NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

dinodino2019
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 01 feb 2022, 13:39

Celicni je napisao/la:
01 feb 2022, 13:31
Trebalo bi sto vise forsirati i reklamirati utakmicu sa OFK Beograd i tako da privucemo sto vise ljudi na utakmicu i postaviti stand sa artiklima iz fan-shopa za vrijeme utakmice na zapadnoj tribini.Mislim da bi za vrijeme te utakmice isla prodaja glat.Ako je neko ima priliku prisustvovati utakmicama liga petice vidio je da na svakih deset metara ima rekvizite na svakoj tribini.Kad oni mogu ne vidim razlog da nasi to ne rade.
dobra ideja
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 feb 2022, 16:39

Celicni je napisao/la:
Trebalo bi sto vise forsirati i reklamirati utakmicu sa OFK Beograd i tako da privucemo sto vise ljudi na utakmicu i postaviti stand sa artiklima iz fan-shopa za vrijeme utakmice na zapadnoj tribini.Mislim da bi za vrijeme te utakmice isla prodaja glat.Ako je neko ima priliku prisustvovati utakmicama liga petice vidio je da na svakih deset metara ima rekvizite na svakoj tribini.Kad oni mogu ne vidim razlog da nasi to ne rade.
:clap:

I jos uz to opcija da se uclaniti moze.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 feb 2022, 17:24

Truhlo je napisao/la:
01 feb 2022, 16:39
Celicni je napisao/la:

I to kad bi postavili glat bi ga prekucali za taj dan.Ali eto trebalo bi ljudima u klubu predloziti.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 feb 2022, 18:30

Celicni je napisao/la:
01 feb 2022, 17:24
Truhlo je napisao/la:
Celicni je napisao/la:

I to kad bi postavili glat bi ga prekucali za taj dan.Ali eto trebalo bi ljudima u klubu predloziti.
Mozda i besplatan ulaz, ako se ovo ispostuje. Neka se uclani 10% ljudi od 1000, bolji prihod nego ulaznice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 feb 2022, 19:35

Truhlo je napisao/la:
01 feb 2022, 18:30
Celicni je napisao/la:
01 feb 2022, 17:24
Truhlo je napisao/la:

Mozda i besplatan ulaz, ako se ovo ispostuje. Neka se uclani 10% ljudi od 1000, bolji prihod nego ulaznice.
Svakako mislim da ce ulaz biti besplatan, ali treba klub da iskoristiti ovu tekmu i da prikupi prihode.

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 01 feb 2022, 21:13

NOVO IME STADIONA FK NOVI PAZAR u sezoni 2022. - “CAIZCOIN ARENA”

S ponosom predstavljamo najveći sponzorski ugovor u istoriji našeg kluba koji je plod rada ljudi iz uprave kluba FK Novi Pazar.

FK Novi Pazar i kompanija CaizCoin iz Švajcarske koja se bavi trgovinom istoimene kripto valute zasnovane na principima islamskog bankarstva, a koja je već sponzor najvećih Evropskih klubova iz španske La Lige, nemačke Bundeslige i Turske Super Lig, potpisali su sponzorski ugovor kojim su postali najveći pojedinačni sponzori kluba. Prvi put u svetu jedan fudbalski stadion će poneti ime neke kripto valute.
Ugovor će automatski biti produžen i znatno uvećan za narednu sezonu 2022/2023 uz jedini uslov da FK Novi Pazar ostane član Super Lige.

Sa ovim ugovorom klub je postigao značajnu finansijsku stabilnost i mogućnost da se ravnopravno takmiči sa klubovima iz gornjeg dela tabele, a kompanija Caiz Coin dobila pouzdanog partnera za razvoj svojih projekata.

Očekuje se i zvanična promocija ugovora tokom februara, na stadio
nu FK Novi Pazar uz dolazak delegacije kompanije CaizCoin.

Da nam je Bilino kako unovcit
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 02 feb 2022, 08:55

Gledam Zeljinu akciju za clanske, 2500 ljudi za dva dana...

