ima svoje stvari koje gura pod tepih,sjeti se kad je Zeljo izbacio Borca tako sto je kuci Zepce pustio,mozda je to samo los dan pojedinih igraca i mozda uvjek sumnjamo u teorije zavjere al uvjek nesto nekad dobro prismrdi ,ja sam pisao o laureti ,upravo radi tog ocajnog stanja sa igrackim kadrom je jos veci uspjeh trenera,jer sumnjam da bi vi bili i Ibrakovic visoko plasirani da vam je konstantno falilo 5,6 igraca iz prve postave,s tim je uspjeh zavrsiti u polufinalu kupa i ostati u borbi za evropu kroz prvenstvo,sto se mene tice ja sam zadovoljan.pozz

PS: slobodno me zovi samo antipolitika bez te dvojke,to je radi dusmana koji zabranjuju moj rad kao i dusmani 45-e mom voljenom klubu :D

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 03 jan 2010, 22:25

horde zla 87 je napisao/la:ko je ba zasticen cuj fks haha pa nedaju nam svoj stadion placamo kiriju na kosevu i ti kazes mi zastoceni :D :? :D :D :D nasmija me

Kosevo je gradski, olimpijski stadion koji ima neprocjenjivu vrijednost... To je isto kao ti da trazis vilu u centru grada da ti je neko pokloni i jos pricas po gradu, "ne daju mi moju vilu"... :roll:

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 jan 2010, 22:43

Mislim da na temi HSK Zrinjski stvarno nikoga ne zanima placa li FK Sarajevo kiriju ili ne,sto niste iznajmili dzaba na 99 godina ko mi i gotova stvar :D !

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 23:17

hahahha ta ti dobra na 99 godina hehehe a mi nemozemo iznajmiti jer je gradski stadion to je steta al jbg dok igramo na njemu dobar je :D :D
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jan 2010, 16:31

Pricu o komunizmu,titoizmu,petokrakama,sahovnicama,turcima,hrvatima,islamu,krscanstvu,zoroastrizmu mozete pricati na forumima predviđenim za to,a ovo je sportski forum!!!

Tema je Zrinjski,opletite...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jan 2010, 16:33

@hškz
za rezultate se tu i tamo slazem...Trebinje, sreca( sastavni dio igre)..za Sarajevo se ne slazem..Majstore, kad jedna ekipa ide u kontru 3 na 1, i kad ti sudija konstatno izmislja nekakav prekrsaj za tebe i prekida ti kontru, sve ti je jasno...To ste vi prozivjeli, ja mislim, u Travniku ove godine...Zeljo oba puta pljačka..Postena 2 poraza, Pecara i BB...Ibrakovic je citavu godinu dobijao cestitke suparnickih trenera. Jovic je imao par podbacaja..Npr; Zenica...cak su i plate kresali...a povrede i nedostatak igraca su sastavni dio sporta...
Snimke necu da komentarisem...Tu je nas problem i tako ce uvijek biti... Sve dok jednu tribinu, na kojoj vidimo npr; 7800 zastava plave boje i 2 crvene boje, vidimo kao crvenu tribinu, tako ce nam biti...Ne bi od nas nesto neko pozitivno iznio, nema sanse...Cak bi se i na ovu drugu snimku nasmijao...zamisljam koktel Titinovaca( komunista) i jedne fasističke zemlje Turske( zemlje koja svaki dan ubije stotine neduzne kurdske djece ) i haha..jbg...samo kod nas to ima....mostarski ciganluk....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jan 2010, 16:45

