Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ko god bude selektor. nek on svoj strucni stab dovede. svaki dobar trener ima svoj tim ili trazi osobe koje mu treba. a ne kod nas savez da ti 2 pomocnika i ako ne znaju selektora.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sergej Barbarez. Trenutno za ove igrace to je lijek.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- JohnCleese
- Kontakt:
U kombinaciji drzava, savez, trener, igraci i "navijaci" siguran sam da ce novi selektor ponovo biti nasa najsvjetlija tacka.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma kakav selektor. Ovdje je potreban restart od cistacice do glavonje Begica. Posto se to nece nikada desiti, ostaje nam da istresamo frustracije na selektorima. Nama Guardiola i Klopp u tandemu trenutno ne mogu pomoci.
Dok neko ne smjeni svakog trenutnog clana saveza on,Bolic i Kodro nece prici selektorskim pozicijama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Tacno tako, igrace savez i IO drze zadovoljnim sa tekmama u Sarajevu i treniranjem u Butmiru
A oni su sebi napravili sistem da tushe igrace i naplacuju pozive, selektor je samo levat kojeg zrtvuju pa opet biraju, a njemu to pase jer i to je neka stavka u CV-u
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 14 nov 2020, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnCleese
- Kontakt:
Proricem budućnost.
Kod izbora dotičnog kao novog selektora vec biva stidljivo prozvan kao Vicin podbradak, nakon objavljivanja prvog spiska vec uveliko postaje krmak i glavonja, dok nakon premijernog prvog poluvremena postaje kao etablirani četnik
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma nije budala da ostavi posao u Al Ahliju i milione koje tamo ima,i da dodje u ovaj cirkusJohnCleese je napisao/la: ↑14 nov 2020, 11:28Proricem budućnost.
Kod izbora dotičnog kao novog selektora vec biva stidljivo prozvan kao Vicin podbradak, nakon objavljivanja prvog spiska vec uveliko postaje krmak i glavonja, dok nakon premijernog prvog poluvremena postaje kao etablirani četnik
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mosa Husref ili Osim.
- Chapman1886
- Kontakt:
nema pametnija posla nego da dolazi u ovu prćiju,plaćeniji on u svom klubu trenutno nego pola naše i više reprezentaicje
Samo Sloboda | COYG
Barbarez Bajramovic Custovic.
Bolicu da preuzme Misketovu poziciju i rastjerat sve ostale po savezu koliko se moze. Poceti od uhljupa Begica
Bolicu da preuzme Misketovu poziciju i rastjerat sve ostale po savezu koliko se moze. Poceti od uhljupa Begica
Ovog Custovica su mnogi uzdizali dok se nije pojavio. Sada ide druga prica. Tako ce biti bilo ko da dodje.
Jednostavno su igraci limitirani i nebitno je ko ce biti selektor.
Jednostavno su igraci limitirani i nebitno je ko ce biti selektor.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Tako je, iako nemaju iskustva i nisu stručni, njihova ogromna ljubav prema reprezentaciji će nas odvesti na veliko takmičenje.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nikakvo nije mjerilo šta šaka krezubih neznalica priča, ono što je bitno da se barem konstuktivno vodi rasprava.
A danas se svi slažemo da je ovaj nestručni štab jedan od najgorih u historiji dejtonske Bosne.
A Čustović laže kao malo dijete kad ga nastavnica pita zašto ga nije bilo zadnja dva časa. I kao takav je neozbiljan da vodi skolski hor a kamo li neku ekipu od 23 ljudi.
A danas se svi slažemo da je ovaj nestručni štab jedan od najgorih u historiji dejtonske Bosne.
A Čustović laže kao malo dijete kad ga nastavnica pita zašto ga nije bilo zadnja dva časa. I kao takav je neozbiljan da vodi skolski hor a kamo li neku ekipu od 23 ljudi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dok god premijer liga ne izbaci igrača koji može igrati u osrednjim ekipama liga petice poput Granade, Freiburga, Herthe, Lillea itd nema velikih takmicenja.
I to da izbacuju svake druge - trece godine.
⚜️~⚜️~⚜️
Moja želja bi bio Milojević, ali iskreno mislim da već imamo dogovor sa Muslinom, te da će on biti naredni selektor, što uopće nije loše.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Da je Osim izabran umjesto Zutog sad bi bili na Evropskom.Kraj price.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.