NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 04 nov 2013, 20:54

7april je napisao/la:ja mislim da protiv čelika treba igrat kombinovan sastav,a u kakanj sa najjačim snagama,bio sam prisutan kad načelnik reče igračima da moraju zapet u kaknju samo 3 boda vode nas u PL,koliko je to istinito mislio subota će pokazat.
A sat ces, kad daso da pare igracima, moral skace 100% :)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 nov 2013, 12:56

pare dižu moral svima a ne samo igračima...da vidite kod mene stanja u firmi pred kraj mjeseca i na dan kad legne plata ;)
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 nov 2013, 17:57

baltazar1 je napisao/la:pare dižu moral svima a ne samo igračima...da vidite kod mene stanja u firmi pred kraj mjeseca i na dan kad legne plata ;)
ehehehe :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 nov 2013, 16:10

Jako dobra utakmica , sudija se malo pogubio u par navrata al nema veze zato sto nam utakmica nista nije znacila...

Momci su dobro odigrali pogotovo drugo poluvrijeme , vrlo lako smo mogli do pobjede medutim nismo iskoristili brojne sanse koje smo imali... Celik danas jako lose odigrao , odbrana im nije Bog zna cemu...
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 nov 2013, 16:15

Treba napomenut da je trener Jagodic bio na trebinama :D

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 06 nov 2013, 16:24

Moglo je Bratstvo barem do minimalne pobjede, ali realizacija nije bila na nivou. Bilo bi lijepo da su pobijedili, makar to ništa ne značilo zbog onih 4:0. Čelik zabio dva jako lijepa gola, ali inače nisu nešto puno pokazali, niti su trudili da pokažu, što je donekle i razumljivo. Koliko vidjeh, ipak im je igrao prilično jak sastav, možda i najjači.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 06 nov 2013, 20:38

definitivno Bratstvo odigralo veoma kvalitetno,čelik ništa bolji,nisu me impresionirali,bratstvo da je dalo 4 komada bilo bi zasluženo pokazali su kvalitet i to bez ŠUŠE,SMAJLOVIĆA I HALILOVIĆA......

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 07 nov 2013, 09:39

eee, da smo mi svaku utakmicu odigrali onako kao jučer protiv Čelika, bili bi ko Roma, samo bez ijednog remija ;)

što je još bolje jučer smo praktično igrali bez 3 provtimca, Smajlović, Halilović, Salkić a Mevka je eto kao prva zamjena
Undici stelle - ACM 1899

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 07 nov 2013, 10:11

U svakom slucaju igracima kapa do poda kada dodje celik kompletan a ekipa stvori 5 ili 6 cisti sanasi za gol onda ta ekipa vrijedi,odlicna utakmica jos bratstvo ne kompletno Šuša,Halilovic,Mevkic,Salikic da smo bili kompletni i u zenici prosli bi dalje ALI pametan potez struke ako su odmorili igrace Šušu i Mevkica koji su ja mislim igrali sve tekme do sad, dok halilovic i salkic se oporavljaju 2 duze vrijeme sad je na redu kakanj nikad nama lagan protivnik ali ja mislim da bi mogli odigrati min x jer u odbrani cemo biti kompletni tu kad smo kompletni to je pola pobjede i sa tom utakmicom otvaramo vrata premier lige jos na zimu ako ne bude transfera a prije svega Šuša-Sloboda sto se i jucer spominjalo na tekmi od strane neki ljudi a ima jos igraca sa ponudama kako cujem, vidjet cemo sta je cilj ako svi igraci ostanu tu i jos se pojacamo sa 2-3 ulazimo 100%.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 07 nov 2013, 16:30

iskreno da ti kažem lično sam čuo kad daso reče da bratstvo ide na PL.što se tiče ŠUŠE momka niko nije kontaktiro al ako mu daju dobre pare sigurno mijenja dres.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 07 nov 2013, 21:45

Kako vi ne volite igrace sa strane, nisam vidio da je iko ovdje ikad pohvalio Kenana Hafizovica, momak kad god dobije minutazu maksimalno je opravda. Protiv Podgrmeca 30 min gol i asistencija, protiv Celika odlicno odigro
Limvo Likce

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 nov 2013, 00:14

7april je napisao/la:iskreno da ti kažem lično sam čuo kad daso reče da bratstvo ide na PL.što se tiče ŠUŠE momka niko nije kontaktiro al ako mu daju dobre pare sigurno mijenja dres.
Da je Daso rekao sutra klub kupuje neki šeik da li bi mu povjerovao isto ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 nov 2013, 09:21