carina je napisao/la:@hškz
za rezultate se tu i tamo slazem...Trebinje, sreca( sastavni dio igre)..za Sarajevo se ne slazem..Majstore, kad jedna ekipa ide u kontru 3 na 1, i kad ti sudija konstatno izmislja nekakav prekrsaj za tebe i prekida ti kontru, sve ti je jasno...To ste vi prozivjeli, ja mislim, u Travniku ove godine...Zeljo oba puta pljačka..Postena 2 poraza, Pecara i BB...Ibrakovic je citavu godinu dobijao cestitke suparnickih trenera. Jovic je imao par podbacaja..Npr; Zenica...cak su i plate kresali...a povrede i nedostatak igraca su sastavni dio sporta...
Snimke necu da komentarisem...Tu je nas problem i tako ce uvijek biti... Sve dok jednu tribinu, na kojoj vidimo npr; 7800 zastava plave boje i 2 crvene boje, vidimo kao crvenu tribinu, tako ce nam biti...Ne bi od nas nesto neko pozitivno iznio, nema sanse...Cak bi se i na ovu drugu snimku nasmijao...zamisljam koktel Titinovaca( komunista) i jedne fasističke zemlje Turske( zemlje koja svaki dan ubije stotine neduzne kurdske djece ) i haha..jbg...samo kod nas to ima....mostarski ciganluk....
A sta je bilo u Mostaru protiv Zelje i tu vas neko pokrao? Mislim da je u pitanju svjetska zavjera protiv veleza, Vatikan, CIA, SDA,HDZ, NS BiH svi su se urotili protiv vas.Imate politiku kao Mislosevic cijeli svijet je protiv vas.Nije samo ova sezona u pitanju sjeti se proslih godina kako su igraci Veleza tukli u Mostaru pa i ove godine ste oteli Celiku bodove u Mostaru.Ono sto hocu reci niste po tom pitanju nista bolji od bilo koga u nasoj ligi pa koliko se vi god trudili da to izgleda drugacije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 jan 2010, 17:00

Oteli Celiku bodove u Mostaru? Ti bio? A jah, procitao u Avazu..
Support Velez, It's logical! ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jan 2010, 17:04

Mont0 je napisao/la:Oteli Celiku bodove u Mostaru? Ti bio? A jah, procitao u Avazu..
j.e.b.i ga bio sam, pa zar se nije Dzekson dva puta otrgnuo vasem zadnjem i prosao a sudija oba puta vratio faul, hajde budi iskren!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 04 jan 2010, 17:36

Bio vama drag ili ne drag tu je i prvak je :D ove drz drz drzave!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 04 jan 2010, 18:14

antipolitika2 je napisao/la:Bio vama drag ili ne drag tu je i prvak je :D ove drz drz drzave!
:D :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 04 jan 2010, 21:14

Hebo te forum....
Ja fino objasnio neke stvari vezano za Velež i Zrinjski jer bez toga se ne može dovoljno realno shvati situacija u MO i pobrišu mi komentar. Ni jedne riječi ružne nije bilo prema nikome.
Uglavnom, NIĐE VEZE!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jan 2010, 23:34

antipolitika2 je napisao/la:
Marin je napisao/la:Hebo te forum....
Ja fino objasnio neke stvari vezano za Velež i Zrinjski jer bez toga se ne može dovoljno realno shvati situacija u MO i pobrišu mi komentar. Ni jedne riječi ružne nije bilo prema nikome.
Uglavnom, NIĐE VEZE!!!
Što je tu novo?! :D
Netko voli da brise jer cinjenice bole! 8-)
Sve sto je imalo veze sa politikom je pobrisano,zao mi je Marine jer si ti normalan momak kojem nije osnovni cilj provocirati,ali sve je pobrisano sto se "naslonilo" na onu raspravu o politici...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 jan 2010, 00:13

za horde zla 87 i antipolitika2 7 dana pauze.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 05 jan 2010, 00:26

Hajde pobijte se. Zakačite se u CSu, nemojte čekati jutro :)
Možda bi najispravnije bilo reći da dva mostarska prvoligaša vode možda i dva najbolja (relativno) mlada trenera u BiH trenutno,a i Karačić u ŠB je isto tako dobar.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.