Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 apr 2012, 23:36

E ako je ovo veci cirkus od onog,ja onda ne znam sta da kazem.Ljudi su im dali jasnu poruku da za SVETI dres ne moze igrati ko hoce i kako hoce.Da se za dres gine i da nema zajebancije i da nema ponizavanja.A ovi ocigledno nista od tog nisu radili osim sto su ga ponizavali ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 apr 2012, 01:43

Jbt da li je jos neko cuo da su iz uprave Celika iz Niksica u saradnji sa njihovim navijacima davali 50 ojra za dolazak navijaca sa strane ? Cuo sam da je iz Sarajeva otislo kamara ljudi :roll:

Jeste da je iz okruzenja ali morao sam to da pitam. :roll: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 apr 2012, 11:20

slika
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 27 apr 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 27 apr 2012, 11:59

Obrisi sliku jarane,zabranjeno je stavljat slike nase scene ;)

@ Devile

Kako im ide ona pjesma,a ja ludujem.... ?
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 apr 2012, 20:39

Navijači Sportinga gledaju utakmicu preko velikog ekrana na svom stadionu.Inače, Sporting je igrao u Bilbau.

8-)
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 apr 2012, 21:57

:shock: :!:
[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 apr 2012, 01:48

Emir ZENICA je napisao/la:Obrisi sliku jarane,zabranjeno je stavljat slike nase scene ;)

@ Devile

Kako im ide ona pjesma,a ja ludujem.... ?
Ne znam stvarno,ne pratim navijacku scenu "Djetica" jedino ovako malo Varvare i one "San Marince" :lol: . ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 apr 2012, 04:04

rastafarian je napisao/la: pa jeste veći cirkus jer su bile one kombinerke, klješta ona, šta već, onda ono paljenje zastave ( isključivo istresanje nacionalizma ) , divljanje po gradu, upadanje u bus sopstvene repke..
dok su ovo navijači Genoe uradili isključivo iz "ljubavi" :roll: prema svom klubu, nisu mogli više da gledaju kako igraju za njihov voljeni klub, kako se ne zalažu i sl.
Tako je valjda red da se odvoje ovi nacionalistički ispadi sa revoltom navijača zbog loših igara svog kluba.

Pa šta se svašta unazad par godina moglo vidjeti na tribinama u italiji (i ne samo u italiji nego svugdje u evropi) i šta je svašta ubacivano u teren (utakmice nisu prekidane), ono u đenovi je ništa naspram toga. Kakve veze sa samom tekmom ima ono što se dešava u gradu? zar se i zbog toga utakmica prekida?
Jel treba da te podsjetim šta se prije par godina desilo na prijateljskoj utakmici u livornu? kakve su prekide tj. bakljade, pravili bh navijači u oslu i genku? te su utakmice privedene kraju, kako tako.
Ono što hoću da kažem je da se utakmica u đenovi komotno mogla nastaviti, ali sa talijanske strane nije bilo volje za to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 28 apr 2012, 11:19

alan_kardec je napisao/la:
rastafarian je napisao/la: pa jeste veći cirkus jer su bile one kombinerke, klješta ona, šta već, onda ono paljenje zastave ( isključivo istresanje nacionalizma ) , divljanje po gradu, upadanje u bus sopstvene repke..
dok su ovo navijači Genoe uradili isključivo iz "ljubavi" :roll: prema svom klubu, nisu mogli više da gledaju kako igraju za njihov voljeni klub, kako se ne zalažu i sl.
Tako je valjda red da se odvoje ovi nacionalistički ispadi sa revoltom navijača zbog loših igara svog kluba.

Pa šta se svašta unazad par godina moglo vidjeti na tribinama u italiji (i ne samo u italiji nego svugdje u evropi) i šta je svašta ubacivano u teren (utakmice nisu prekidane), ono u đenovi je ništa naspram toga. Kakve veze sa samom tekmom ima ono što se dešava u gradu? zar se i zbog toga utakmica prekida?
Jel treba da te podsjetim šta se prije par godina desilo na prijateljskoj utakmici u livornu? kakve su prekide tj. bakljade, pravili bh navijači u oslu i genku? te su utakmice privedene kraju, kako tako.
Ono što hoću da kažem je da se utakmica u đenovi komotno mogla nastaviti, ali sa talijanske strane nije bilo volje za to.
Da, ali kada su bile te bakljade UEFA nije bila uvela nultu stopu tolerancije za nasilje na tribinama i to. Danas bi vjerovatno dobili 3 tekme pred praznim tribinama. Pa realno, možda su Italijani to okrenuli na svoj mlin, al nisu oni krivi već navijači Srbije.. sami su skočili sebi u stomak ;)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 apr 2012, 01:00

Legia Warszawa-Jagiellonia 29.04.2012.

slika

slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2012, 01:09

slika
slika

Dve odlicne slike Lechovih sa meca protiv Polonije.Prva parola mislim da znaci "Slava velikom Lechu",a druga je sjajna sarpata.Davno sam rekao da za mene nema lepse koreografije. ;)

slika
slika

Tu je i odlicni navijacki derbi u Sofiji,Levski-CSKA.