Benjo_AFC86 je napisao/la:
7april je napisao/la:iskreno da ti kažem lično sam čuo kad daso reče da bratstvo ide na PL.što se tiče ŠUŠE momka niko nije kontaktiro al ako mu daju dobre pare sigurno mijenja dres.
Da je Daso rekao sutra klub kupuje neki šeik da li bi mu povjerovao isto ;)
U redu al nesto se šuška ;)
a da je reko da odustajue od PL-a svi bi shvatili da je to to, ti prvi....
ja ne vjerujem jos , al ako hoce mogu sigurno ...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 08 nov 2013, 10:08

e jbg sad, ovdje ispada da pola lige može ući samo ako tako odluče, al im mrsko (prvenstveno se misli na Rudar, Gošk i Bratstvo). Jbg Jedinstvo godinama ima nijet da uđe pa ništa, isto kao i Sloboda prošle godine. Manite šuplje priče.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 nov 2013, 11:49

studeni je napisao/la:e jbg sad, ovdje ispada da pola lige može ući samo ako tako odluče, al im mrsko (prvenstveno se misli na Rudar, Gošk i Bratstvo). Jbg Jedinstvo godinama ima nijet da uđe pa ništa, isto kao i Sloboda prošle godine. Manite šuplje priče.
E jbg ti sad al tako je .... Jedinstvo ove godine hoce da ude a ne godinama kao sto ti kazes... da te podsjetim da su prosle godine borili se za opstanak, ove idu na ulazak ;) ako Bratstvo ne bude islo na ulazak garant ide Jedinstvo ili Rudar(kod kojeg je ista situacija kao i u Bratstvu , ako rijesi opstina da odrijesi kesu ) koji imaju ekipu i volju, a uz to i sredstva...
Bratstvo ,care moj , ima u proljece raspored da ga je pravila sama sebi ne bi ga boljeg napravila ;)
Jedinstvo isto tako los ,eh sad ako bude postojala volja za ulazak tesko ko sa Luka moze bod odnijeti , al ako ne .....
i nije to zbog toga sto im mrsko ima tu vise opcija u igri :oops:

Slobodu i ne racunam , uz duzni respekt samo prema imenu, al ovo danas ne lici uopste na ekipu koja ide na ulazak, samiom porazom u subotu od Iskre stvari ce postati dosta jasnije za Slobodu(moja prognoza utakmice u Bugojnu )
Sloboda je prosle godine mislila da ce se prosetati ovom ligom, odmah u startu je to bilo vise nego smijesno, imaju dosta stvari pocistiti u svojoj avliji , pa tek onda napraviti ekipu za ulazak ovako :(

Da je do kvaliteta ekipe , vjeruj mi, Rudar bi davno bio premijerligas ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 nov 2013, 13:24

Po mom mišljenju ekipa koja ima trio kao što su Delić - Halilović - Smajlović je glavni kandidat za vrh i svima može pomrsiti planove .. Nažalost Lili ne igra radi povrede,.. ali ne radi se tu o ekipi niti oni odlučuju, ko je malo bolji sa kojim vašim igračem neka ga pita malo pa ćete dobiti odgovor sličan ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 nov 2013, 13:30

Slazem se benjo u potpunosti zato sam i napiso
pa nema veze kome to pasalo ili ne
ako hoce mogu sigurno ..

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 08 nov 2013, 16:45

ALBOX je napisao/la:Slazem se benjo u potpunosti zato sam i napiso
pa nema veze kome to pasalo ili ne
ako hoce mogu sigurno ..
A šta ako više ekipa hoće da uđu? Ko tada ima prednost, čiji "nijet" će biti jači.
Pričaj ti šta hoćeš, al to da ćeš ući kad odlučiš ne pije vodu. Zavisi to od drugih faktora a ne samo do tebe tj. ekipe

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 nov 2013, 16:59

studeni je napisao/la: Zavisi to od drugih faktora a ne samo do tebe tj. ekipe
To ti i pricam napokon se razumijemo ;)
Dzaba Slobodi sto hoce da ude ,ima amera, kada nema ekipe .
Bratstvo ima ekipu samo ti "drugi faktori " treba da odluce ...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 08 nov 2013, 19:34

ALBOX je napisao/la:
studeni je napisao/la: Zavisi to od drugih faktora a ne samo do tebe tj. ekipe
To ti i pricam napokon se razumijemo ;)
Dzaba Slobodi sto hoce da ude ,ima amera, kada nema ekipe .
Bratstvo ima ekipu samo ti "drugi faktori " treba da odluce ...
Da si ti meni živ i zdrav, al' svugdje odlučuju ti "drugi faktori".. ama baš svugdje !
075

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.