Postao/la joksimovic » 18 apr 2013, 21:29
Gledajući nekoliko puta snimak,zaista mislim da je prestrogo kažnjen,ali iskreno ono što sam ja gledao vaših utakmica taj momak je uvijek igrao dobro,i nije mi jasno zašto ga Vojo (prateći sport),uvijek početkom drugog poluvremena mijeja.
Drugo želim da naglasim da mi nikad neće biti jasno zašto Vojo toliko ponižava Borogovca,ako svi znamo da ga je bukvalno ukrao nama, pa i mnogim Premijeligašima.Većina vas kako čitam već zna kvalitet tog momka ,iako mu na kašičicu daje da igra.Ja se samo pitam odkud momku tolika volja za uopšte bavljenjem fudbalom,jer to što mu se radi nije mi stvarno jasno.Voju sam uvijek cijenio kao fudbalera ,i našu legendu ali u mojim očima je sad jedan drugi čovjek.Momak je bio na domak inozemnog angažmana,i sigurno će to naljeto i realizovati,ali zar jedan čovjek koji toliko toga zna lijepog o tom momku, sad mu to radi,samo zbog toga što je on fin i što nema dobru zaleđinu,kao mnogi drugi.
Vama svima želim da gledate samo naprijed,razmišljate samo pozitivno, jer i to što ste dosad uradili je fenomen,a svako ko radi protiv Božije volje jednom mu se obije o glavu.