Odlican navijacki derbi bio je i u Moskvi gde su igrali CSKA i Spartak,ali nazalost nemam nekih super slika sa tog meca,uglavnom uzak kadar. ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 maj 2012, 20:36

wisla-cracovia
slika
slika
slika
slika
slika
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 01 maj 2012, 21:03

" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 maj 2012, 23:46

diego_TM je napisao/la:

Au drame ove 8-) 8-) 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 maj 2012, 18:29

rastafarian je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:

Da, ali kada su bile te bakljade UEFA nije bila uvela nultu stopu tolerancije za nasilje na tribinama i to. Danas bi vjerovatno dobili 3 tekme pred praznim tribinama. Pa realno, možda su Italijani to okrenuli na svoj mlin, al nisu oni krivi već navijači Srbije.. sami su skočili sebi u stomak ;)

Prekid nije bio izazvan zbog nacistickih(sovinistickih) motiva(nacionalizam i nacizam(sovinizam) se razlikuju-nacionalizam je nesto dobro).

I drugi bold nisu krivi navijaci Srbije,nego navijaci Crvene Zvezde.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2012, 18:34

I trece nisu krivi ni navijaci Zvezde vec narucioci toga. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 maj 2012, 18:47

Da narucioci su u majicama Delija kidali zastitnu ogradu,ubacivali baklje u teren,pre toga iz cistog mira napali golmana Stojkovica itd....uozbilji se Devile.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2012, 19:04

sasagmp je napisao/la:Da narucioci su u majicama Delija kidali zastitnu ogradu,ubacivali baklje u teren,pre toga iz cistog mira napali golmana Stojkovica itd....uozbilji se Devile.
I ti bi mogao da se uozbiljis a verujem da si i sam svestan jer zivis u gradu gde se uveliko zna samo sto pokusavas nesta drugo.Idi na navijacke forume pa malo procitaj,popricaj malo sa ljudima koji su bili u Djenovi mozda dobijes neke odgovre,jer ja o tome po forumu necu da pisem.
I odgovori mi na PP posto necu da bespotrebno gusimo temu,Od kada su to Meraklije postala podgrupa Delija ?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 maj 2012, 19:15

Meraklije u UB duksevima i Cetnici Sever majicama....ne gusimo temu,nego bezis od istine.Ne sporim da je bilo narudzbine,ali sta ti to govori?Da ste placeni navijaci.Gde nestadose ti navijacki kodeksi za koje se zalazete?

Svako iole upucen zna da su sve ostale grupe koje su prisustovale u Djenovi posle utakmice najebale zbog vas,jer su dobili uspomene u vidu modrica od pendreka,a dosta momaka i novcane i zatvorske kazne.I to mozes videti na tim forumima na kojima se pozivas.Stavili ste se iznad Srbije,radi para....o cemu dalje da pricamo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2012, 19:21

sasagmp je napisao/la:Meraklije u UB duksevima i Cetnici Sever majicama....ne gusimo temu,nego bezis od istine.Ne sporim da je bilo narudzbine,ali sta ti to govori?Da ste placeni navijaci.Gde nestadose ti navijacki kodeksi za koje se zalazete?
Naravno da gusimo temu jer nije dozvoljeno pricati o navijacima sa nasih prostora samo sto se uvek neko javi ko skoro nikada ne dolazi na temu da bi rek'o neku svoju a za sta cela drzava govori suprotno.I sto se u tome svemu stvari generalizuju kao da je jezgro od 5000 navijaca jedne grupe otislo tamo.To bi isto bilo kao da odes sad na neki drugi forum i za ovo sto ja pisem kazes da je to stav neke navijacke grupe.Na tribini je bilo kamara ljudi sa decom koji su dosli na logicno gostujucu tribinu,ali nisu oni krivi sto se par placenih majmuna naduvalo i potpomognuti kesom napravili nerede.Nece zbog toga moj ti biti kaznjeni i ti klinci sa ocevima vec ce biti kaznjeni ti pojedinci sto je pravilno razmisljanje.Ali volim kada ima ljudi koji zive u nekom svom svetu i za koga su svi drugi kriv,pogotovo oni koje ne voli sekunde a ostali su cvecke. ;)

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.