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 02 feb 2022, 08:58

Zelten je napisao/la:
02 feb 2022, 08:55
Po cijeni od 20,00 KM i bez ikakvih prava u odlučivanju

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 feb 2022, 09:11

Bandit88 je napisao/la:
02 feb 2022, 08:58
Zelten je napisao/la:
02 feb 2022, 08:55
Po cijeni od 20,00 KM i bez ikakvih prava u odlučivanju
Bez obzira koliko je svaka im cast tako i treba imamo i mi donatorske karte po 2 marke bez obaveza pa za 7 dana ne kupimo toliko...kod nas u gradu su vecinom stipse jbt sve jedna grupa ljudi pomaze od clanarina do 12 igrac pa do karti donatorskih sve isti ljudi a ostali cekaju derbi

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 02 feb 2022, 09:29

Svaka njima cast na akciji i odazivu, ako uspiju 10.000 uclaniti, potez za 10, nema sta.

Kako god, nase i ostalih klubova clanstvo nije isto. Nase ipak nosi odgovornost.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 02 feb 2022, 09:55

Morate gledat da su ljudi skepticni po pitanju Čelika.Željo je u Premier ligi a mi u 3. ligi , drugo kod njih nije politika grada upletena, kod njih gradonacelnik nije protiv kluba ne gleda da ugasi klub nego je član,tako da ne mozete porediti situaciju između našeg Čelika i Želje.Nama treba vremena i da raja spozna da smo iz dana u dan sve jači da se radi u klubu nesto novo.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 feb 2022, 10:04

Mi smo u ratu sa gradom, na sudu smo, gradonacelnik i njegova ekipa sabotiraju klub na svakom koraku. Salju se inspekcije, blokiraju potencijalni sponzori, pljuje se klub na javnim istupima, razne lazne informacije se plasiraju u javnost, itd.

U takvim uslovima je tesko raditi i rasti. I zato svaka cast UO i svim ljudima u klubu i oko kluba na rezultatima u prosloj godini. Da ova godina bude isto dobra i jos jaca u odnosu na proslu. A sad zimislite da imamo grad iza sebe u svakom smislu, ne samo finansijskom. Da u prvoj sedmici januara gradonacelnik se uclani i cijelo vijece, da pozovu ostale da se uclane, da postuju sporazum, da budu partneri klubu u rijesavanju problema sa ViK, javna preduzeca, pitanje akademije i ostalo. Ali eto jedini mi imamo zlotvora na celu grada. Nadam se da ce se nesto promjeniti na narednim izborima, a do tada se boriti i drzati klub u zivotu.

I da, apsolutna vecina ljudi je na pujdinoj strani, popusili su pricu o rupi bez dna i ostalo. Dobio je preko 30k glasova i polarizovao grad sto je najgore. Sada ili si fudo ili Celik. U takvu nas je poziciju doveo.

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 02 feb 2022, 10:22

Sve i da smo PL isto bi bilo,generalno u Zenici su ljudi stipse. Zanima me bil bilo ista bolje da se statutom uredi članarina 20KM da se ne može odlučivati u klubu,a 60 da može,jer vjerujem ima dosta ljudi dali bi 20 KM prije nego 60( zaposleni)? Što neko rece trenutno su isti ljudi 12.igrac,kupuju u sopu,članovi... Sve se svelo na 500ak ljudi.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 feb 2022, 10:31

Cod je napisao/la:
02 feb 2022, 10:22
Sve i da smo PL isto bi bilo,generalno u Zenici su ljudi stipse. Zanima me bil bilo ista bolje da se statutom uredi članarina 20KM da se ne može odlučivati u klubu,a 60 da može,jer vjerujem ima dosta ljudi dali bi 20 KM prije nego 60( zaposleni)? Što neko rece trenutno su isti ljudi 12.igrac,kupuju u sopu,članovi... Sve se svelo na 500ak ljudi.
Mi u Zenici smo prosli kroz pakao u zadnji 20 godina. Klub je dozivio nevidjenu nepravdu i tesko je vratiti ljude na tribine. Ja ne znam ni jedan klub u regionu da je nanio vise bola svojim navijacima nego nas. Treba malo vise strpljenja i postenog rada da se ljudi vrate. Tek smo u ovom procesu evo godinu i pol i ako se nesto rusilo 20 godina, treba vise vremena da se to sanira i postavi na cvrste temelje ponovo. Samo strpljivo naredne 3, 4 godine, sve ce to doci na svoje.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 02 feb 2022, 10:43

Teško će se išta drastično promjeniti što se tiče mentaliteta.

