FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 18 apr 2013, 15:39

fan82 je napisao/la:Težak vam je raspored komšije,u naredna četiri kola tri tekme ste gosti: Rudaru,Jedinstvu i Slobodi a Vitez vam dolazi :roll: Nek vam je BOG na pomoći i puno sreće do PL
Ako se želi u Premier ligu onda se moraju dobiti i najjači, mi imamo snage za to, ali Savez očigledno igra drugu igru nažalost.... :evil:

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 18 apr 2013, 16:18

U Kaknju vam sudi KAZLAGIĆ :shock: U Bihaću (Jedinstvu)posjeta delegacije NSBIH :roll: Tigar koristi džoker "ZOVI" :lol: Razlog posjete NSBIH je saradnja sa lokalnim udruženjima poljoprivrednika.hahahahahah ma providno skroz :lol: I igrom slučaja utakmicu Jedinstvo-Vitez sudi EMIR PILAV. DRAMA

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 apr 2013, 16:23

fan82 je napisao/la:U Kaknju vam sudi KAZLAGIĆ :shock: U Bihaću (Jedinstvu)posjeta delegacije NSBIH :roll: Tigar koristi džoker "ZOVI" :lol: Razlog posjete NSBIH je saradnja sa lokalnim udruženjima poljoprivrednika.hahahahahah ma providno skroz :lol: I igrom slučaja utakmicu Jedinstvo-Vitez sudi EMIR PILAV. DRAMA
Do utakmice u Bihaću ima vremena još iza praznika je tek, ovaj ćelo što nam sudi sad u Kaknju susretali smo se s njim u Čapljini kad je bilo 2-2 i Vitezu kad smo izgubili 3-0, vrijeme je za pobjedu, tačnije treća sreća što se kaže, ovo kolo je jako bitno, i donijet će nam mnogo toga bitnog što se tiče borbe za prvaka, a ja vjerujem u naše momke, i da ćemo uzidgnute glave napustiti još jedan prvoligaški stadion, i spremni dočekati i taj Vitez, pa nek nam sudi i Rusko Šerpica hehehe nema veze.......:)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 apr 2013, 16:45

Lose vijesti lukavcani

SLOMIĆ SEMIR, igrač FK „Radnički“ - Lukavac, zbog prekršaja iz člana 46. DP NS/FS BiH na utakmici 21. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - HNK „Branitelj“, kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 4 (ČETIRI ) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajući od 15.04.2013.
www.nkbratstvogracanica.com

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 apr 2013, 16:57

cesc4 je napisao/la:Lose vijesti lukavcani

SLOMIĆ SEMIR, igrač FK „Radnički“ - Lukavac, zbog prekršaja iz člana 46. DP NS/FS BiH na utakmici 21. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - HNK „Branitelj“, kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 4 (ČETIRI ) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajući od 15.04.2013.
I šta reći na ovo, nego gore smo maloprije spominjali Savez igra svoju igru nažalost, čuj 4 utakmice, a pipnuo čovjeka nije, žao mi je, ali koga nema bez njega se može i mora, ako ništa drago mi je što će biti mjesto za jednog igrača u prvoj postavi koji je malo zapostavljen, a to je Borogovac.....:)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 apr 2013, 17:09

sodagrad je napisao/la:

I šta reći na ovo, nego gore smo maloprije spominjali Savez igra svoju igru nažalost, čuj 4 utakmice, a pipnuo čovjeka nije, žao mi je, ali koga nema bez njega se može i mora, ako ništa drago mi je što će biti mjesto za jednog igrača u prvoj postavi koji je malo zapostavljen, a to je Borogovac.....:)
To si upravu savez dosta nelogicnih stvari radi al eto protiv njih se ne moze.
www.nkbratstvogracanica.com

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 18 apr 2013, 18:02

sodagrad je napisao/la:

Vala nemoj zamjeriti, ali nije mi drago niti sekunde. Prije svega jer je Sloma tražio formu od početka polusezone, ja lično znam koliko je trenirao i koliko je uložio u utakmicu protiv Branitelja nakon Livna... i rezultat je bio očit, da je završio utakmicu konurisao bi za najboljeg pojedinca, ali eto ti vražije sreće - taman čovjek proradi i taman dolaze utakmice koje su de facto najteže u sezoni - on suspendovan jer je četvrti sudija tako htio. Ono što se moglo da vidi na snimku se kosi sa ovom odlukom na toliko nivoa da je očigledno šta se ustvari radi - sa delegiranjem za sl. kolo, itd itd. Žalosno, prije svega jer sve zvuči kao jedna velika teorija zavjere. Tuga, jad i čemer.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 18 apr 2013, 18:45

Slomić ispao glup i naivan i eto mu ga sad,jbg. vodiš 3-0, 15min do kraja i koji ćeš se **** unosit u lice onom mazlumu iz MO! :( :( Nisam nimalo iznenađen kaznom,nisam očekivao 4 al šta je tu je.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 18 apr 2013, 18:58

studeni je napisao/la:Slomić ispao glup i naivan i eto mu ga sad,jbg. vodiš 3-0, 15min do kraja i koji ćeš se **** unosit u lice onom mazlumu iz MO! :( :( Nisam nimalo iznenađen kaznom,nisam očekivao 4 al šta je tu je.
Pa ne znam kako bi se ti ponio, ali kad te neko onako lupi kao što je onaj Slomu, sva logika pada u vodu. Ali hajde, opet je lakše Semira kriviti nego savez koji nije ni pregledao snimak, a izrekao kaznu ovog razmjera.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 apr 2013, 21:04

