ja poznajem 2 prijatelja koji su koristili hormone rasta i pomogli su im bez posljedica ikakvih ..undefined007 je napisao/la:Ima li ko šta da preporuči za visinu? Vježbe ne postoje znam, ali neka supstanca ? HGH kapsule?A samo mi 5 cm fali.
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Teretana
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- undefined007
- Kontakt:
Injekcije ?! ma neću se bostIlPrincipe je napisao/la:ja poznajem 2 prijatelja koji su koristili hormone rasta i pomogli su im bez posljedica ikakvih ..undefined007 je napisao/la:Ima li ko šta da preporuči za visinu? Vježbe ne postoje znam, ali neka supstanca ? HGH kapsule?A samo mi 5 cm fali.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Stikle brate.undefined007 je napisao/la:Ima li ko šta da preporuči za visinu? Vježbe ne postoje znam, ali neka supstanca ? HGH kapsule?A samo mi 5 cm fali.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- undefined007
- Kontakt:
Ma nisam ja mal uopšte al' bih volio jos tih famoznih 4-5 cm, inače sam 180! 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Nek te natezu, onaj rastezu 
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije pogrešno raditi svaki trening i prsa i leđa i ruke odnosno sve sem nogu sa postepenim povećanjem serija i kilaže iz trening u trening??? Iskusniji.. 
Jeste pogresno jer misici ti rastu dok se odmaraju, a ne tako kako ti mislisSiouxLukavac je napisao/la:Nije pogrešno raditi svaki trening i prsa i leđa i ruke odnosno sve sem nogu sa postepenim povećanjem serija i kilaže iz trening u trening??? Iskusniji..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Naravno da je pogresno osim ako nisi pocetnik pa radis full body trening prvih mjesec dana cisto da te ne safataju jake upale.
Ako ima neko raspoložen da mi se javi na pp, da mi sastavi plan ishrane i da mi kaže otprilike šta i kako da radim i treniram, prije godinu sam išao u teretanu i prestao sam, ali sam sve one svoje planove pogubio, pa ako ima neko voljan da mi napiše listu vježbi koje bih trebao raditi kao početnik te plan ishrane uz naravno preporuku nekog proteina koji je koliko toliko dobar a pristupačan što se tiče cijene
Hvala.
Hvala.
Ja te volim, volim Željo..
Za te planove i to ne znam, al' sto se tice proteina imas Myprotein od 5 kg 140 KM na Piku, jeftinije ne moze
a kazu da nije los, ne znam samo treba li ti toliko proteina...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Imaš amino. ba stranicu i tamo gledaj proteine
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Teretana
Za ovaj my protein čuo sam da nevalja, sad sta tacno da me ubijes ne mogu se sjetiti, al znam da su mi rekli da nevalja a i ja ga konto bio uzet jer je bio jeftin pa uzo drugi 
Ja sam bas cuo suprotno. Da je za svoju cijenu odlican.(znaci za svoju cijenu). Pisao je neko vec na forumu da valja a i kolega je kupio ga i kaze da je zadovoljan.
- sagitarius
- Kontakt:
Ma ja sve ove bodybuildere sto pratim na yotube, svi vecinom koriste myprotein.. tako da red je uzeti taj abd 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Meni bgm vako reče jaran od kojeg sam savjet tražio i uzo onda hydro whey, al et izgleda da valja, pišat ga sad i ovaj sam davno popio 
- sagitarius
- Kontakt:
Ma drug ja ti preporucujem uzmi sebi myprotein testiraj vidi, mozda tvom jaranu nije odgovaralo a tebi hoceJoseMourinho je napisao/la:Meni bgm vako reče jaran od kojeg sam savjet tražio i uzo onda hydro whey, al et izgleda da valja, pišat ga sad i ovaj sam davno popio
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma nemam para sad na bacanje ide ljeto jbg preče stvari, ni ovaj hydro mi nije bio los, a taj se bas sjećam jer gledo ga i osto mi u sjecanju jer je ko u kantama za bojusagitarius je napisao/la:Ma drug ja ti preporucujem uzmi sebi myprotein testiraj vidi, mozda tvom jaranu nije odgovaralo a tebi hoceJoseMourinho je napisao/la:Meni bgm vako reče jaran od kojeg sam savjet tražio i uzo onda hydro whey, al et izgleda da valja, pišat ga sad i ovaj sam davno popio
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa, ne sjecam se nijedne ozbiljn(ij)e recenzije da ustanovi da MyProtein ne valja, pogotovo ne za tu cijenu. Ako nekome individualno ne odgovara, to je druga stvar, medjutim value for money : kvaliteta je sigurno optimalna.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sioux Lukavac
Mozes trenirati kako si napisao. Vazno je da nadjes trening koji tebi odgovara.
mobile.journals.lww.com/nsca-jscr/_layouts/oaks.journals.mobile/articleviewer.aspx?year=1997&issue=08000&article=00003
Mozes trenirati kako si napisao. Vazno je da nadjes trening koji tebi odgovara.
mobile.journals.lww.com/nsca-jscr/_layouts/oaks.journals.mobile/articleviewer.aspx?year=1997&issue=08000&article=00003
-
samoposmatram
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.