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 02 feb 2022, 10:50

Convicts1988 je napisao/la:
02 feb 2022, 10:43
Teško će se išta drastično promjeniti što se tiče mentaliteta.
I ja se slažem da je do mentaliteta a ne do stanja u klubu, koje nikad nije bilo bolje, ako ćemo realno...

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 02 feb 2022, 10:54

@Zelten
Ako prosječan navijač Čelika sad ne vidi da je ovo najbolja uprava od rata do danas, uprava koja radi najbolji posao, neće vidjeti ni za 2 ni za 5 godina .. To je tako sigurno.

Al mišljenja sam da i sama uprava bi trebala što više pogodnosti da daje članovima kluba. Evo recimo prijateljska protiv OFK Beograd.
Otvori zapad, članovima kluba daj besplatan ulaz ostali neka plate 5 KM recimo. Ove nagradne igre svaki mjesec da bude nešto, da se vrti oko članova i da se ti ljudi više cijene i da se pravi razlika izmedju onog ko je član i ko to nije ...

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 feb 2022, 10:57

Truhlo je napisao/la:
02 feb 2022, 10:31
Cod je napisao/la:
02 feb 2022, 10:22
Mi u Zenici smo prosli kroz pakao u zadnji 20 godina. Klub je dozivio nevidjenu nepravdu i tesko je vratiti ljude na tribine. Ja ne znam ni jedan klub u regionu da je nanio vise bola svojim navijacima nego nas. Treba malo vise strpljenja i postenog rada da se ljudi vrate. Tek smo u ovom procesu evo godinu i pol i ako se nesto rusilo 20 godina, treba vise vremena da se to sanira i postavi na cvrste temelje ponovo. Samo strpljivo naredne 3, 4 godine, sve ce to doci na svoje.
Brate sve stoji sto pises ali takvi smo uvjek bili i ostat cemo ako navijaci nisu sad progledali i vidjeli kako momci u klubu rade i koliko se bore nece nikad....je.bo gradonacelnika i GV ako volis Celik uclanit ces se pa mi smo u prosloj godini imali 300 i nesto punoljetnih clanova ostalo su djeca i penzioneri pa jbt Robova u kopu zna bit vise na utakmici...nego mobilisat i prozivat ko god nije clan pa ako ne moze 60km neka plati manje koliko vec dodje za ne zaposlene

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 02 feb 2022, 11:08

Izbacio je klub listu clanova imenom i prezimenom i dovoljno je uporedit sa ljudima koji se na svakoj objavi na FB o Celiku kletu u klub kad pogledas od njih 500 petorica clanovi....vise ne pije vode izvlaka siromasan grad nema se pa jbt bolje zive nego pola ljudi vani

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 02 feb 2022, 11:50

Jedina prava činjenica je ta, da kod nas narod više mrzi drugog nego što voli Čelik, to se vidjelo još u premier ligi, a tek sad dolazi do izražaja, kada se nalazimo u ovakvoj situaciji...nmz meni niko ogadit Čelik pa i taj smrdo od gradonačelnika ako ja iskreno volim svoj klub...
Onda se struktura ljudi promijenila, sami mentalitet ljudi se promjenio, pa vidite vi da su današnji omladinci sve nekakvi ****, cijevi u ustima boli njih K za grad i za Čelik...
Nas je ostalo 500 iskrenih i pravih koji učestvujemo u svim akcijama kao sto je gore rečeno i to je jedina činjenica...
Da se nadoveže još gore sto je rečeno, nzm tačno ko je rekao, al mora klub ove današnje članove nekako nagrađivati, dal to bilo kroz fan shop ili neki drugi način definitivno mora, jer i to je jedan dio privlačenja novih članova, svi smo mi kupili artikle u shopu i kupovat ćemo, al tako isto bi nam drago bilo kada bi se nesto i dobilo, to je isto činjenica...
Nama je gurat dalje jedini cilj, a to je jak i stabilan Čelik i ništa nam više ne treba...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.