Ma sportin nema blagenime_tm87 je napisao/la:Pise na spotin.ba
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
pa znam i ja ali....

brate moj nemoj se uvrijedit ali meni se cini da pises bilo sta samo da bi nakuco broj svojih postova...pogledaj svoje postove otkad si se registrovo...nemoj ovo uzet ovo zlonamjerno samo savjetnime_tm87 je napisao/la:pa znam i ja ali....![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- eliminator
- Kontakt:
bio nam je zabranjen dolazak i u mostar pa smo se pojavilicsh je napisao/la:Mislim da bi celiku najvise odgovaralo da zamijeni domacinstvo,jer ispustit ce zaradu od ulaznica ako se igralo na nekom manjem stadionu,a i nama bi bilo bolje jer ako je istina sto roterdam kaze necemo moci na tekmu!Roterdam je napisao/la:ako bi se igralo na Kamberovicu protivnickim navijacima bi bio zabranjen dolazak
Bilo bi lijepo da se zamjeni domacinstvo jer onda bi imali prva dva kola kod kuce...ali cisto sumnjam u to jer Istuk je rekao da jurisaju na prvo mjesto i vjerovatno ce igrati na Kamberovica polju....neznam daj boze da igramo prvo kolo na grbavici jer amar nece dati bodove iz doline cupova...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Sad ce te ispisati milion postova o tome gdje ce se igrati prva tekma, koga briga, ionako ne odlucujemo mi.
U svakom slucaju gdje god da se igra svi ocekujemo 3 boda, a to da Amar neda bodove iz doline, hm, pa ne igra Amar jarane, nedam ni ja pa smo znali zijaniti na Grbavici
U svakom slucaju gdje god da se igra svi ocekujemo 3 boda, a to da Amar neda bodove iz doline, hm, pa ne igra Amar jarane, nedam ni ja pa smo znali zijaniti na Grbavici

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- RK Gradacac
- Kontakt:
A nece ni Brkovicsasatm87 je napisao/la:daj boze da igramo prvo kolo na grbavici jer amar nece dati bodove iz doline cupova...

010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Takmicarska komisija mora potvrditi takmicarski kalendar,do tada ostaje sve ovako,i ne vidim sto je to uopste bitno jel prva kuci ili ne
Jahic o kome se ovdje govori da nije zadovoljio na probi nije onaj iz Slobode vec neki iz Famosa valjda...

Jahic o kome se ovdje govori da nije zadovoljio na probi nije onaj iz Slobode vec neki iz Famosa valjda...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Osim ih je sviju ismijavo prvo Rovcanina kaze ti on njemu lafo ti se buniš kad te izbacuju hoces neđe a kkad trcis povrijedis se
P.S.-19TM87 brate moj lijepi briga ti mene koliko imama postova ja ovdje budem samo da bih ubio vrijeme

P.S.-19TM87 brate moj lijepi briga ti mene koliko imama postova ja ovdje budem samo da bih ubio vrijeme

onda mora da imas puno slobodnog vremena,tek si se prijavio i imas postova ist ko ja aj vec ovdje godinu i ponime_tm87 je napisao/la:Osim ih je sviju ismijavo prvo Rovcanina kaze ti on njemu lafo ti se buniš kad te izbacuju hoces neđe a kkad trcis povrijedis se![]()

Tracy McGrady!!!
Nisam ni ja bas nesto dugo prijavljen ali ovaj forum pratim svaki dan i dam tek po neki komentar
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Hocel barem malo uljepsat onaj stadion - kad bi se Grbavica sredila to bi bio najbolji stadion u BiH
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- bistrikboy
- Kontakt:
Prvo pojačanje Željezničara uoči početka nove sezone je iskusni napadač Alen Mešanović koji se odmah priključio ostatku momčadi koji se nalazi na pripremama u Međugorju.
oslobodjenje
oslobodjenje
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ko nece imat slobodnog vremena po oakvom vremenu i jos ljeto.... 

- RK Gradacac
- Kontakt:
Mozda neko ko radi... hajde dosta spamanja, drzimo se teme!
Bistrik, jel to onaj sto ima 33 godine? Stara lola neka...
010 ISN'T JUST A CODE
Jeste,ali po mom misljenju je on dobro pojacanje,zna covjek igrati sto je najvaznije,sjecam se samo kakvu je utakmicu odigro protiv Zelje jos dok je igrao za Slobodu u Tuzli,bio sam na tribinama i prvi put vidio tada tog momka koji me odusevio,a na istoj tekmi je usao neki Dzeko kojim su se svi smijaliRK Gradacac je napisao/la:Mozda neko ko radi... hajde dosta spamanja, drzimo se teme!

Tracy McGrady!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
U prosloj polusezoni za Jedinstvo je da 12 golova u 12 utakmica,nije jos potpisao Amar ga testira,vidjecemo,ima 33 godine u oktobru puni 34 

Ma vidjecemo kako Amar odluci tako cemo se i mi slozit
<Milsim da je lik dobar u napadu tako ako poptise nismo pogrijeslili

<Milsim da je lik dobar u napadu tako ako poptise nismo pogrijeslili

Po meni, igrac kakav je Alen Mesanovic nama ne treba. Kao prvo covjek je star, moze odigrati jos najvise jednu sezonu i to je pitanje na kakvom nivou. Zatim po pricama se moze zakljuciti da nije disciplinovan, igrac u njegovim godinama bi trebao biti uzor drugim mladjim igracima a toliko iskusni igraci sebi ne smiju dozvoliti da budu vidjeni u kasnim satima po kafanama, kockarnicama... Ima 100% u nasoj ligi boljih i mladjih napadaca koji bi se mogli dovesti, neznam zasto je amar zapeo za Alenom...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Vjeruj mi da u nasoj ligi je tesko naci takvog individualca,covjek stvarno je dobar nogometas loji nesrlja vec igr pametno,a zasto nam nebi pomogao bar ovu godinu da nesto napravimo dok Amar ne poreda kockice i onda slijedece godine idemo u Evropu,jer trebamo biti strpljivi i za pocetak negledati PREVISE na godine jer treba nam i kvalitet,a Alen sigurno posjeduje kvalitet,ja sam imao zelju za ovim Pejicem ali nazalost ode momak u Cesku,ima tu jos dorbih igraca od kojih se moze nesto ocekivati.Samo se trebaju Juniori zadrzati a ne slati ih za sicu van,jer to je prvi korak do uspjeha,jer stvarno imamo talenata na pretek.HARIS XXL je napisao/la: Ima 100% u nasoj ligi boljih i mladjih napadaca koji bi se mogli dovesti, neznam zasto je amar zapeo za Alenom...
Tracy McGrady!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.