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 apr 2013, 21:15

Slomicu se izgleda neda da igra kantonalni derby protiv Slobode.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 18 apr 2013, 21:20

fan82 je napisao/la:Težak vam je raspored komšije,u naredna četiri kola tri tekme ste gosti: Rudaru,Jedinstvu i Slobodi a Vitez vam dolazi :roll: Nek vam je BOG na pomoći i puno sreće do PL
Ma sad sve tri vodece ekipe imaju tezak raspored
Vitez gostuje Jedinstvu, Radnickom pa docekuje Slobodu
Radnicki si rekao vec gost Rudaru, pa domaca sa Vitezom pa u goste Jedinstvu i Slobodi
Sloboda sad gost Branitelju pa domacini Rudaru, pa gost Vitezu, domacin Lukavcu pa gost Jedinstvu i Iskri
Nekako mislim da ce prvoplasirana ekipa nakon ovih utakmica postat prvak ove lige
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 18 apr 2013, 21:21

To sto si napisao na prvu loptu izgleda tako,ali neusudjujmo unaprijed,prvo da vidimo sta ce se izdesavati u subotu i nedelju,i bit cemo pametniji poslije toga! Iako, ponavljam nesto se cudno desava po pitanju odabira sudija itd itd,ali o tome treba glasno progovoriti ako to bas i bude sve sa razlogom.Nemozemo osudjivat jos jer neznamo sta ce se desiti ovog vikenda!?

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 18 apr 2013, 21:23

samo vam nije trebao ovaj "nezvanicno...nezvanicno" dio o aleckovicu i "dobrom prijatelju". dobar sudija koji uvijek sudi 50-50, prosle sezone je sudio gradini u ovoj ligi, ne treba covjeka prozivati ako niste 100% sigurni. ;)
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 apr 2013, 21:28

Možda se treba zapitati zašto Alečković ne sudi u Kaknju?

A mogao je ;)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 18 apr 2013, 21:29

Gledajući nekoliko puta snimak,zaista mislim da je prestrogo kažnjen,ali iskreno ono što sam ja gledao vaših utakmica taj momak je uvijek igrao dobro,i nije mi jasno zašto ga Vojo (prateći sport),uvijek početkom drugog poluvremena mijeja.

Drugo želim da naglasim da mi nikad neće biti jasno zašto Vojo toliko ponižava Borogovca,ako svi znamo da ga je bukvalno ukrao nama, pa i mnogim Premijeligašima.Većina vas kako čitam već zna kvalitet tog momka ,iako mu na kašičicu daje da igra.Ja se samo pitam odkud momku tolika volja za uopšte bavljenjem fudbalom,jer to što mu se radi nije mi stvarno jasno.Voju sam uvijek cijenio kao fudbalera ,i našu legendu ali u mojim očima je sad jedan drugi čovjek.Momak je bio na domak inozemnog angažmana,i sigurno će to naljeto i realizovati,ali zar jedan čovjek koji toliko toga zna lijepog o tom momku, sad mu to radi,samo zbog toga što je on fin i što nema dobru zaleđinu,kao mnogi drugi.

Vama svima želim da gledate samo naprijed,razmišljate samo pozitivno, jer i to što ste dosad uradili je fenomen,a svako ko radi protiv Božije volje jednom mu se obije o glavu.

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 18 apr 2013, 21:35

joksimovic je napisao/la:Gledajući nekoliko puta snimak,zaista mislim da je prestrogo kažnjen,ali iskreno ono što sam ja gledao vaših utakmica taj momak je uvijek igrao dobro,i nije mi jasno zašto ga Vojo (prateći sport),uvijek početkom drugog poluvremena mijeja.

Drugo želim da naglasim da mi nikad neće biti jasno zašto Vojo toliko ponižava Borogovca,ako svi znamo da ga je bukvalno ukrao nama, pa i mnogim Premijeligašima.Većina vas kako čitam već zna kvalitet tog momka ,iako mu na kašičicu daje da igra.Ja se samo pitam odkud momku tolika volja za uopšte bavljenjem fudbalom,jer to što mu se radi nije mi stvarno jasno.Voju sam uvijek cijenio kao fudbalera ,i našu legendu ali u mojim očima je sad jedan drugi čovjek.Momak je bio na domak inozemnog angažmana,i sigurno će to naljeto i realizovati,ali zar jedan čovjek koji toliko toga zna lijepog o tom momku, sad mu to radi,samo zbog toga što je on fin i što nema dobru zaleđinu,kao mnogi drugi.

Vama svima želim da gledate samo naprijed,razmišljate samo pozitivno, jer i to što ste dosad uradili je fenomen,a svako ko radi protiv Božije volje jednom mu se obije o glavu.
Svaka cast na komentaru! Potpuno se slazem sa tobom!!!

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 18 apr 2013, 21:35

Zoom088 je napisao/la:Možda se treba zapitati zašto Alečković ne sudi u Kaknju?

A mogao je ;)
a zar je do njega?

ovo prozivanje saveza u potpunosti podrzavam, jer ovo sto se radi nije fer, u najmanju ruku.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 apr 2013, 21:37

Definitivno nije. I nigdje se Alečković ne spominje u negativnom kontekstu. To što je "dobar prijatelj" sa uposlenikom NS TK nije njegova greška ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 apr 2013, 21:39

Strpite se do subote, možda sudac dosudi nepostojeći penal za vas. :D
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.